Bildirim
Ekran Kartı Sarkması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
İyi ayarladıysan sorun olmaz sağlıklıdır.
Vidalar falan da sağlamsa sarkma yapmaması lazım o neden olmuş anlamadım._____________________________ (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas -
Vidalarda bi sorun yok sürekli dik durmaktan sarkmış bende anlamadım açıkçası bi fikrim yok _____________________________ -
Büyük kartlarda sarkma çok görülüyo. Eski kartımda bende yaşadım. Sırf sarkmaması için zalman z3 plus alacaktım. Kasa içinde ekran kartı desteği var diye. Sizin işlevsel olarak iyi gibi ama görüntü olarak pek hoş durmamış.
Bu sarkma işine firmalarım bi çözüm bulması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bazı anakartlarda slot mukavemeti yüksek oluyor zaten o şekilde çözmüşler. High-end anakartlarda sanırım. _____________________________ -
Biri şöyle bir şey yapmış (Odun kullanmış ve rengini de boyamış)
Bunlar Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum.
http://mnpctech.com/gpu-support-bracket/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviGerman -- 6 Ağustos 2016; 17:45:13 >_____________________________
-
Boş slotlara alttan takılan güzel vga holderlar var onlardan kullanabilirsiniz. Forumda birisi satıyordu ışıklı cafcaflı modellerde mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Zaten günümüzde GPU bozulmalarının bir nedenide bu sarkma.
Daha detay getirmek gerekirse aslında sarkma değil, elektronik bileşenleri üstünde taşıyan tahta yamuluyor. Yamuldukça GPU altındaki noktacıklar ile tahta üstündeki noktacıklar arasındaki leyimlerin bozulması (çatlama) meydana gelmesi, çok yüksek olasılık. Resimlerden birinde tahta ile destek verilmiş bu şekilde destekleme yaparak, kartın yamulmasını engellemek çok mantıklı. -
Bi bakıyım hocam teşekkürler _____________________________ -
nvidia'cıların hazin sonu :D _____________________________ -
Nereden Nvidia olduğu anladın Troll'cük? _____________________________ Macbook Air M1
İntel Skylake i5 6600k---Asus Maximus VIII Ranger---Kingston 8 GB DDR4 2666 Mhz Ram---EVGA GTX 970 SSC ACX 2.0---Thermaltake Core V51---Thermaltake 80 Bronze 750W---WD 500 GB 7200 RPM HDD---Corsair 128 GB SSD---Cooler Master Seidon 120V V2 Sıvı Soğutma---Asus VN247H 23.6 Gaming Monitör -
Bence kablolama yaparken ekran kartı power kablosunu bilerek bir üstteki delikten geçirerek sarkmanın önüne rahatlıkla geçilebilir. Anormal bir görüntüde oluşmamış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ AMD Ryzen 7 7700 / MSI B650 Gaming Plus Wifi / GAINWARD GeForce RTX 3060 Ti Ghost / G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB 6400Mhz CL32 / KINGSTON KC3000 2TB NVMe M.2 / SEAGATE 1TB / SEAGATE 3TB / CREATIVE Sound Blaster ZX / SENNHEISER G4me Zero / RAZER Blackwidow Ultimate 2013 / RAZER Ouroboros / RAZER Vespula / COOLER MASTER Haf X 942 Black / THERMALRIGHT Peerless Assassin 120SE ARGB / CORSAIR RM650X / LG Ultragear 27GN65R-B -
şuan üstten geçirdim zaten ama fazla germedim açıkçası bu seferde sıkıntı olabilir diye. Şimdilik böyle idare edelim bakalım umarım bi sorun olmaz _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt