Şimdi Ara

Peugeot 308 Classic Edition Ve Plus Geldi. Güncelleme... (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.302
Cevap
70
Favori
222.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • frank11 F kullanıcısına yanıt
    Hic dikkat etmedim fakat ayagim debriyajda kontagi kapatiyorum anahtari cikartorken ayagimi debriyajdan cekiyorum araba kalkistaki gibi davraniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eses456 E kullanıcısına yanıt
    sunroof eklenmiyor

    classic adition plus lar sunroof lu

    classic edition lar sunroofsuz paket olarak geliyor

    tabi bulabilirseniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almeida3434 -- 19 Ekim 2016; 9:54:24 >
  • ön cam genişliği ne seviyede arkadaşlar?

    ön cama güneşlik almayı düşünüyorum. 110 cm x 60 cm alsam çok mu ufak kalır

    vantuzlar düşüyor genelde, ondan göğüs üstüne koymayı düşünüyorum

    vantuzu da denerim tutarsa tabi
  • frank11 F kullanıcısına yanıt
    sorun şanzımanla ilgili gibi gözüküyor bence servise götürüp şikayette bulunmanızda fayda var gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni ses bendede geliyor sabah dikkalice dinleyince farkettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstf_58 M kullanıcısına yanıt
    normal bir ses olduğuna sevindim :) yine de yeni araç olduğu için servise bir sormakta fayda var galiba, yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frank11 -- 19 Ekim 2016; 13:14:19 >
  • VAG grup araçlardaki meşhur olan aracın amortisörlerinde bekleme ve nakliye sırasında koruma sağlayan takozlar peugeotta da varmı? Aracı teslim alırken böyle bişey varsa söküldüğünü sormak lazım.
  • freedom1259 kullanıcısına yanıt
    Bugun itibariyle arac alimi iptal edilmistir.
    Ist deniz bayi
    73000 tl el sikismistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riderman R kullanıcısına yanıt
    Neden Hocam, hayırlıdır. Olumsuz birşey mi oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz yorum yapalim,308'e benzinli otomatik Auristen gectim.308'in ilk iki vitesi kisa oranli tamamen ekonomi odakli yapilmis cogu arabada 2 ile gittigin yolda 3 istiyor.Vites gostergesi surekli buyutmenizi istiyor bazen sikici olabiliyor rampa vs yoksa 2bin civarinda at diyor alt devri seven bir arac.SMEG alistikca kullanisli geliyor tum fonksiyonlari kavradiginizda ulasmasi rahat.Ekrani mat,parlak olursa isik yansimasi yapar bu yuzden dogru karar oldugunu dusunuyorum.Muzik sistemi dusuk seste biraz yetersiz bas hissedmiyorsunuz fakat orta ve yukarisi doyurucu (ozellikle toyotadan sonra !).Oturma pozisyinu bana cok yuksek geldi,Auris adete dibe gomuyormus 308e gore eger biraz daha alcaga ayarlama sansi olsa bu sefer gosterge gozukmeyecekti dengede tutmaya calismislar.Led farlar basarili,selektor tepkime sureside iyi fakat selektorde bi-xenon farlar biraz daha basarili bence.Ayna alti ve alt aydinlatma hos efektler japon araci bu tarz detaylari cok ozletmisti.Kor nokta cok basarili calisiyor ozellikle dikkatsiz ve gece farlari yanmayan motorcularda cok ise yariyor.Ha birde park ederken dikkatli olun sensor gercekten yavas calisiyor bir anda kirmizi oluveriyor.Park-Assist ile birkac pratik yapin zevkli bir donanim ilk baslarda alismak zor.Stop-Start arac durmaya yakin stop ediyor 10-15kmh hizda stop ediyor farketmiyorsunuz bile calismasida cok sessiz ve hizli. Tek olsa dedigim belki Android ekran yanistma olurdu o zaman navi falanda kullanilabilirdi birkac arkadas guncelleme ile gelebilceginden bahsetmis bakalim hayirlisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 19 Ekim 2016; 20:05:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Guzel tespitlerde bulunmussunuz :)fakat ben hala klimaya alisamadim,orta konsoldaki ön cam isitma dugmesine basiyorum klima fani en son seviyeye geciyor ben klima bolumunden kisincada ön cam dugmesindeki ışık sönüyor ,orasini anlamadim manueldeki gibi hem öne hem havalandirma kanallarina ayni anda aktaramiyor muyuz yada ben mi kullanmasını bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke şu ön cam rezistans şeklinde olsaydı. Hava ile buğu çözmek hiç konforlu olmuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstf_58

