Şimdi Ara

Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
18
Favori
41.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaltun

quote:

Hız sınırlamasına bir kanıtta benden.Arkadaşın süperonline kullanıcı adı ve şifresi ile test yaptım. Turknette göremediğim hızları gördüm.Video kayıt yapmadım.Zaten sayfa başında video var.Bende ekran görüntüsü vereyim. Aynı ankastre,aynı hat,aynı modem,aynı rj 11 jack farklı firma kullanıcı adı ve şifre ile hız artıyor. Bu nasıl oluyor turknet? Turknetten bir açıklama bekliyoruz.

Not: Test programı speedtestin chrome eklentisidir.

Turknet hattımla süperonline kullanıcı adı ve şifresi ile yaptığım hız testi:

Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)

Turknet hattımla turknet kullanıcı adı ve şifre ile yaptığım hız testi :

Süperonline kullanıcı adı ve şifresi ile turknet hattımda önceki testten daha hızlı sonuç aldım. Turknet sınırlamaya devam etsin^

Süperonline kullanıcı adı ve şifresi ile turknet hattımda önceki testlerden daha hızlı sonuç aldım.Yorumsuz...

Turknet hattımla turknet kullanıcı adı ve şifre ile yaptığım hız testi :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 4 Eylül 2016; 12:04:04 >

• drvimu kullanıcısına yanıt
    Dns ne olduğunu araştır. Dns ile bir alakası yok bunun. ,ppoe bağlantısı üzerinde bir kısıtlama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Dns ne olduğunu araştır. Dns ile bir alakası yok bunun. ,ppoe bağlantısı üzerinde bir kısıtlama.

varsa çözüm önerin söyle
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Udp bazı firewall ve kısıtlamaları atlayabiliyor. Udp ile indirme yapmayı dene .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bunun için aradım ve akkye girdiğimden dolayı yardım edin demezmiş ben sesimi yükselttikçe o yükseltti bağırdım çağırdım içimden küfür çok geçti edemedim ama bi rahatladım. Sorun çözüldü mü? - Hayır, çünkü kanı bozuk bunlar. Verdiğimiz hız 3 size gelen o diyor başka bişey demiyor k***e. Kesinlikle bilerek yapılan bişey. Upload ise aşıro dalgalı çoğu zaman 0.2 de o yüzden oyun oynayamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de akn ye girince pingler 200 e çıktı oyun vb. hak getire. 3mbit yerine 2.40mbit indirme hızı uploadlarda 80kbyte düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 11 Nisan 2017; 14:14:4 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    200pimgim olsa oyun oynarım da 600-400 oluyor. 1350yi de gördüğüm oldu. Akkker hizmet zamanı yenileniyor. Çok sıkıntı yaratan bişey değil benim için ama bi kalksa şu şeytan icadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • btk yaz birşey olmaz deme yaz orada da kaydın bulunsun. seni anlıyorum öyle saçma cevaplar veriyorlar ki 20 dakika beklemenin ardından adamı çileden çıkarıyor.
  • Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)

:)

edit AKN geçilmemiş hali bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokata -- 7 Eylül 2016; 23:22:49 >

• 3 aylık uğraş sonunda sonunda hızımı düzelttiler. Gerçekten onlardan kaynaklıymış. Birşeyi atlamışlar güya. Dedikleri gibi sorun benden kaynaklı değilmiş!!!

Aslında bu konuda anlatılan hız sınırlaması hala var. Almam gereken hızı hala almıyorum ancak artık uğraşacak mecalim kalmadı. Bir ara yine bunuda düzelttirmek için başvurucam.

Bu sorunu gidermek için BTK'ya şikayet ettim. Müşteri hizmetlerinden arıza kaydı oluşturdum. Online hizmetlerden 1000 kere şikayet yazdım. En son şikayetvar.com'dan yazdım.

Sonuç? Şikayetvar.com'dan döndüler. Neden? Oradaki şikayetleri herkes görebiliyor ve itibarları zedeleniyor.

Sizlerde dikkatli olun sorun sizden kaynaklı dediklerinde gidip direk masraf yapmayın. Durumu iyi analiz edin. Sorunun sizdenmi onlardan mı kaynaklandığını anlayabilirisiniz. Analiz sonucunda gördüğünüz bulduğunu bulgular ve kanıtlarda üsteleye üsteleye şikayet ederseniz 3 ay sonucunda sonuç alabilirsiniz

Taahütüm olmasaydı 3 ay uğraşırmıydım ? HAYIR!!!

