Şimdi Ara

GÜNLÜK FULL SINIRSIZ 4G İNTERNET [FATURALI 7 TL] [FATURASIZ 11 TL] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
27
Favori
36.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burada bu konu açıldıysa vodafone batar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Xeon E5-1680 v2 (4.75Ghz,1.38v) | EVGA Geforce GTX Titan X SuperClocked x2 SLI | Asus Rampage IV Black Edition | Corsair H115i | Corsair Dominator Platinum 8x4GB 1866mhz CL9 | Samsung 860 Pro 1 TB x2 | Western Digital Black 6TB | Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Satin Black | EVGA SuperNOVA 1200 P2.
    OnePlus 5T 128GB Midnight Black | Apple iPhone SE 64GB Space Gray | Samsung Galaxy S7 Black Onyx
  • Faturasızdan faturalıya yeni geçtim sırf bu olay için,9.9 tl kesiyor(Şikayet bıraktım 7 tl değilmi diye) Aslında güzel olay(7 tl olursa)...

15-20 gün sonra e5573 vınn tatilden geliyor. O zaman bir deneriz. Tabi vodafone'u çalıştırırsa.

50 mbit = 6 MB/sn günde 500gb upload demek. Tabi teori. Varmı böyle bir hız vodafone'da denemek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Scheisse

Sömürülmekle ne ilgisi var? Avrupada da akk var Ülkemizde olması gayet normal adam sınırsız diye günde 130gb veri indirmiş hadi 10-20gb olur anlarım 130gb nedir? Dünyanın hiçbir yerinde herkesin günlük 130gb lık kota kullanabiliceği altyapı yok. Böyle fırsatçılar yüzünden malesef yakında bunada kota gelir gelmelide. Herkes insan gibi kullansa interneti akk filan olmaz.

Bu kadar net konuşmayın, bilmiyorsanız yorum yapmayın.
    Çok deli tarifeler var, güzel fiyatlara.
    Bedelini ödedikten sonra, istediğim gibi kullanırım kimseyi ilgilendirmez. İstanbul da ki evimde 50 mbit 200 gb kota 100 lira ödüyorum.
    Hollanda'da da ise çok daha ucuza sizin tabiriniz ile "sömüyorum"

GÜNLÜK FULL SINIRSIZ 4G İNTERNET [FATURALI 7 TL] [FATURASIZ 11 TL]
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1082496/ea6b2ba1-c964-41af-873d-8a4cd9299ab5.JPG

Ülke de sömürüldüğümüzü kabullenmek neden bu kadar zor geliyor..

DİKKAT: Yasal Uyarı ve Sorumluluk Reddi: Mesajımda ve profilimde yer alan bu içerikteki bilgiler yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle hiçbir tavsiye içermez. Bilgilerin her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar, yalnızca bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.

• ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    Hocam akk Türkiyede düşük diyebilirsiniz anlarım düşükte zaten ayda enaz 100gb akk olmalı . Ancak görüldüğü gibi günde mobil internetten 130gb indiren insanlar var. Hiçbir ülkenin altyapısı bunu kaldırmaz. Ordaki fiyatlarda ilk 3 ay geçerli pekde ucuz değil bana göre Almanyada aylık 300gb kotalı 200mbit internet 30euro bu rakamları Türkiyede niçin göremiyoruz anlamak güç

Hocam akk Türkiyede düşük diyebilirsiniz anlarım düşükte zaten ayda enaz 100gb akk olmalı . Ancak görüldüğü gibi günde mobil internetten 130gb indiren insanlar var. Hiçbir ülkenin altyapısı bunu kaldırmaz. Ordaki fiyatlarda ilk 3 ay geçerli pekde ucuz değil bana göre Almanyada aylık 300gb kotalı 200mbit internet 30euro bu rakamları Türkiyede niçin göremiyoruz anlamak güç