    Guzel tespitlerde bulunmussunuz :)fakat ben hala klimaya alisamadim,orta konsoldaki ön cam isitma dugmesine basiyorum klima fani en son seviyeye geciyor ben klima bolumunden kisincada ön cam dugmesindeki ışık sönüyor ,orasini anlamadim manueldeki gibi hem öne hem havalandirma kanallarina ayni anda aktaramiyor muyuz yada ben mi kullanmasını bilmiyorum

    Hocam direk buhar tusuna basarsaniz tum gucuyle cozuyor.Eger kademeli yapmak istiyorsaniz tam hatirliyamiyorum klima menusunden ust bolge olmasi lazimdi sanki oraya basip sicaklik ve hiz ayarini manuel yapin fakat ust bolge varmiydi hatirlamiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okttay kullanıcısına yanıt
    olumsuz bir taraf yok.
    aracı canlı kanlı gorduk inceledik.cok güzel bir arac.
    ilk yaptıgım hareket vites topusu gercek alüminyum ve buz gibiydi.
    kullanacak arkadaşlar kışın eldiven giyse iyi olur :
    abimin son dakika tercihi otomatikten yana oldu.
    bu sebeble otomatik bir arac alımına yöneldi.
    malum istanbuldayız ve artık hergün her saat trafik var bu memlekette
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eng.

    ön cam genişliği ne seviyede arkadaşlar?

    ön cama güneşlik almayı düşünüyorum. 110 cm x 60 cm alsam çok mu ufak kalır

    vantuzlar düşüyor genelde, ondan göğüs üstüne koymayı düşünüyorum

    vantuzu da denerim tutarsa tabi

    ön cam iki direk arası içten kaç cm bakabilecek olan var mı?

    ayrıca cam yüksekliğine göre güneşlik kaç cm olursa tam örter ve güneşlikle sabitleme imkanı olur?

    110 x 60 cm alsam küçük mü kalır?

    teşekkürler
  • gtı derisi elimde mevcut isteyen olursa yardımcı olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umdt -- 20 Ekim 2016; 11:06:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.E. Plus Sedef beyazla aranıza katıldım arkadaşlar. Yaklaşık 1 haftadır aracı kullanıyorum. 4 Kere İstanbul-Tekirdağ yaptım. Sürekli vites değişiklikleri ve farklı devirlerle kullandım ikisinin ortalama tüketimi 5.1'di. Dikkatli kullanım ve hız sabitleyici ile 3.5-4.0 bandı rahat yakalanacaktır. Geri kalan kısmı evden işe işten eve motor ısınmadan sakin kullandım. Aracı aldığımdan (1000 km) beri genel ortalama an itibariyle 5.8. Hepimizin karşılaştığı klasik soru. Fransız arabasına hemde Peugeot'a bu para verilir mi? Evet mahallemizin bakkalı Cemil abi ve alt komşunun çapkın kocası Özkan abi fransız arabasına bu para verilir. Değerli mahalle büyüklerimize cevabı verdikten sonra araçla alakalı genel izlenimlerimize geçelim;


    - Ön yargılarını yıkan herkesin bayıla bayıla bineceği bir araç. Bir alman , bir Türk, bir ingiliz ve bir suriyeli arkadaşımızı gözleri kapalı olarak segmentteki tüm araçlara bindirsek hepsinin ilk 2 tercihinde yer alacaktır.
    - 1750 devir sonrası fazla atik bir araç. 6. viteste 150 km hızla giderken gaz pedalına dokunmanızla ivmelenmeyi hissetmeniz bir oluyor.
    - Arabanın keyfi arka iki koltukta çıkıyor. Cam tavan müthiş bir hava katıyor içeriye.
    - Ön görüş mesafesi geniş fakat yolcu koltuğu doluyken yanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Belki benim görüş alanı isteğimle alakalı bir problemdir.
    - Vites geçişleri tatminkar diyebilirim. Daha önceki sayfalarda okuduğumda geçişlerde sertlik var yorumlarına endişelenmiştim fakat ben bir sertlikle karşılaşmadım. Gayet temiz geçiyor.
    - Ses yalıtımı muazzam. Hem yüksek hızlarda seyir halinde hem durağan vaziyette ses almıyor.
    - Start-Stop sanırım var çünkü ben hissetmiyorum durup çalıştığını
    - Direksiyon çok keyif verici. Göstergeleri görmemeye çalışmama rağmen görüyorum bununla alakalı problem yaşamadım (1,86 m).
    - SMEG ekran dokunmatik tepkileri güzel, klima orda olmasa da olurdu ama problem değil, anlık tüketim belirli hızın altındayken -- gözüküyor, bluetooth bağlantısı ve sensör hafif gecikmeli tepki veriyor. Parmak izleri gıcık ediyor beni ekran için jelatin alan var mı arkadaşlar?
    - Torpido geniş 1,5 litrelik su + 2 kaba gözlük kutusu + 100lük ve 50lik iki ıslak mendil özensiz yerleştirmeyle sığıyor. Ama eşya gözleri yetersiz. Telefonu koyacak yer bulamıyorum. Çinden sipariş ettiğim bu arkadaşlahttps://tr.aliexpress.com/item/Silica-Gel-Anti-Slip-Car-Dashboard-Sticky-Pad-Non-Slip-Mat-GPS-Phone-Holder/32654981839.html?spm=2114.13010608.0.0.KipPZv sorunumu çözdüğümü düşünüyorum. (Üzerindeki hayvan benim de hoşuma gitmedi )
    -Malzeme kalitesi olarak aracı almadan önce bayilerde incelediğim Leon, Yeni Astra Hb ve golften üstün olduğunu düşünüyorum. Ama sinirimi bozan şey, direksiyon ve sürücü kapısındaki dirsek koyduğum yerler beyaz beyaz leke oluyor. Acaba ben mi pislik bi insanım? Ya da el kremi mi leke bırakıyor? Sizde böyle bir sıkıntı var mı?
    - Bir diğer kişisel sıkıntı ise gece sürüşlerinde direksiyon üzerindeki tuşlarda aydınlatma olmaması. Sanırım sadece SRC ve Telefon tuşunda var diğer tuş ve işaretlerde neden yok anlamadım. Sağ el parmaklarımı hissetmediğim için karanlıkta görmeyince zor oluyor benim için.
    - Otomatik parkla alakalı denemelere devam etmem lazım sanırım. Çünkü ne zaman nereye girer bilemiyorum park mesafesi uzun olunca algılamıyor ama daracık yeri algılıyor.