Mobilden 130 GB indiren insanlar var kısmında haklısınız, ona lafım yok eyvallah hocam. Neden göremediğimiz üç aşağı beş yukarı belli ama o konulara girmemek lazım, malum nereden yorum yapsan siyasete bağlayan varlıklar çıkıyor. İlk üç aydan sonra €4.75 civarı bir ücret ekleniyor pakete, anlaşma yaparsanız 12 aylık, aynı fiyattan devam ediyor 24 ay yaparsanız €4.5 civarı düşüyor yine fiyat. Ülke altyapıları kaldırır kaldırmasına da, adamlar alt yapı yapıp fiyat arttırdığı zaman yine laf eden biz oluyoruz, aslında tamamen para çokomel ilişkisi. Kullanıcı bilinçli kullanıcı olsa çok güzel paketler karşımıza çıkabilir. Örneğin geçen yıl 200mbit hız 500 gb kotalı bireysel paket yaptılar, telefonla bilgi verdiler; kabul ettim, 2 2.5 ay civarı sıkıntısız minimum 195 mbit alıyordum sonra bir den 100'lere düştü aradım anlattım derdimi, kusura bakmayın paket tanımlayan sistemde sıkıntı olmuş size 3 ay 500 mbit aynı fiyattan verelim veya 5 ay ücretsiz kullanın dediler. Tamamen tüketicinin firmalara yaklaşımı ile alakalı.. Haklısınız, tüketicimiz bilinçsiz ödediği aylık parayla tüm altyapıyı yaptırabileceğini/satın aldığını sananlar var..

DİKKAT: Yasal Uyarı ve Sorumluluk Reddi: Mesajımda ve profilimde yer alan bu içerikteki bilgiler yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle hiçbir tavsiye içermez. Bilgilerin her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar, yalnızca bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.

• quote:

Ciddi ciddi AKK olmasa veya hizlar normal seyrinde olsa (biu devirde 16mbit sinirsiz ADSL yok mesela) ciddi ciddi bu adamlarin gunde 100 gb uzeri veri indirecegini mi saniyorsunuz ya?
    Biraz mantikli olmak lazim, buna ne hdd kapasitesi, ne de omur yeter. 8mbit internete sahip olmama ragmen ben bile almayi dusunuyorum sunu.
    Aciliyeti olmayan dosyalari biriktirir bir gun icinde hepsini indiririm. Heyecanla PS4 oyunu aliyorsun, bir cikiyor ki 50-60 gb, bekle ki insin. İnterneti kullanan cihaz sayisi fazla oldugu icin diger kullanicilarin magdur olmasi da cabasi.

• Blue_Low kullanıcısına yanıt
    bi ara vdfn indirilen veride gb yerine kb hesapliyordu altin tarifeydi sanirim dh oluculer yuzunden acik kapatilmisti buda yakindir kapatilmasi yada akk gelmessi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunu günlük 3 lira yapsalar hemen geçerim vodafone denen firmaya. 210 lira deli para arkadaş, ama dikkat ederseniz 4g çıktığından beri acayip internet paketleri çıkıyor, o yüzden 3-4 gb fazla internet için 5-10 lira kar için boş yere 24 ay taahhüt vermesin kimse. ben bimcelldeki 5gb 600dk 500 sms 28 liralık paketi kullanıyordum, bu aydan itibaren 33 liraya 7gb 900dk 500 sms paketine geçeceğim. gidip aynı tarifeye 24 ay taahhüt verip 5 lira için kendimi hiçbir firmaya bağlamam. sizde bağlamayın arkadaşlar, yakında sınırsız 1mbit paketler falan çıksa bile yeter, 128kbps pttcell var mevcutta ama hız yetmiyor, 1 mbit mobilde yeter ama, çokta şeyetmemek lazım :D

• Vodem icin alinan hatlarda fatura stop 5 lira yaziyor. R216 modemide var onunla aylik 150 tl ye (her gun kullanirsan) 4g sinirsiz internet alabiliyorsun yuksek uploadli. Tek sorunu stabil bir hiz alamiyorsun. Pingler 4g de iyi ayrıca.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.