    Ben araçtan gayet memnunum inşaallah böyle devam eder. VW sevicilerine selamlar, herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxaa -- 20 Ekim 2016; 16:47:23 >




  • taxaa kullanıcısına yanıt
    suriyeliler o kadar zapt etti ki her yeri örneklerde bile bir rus bir alman bir ingiliz vs yerine bir suriyeli eklendi
    yakında fıkralar da asimile olur..

    aracınız hayrlı olsun güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin
    bende eat6 yı çok beğendim, 308 eat6 nasip olur inş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRV35

    Biraz yorum yapalim,308'e benzinli otomatik Auristen gectim.308'in ilk iki vitesi kisa oranli tamamen ekonomi odakli yapilmis cogu arabada 2 ile gittigin yolda 3 istiyor.Vites gostergesi surekli buyutmenizi istiyor bazen sikici olabiliyor rampa vs yoksa 2bin civarinda at diyor alt devri seven bir arac.SMEG alistikca kullanisli geliyor tum fonksiyonlari kavradiginizda ulasmasi rahat.Ekrani mat,parlak olursa isik yansimasi yapar bu yuzden dogru karar oldugunu dusunuyorum.Muzik sistemi dusuk seste biraz yetersiz bas hissedmiyorsunuz fakat orta ve yukarisi doyurucu (ozellikle toyotadan sonra !).Oturma pozisyinu bana cok yuksek geldi,Auris adete dibe gomuyormus 308e gore eger biraz daha alcaga ayarlama sansi olsa bu sefer gosterge gozukmeyecekti dengede tutmaya calismislar.Led farlar basarili,selektor tepkime sureside iyi fakat selektorde bi-xenon farlar biraz daha basarili bence.Ayna alti ve alt aydinlatma hos efektler japon araci bu tarz detaylari cok ozletmisti.Kor nokta cok basarili calisiyor ozellikle dikkatsiz ve gece farlari yanmayan motorcularda cok ise yariyor.Ha birde park ederken dikkatli olun sensor gercekten yavas calisiyor bir anda kirmizi oluveriyor.Park-Assist ile birkac pratik yapin zevkli bir donanim ilk baslarda alismak zor.Stop-Start arac durmaya yakin stop ediyor 10-15kmh hizda stop ediyor farketmiyorsunuz bile calismasida cok sessiz ve hizli. Tek olsa dedigim belki Android ekran yanistma olurdu o zaman navi falanda kullanilabilirdi birkac arkadas guncelleme ile gelebilceginden bahsetmis bakalim hayirlisi

    Ses sistemi elektronik müzik türlerinde çok kötü. 22. seviyeden itibaren bass sesler çorba oluyor.

    Fakat daha öncede yazdım. Jazz-Blues-Rock-Metal gibi türlerde detaylar çok iyi. Hi-Fi setlere yakın kalitesi var.

    Ayrıca kapılardan ses geliyor bass vuruşlarında. İlk servise gittiğimde çözmelerini isticem.




  • taxaa kullanıcısına yanıt
    O beyazliklar bende de mevcut benimde cok garibime gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.