• sin goat kullanıcısına yanıt
    3 aylık zararını kim karşılayacak? şöyle müşteri memnuniyeti şöyle iyi böyle vs. gördük işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 12 Mayıs 2017; 0:2:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nokata

:)

edit AKN geçilmemiş hali bu :)

bir arkadaşın düzeltmişler bak ama 3 ay sürmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 30 Mart 2017; 23:17:5 >

• Şikayetvar, btk ve diğer şikayetlerden sonra nihayet paketimi 100 mbitlik bir üst pakete yükselttiler. Öyle bir paket yok diyenlere duyurulur.Fakat modemde halen 76 mbit görüyorum.İyi taraftan bakacak olursak hattımda ki hız sınırlamasını kaldırmışlar.71 mbit hız alıyorum artık.bir ay da 100 mbiti modeme getirmekle uğraşacağız anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 8 Eylül 2016; 13:41:40 >

• zaltun kullanıcısına yanıt
    hattına tanımlı değil 100mbit sadece online işlemlerde oynamışlar o kadar, download limitini düzeltmişler sadece.
    yine 4mbit upload hızı yok.

bakalım bende düzelme yok upload hızında ben 2.40mbitte çakılı durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 30 Mart 2017; 23:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerPC

3 aylık zararını kim karşılayacak? şöyle müşteri memnuniyeti şöyle iyi böyle vs. gördük işte takke düştü kel göründü.

bayram sonrası yeni kampanyalar gelir türknetle yollar ayrılır. çekilecek gibi değil.

Allah'tan bir zararım yok. Ben zaten taahütlü üyeydim.69 TL'ye 16 mbit 100 gb akk+telefon paketi kullanırken başvurup 69'tl'ye 77 mbit 200 gb akk+telefon paketi'ne geçtim. Bu hız ve kota artışı bana havadan gelmiş oldu.

Yani pratikte bir maddi zararım yok ama 3 ay boyunca uğraşlarım herşeyden kıymetli zamanım gitti.

Yeni abonelerin ise zararı olacaktır. Onun peşinede düşülebilir. Sonuçta sorun onlardan kaynaklanıyor. Bizim bir şuçumuz yok.

Bu arada 5 ghz wifi ile modemin yakınlarından hız testi yaptığımda 4 mbit upload hızının hepsini alabiliyorum. Pc'ime bağlı ethernet kablosu baya evin içinde dolaşıyor orada benden kaynaklı ufak bir hız kaybı var. Ancak download hızında 17 mbit'lik bir kayıp olamaz bariz şekilde orada da sınırlama var.

@zaltun nickli arkadaşın tanımlamada dahi olsa 100 mbit'e çıkarıldığını görünce. Bir daha şikayet kaydı oluşturdum. Uzun uzun buradaki kanıtlarla, kendi sorunumun çözülmesinin hız sınırlamsı yapıldığının kanıtı olduğunu belirterek, hattımın 100 mbit desteklediğini hat değerlerimin fotoğrafını yollarak kanıtladım ve yolladım. Tanımlamanın 100 mbit olmasını ve 2. bir hız sınırlamasını kesinlikle istemediğimi ve kabul etmediğimi söyledim. Buradaki kanıtlarıda göstererek 77 mbit tanımlanmış bir internette 17 mbit bir hız kaybı olamayacağını söyledim. Hat değerleriminde bunu desteklediğini belirttim. Kendilerine de belirttim eğer sorunum çözülmez ise tekrar btk'ya ve şikayetvar.com'a şikayet edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sin goat -- 8 Eylül 2016; 23:39:26 >

• Ben de türk.net kullanıcısıyım ve açıkçası çok pişmanım. Her 2-3 günde bir internet bağlantım düzenli olarak kesilir ve kendiliğinden gelmez. Müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildireceksin falan 30 dakika-1 saatlik uğraştan sonra ancak gelir internetin. Zaten 1 haftaya 150gb bitiyor ancak nasıl bitiyor onu da anlamıyorum. Yaptığım tek şey günde bir bölüm dizi izlemek ve ortalama 5 saat online oyun oynamak. Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum. Zaten AKN doldurmadan 13mbit download hızı veriyor speedtest.net'den ve maksimum 1.5mbit ile de dosya indiriyor. Denemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Soopr.Owl* -- 9 Eylül 2016; 13:25:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online işlemlerde internet paketini yükselt seçeneğinde 50mbite yükselt seçeneği çıkıyor :) zaten 76 mbit kullanıyorum

tarifesi 100mbite geçen var mı başka ?
  • quote:

Şikayetvar, btk ve diğer şikayetlerden sonra nihayet paketimi 100 mbitlik bir üst pakete yükselttiler. Öyle bir paket yok diyenlere duyurulur.Fakat modemde halen 76 mbit görüyorum.İyi taraftan bakacak olursak hattımda ki hız sınırlamasını kaldırmışlar.71 mbit hız alıyorum artık.bir ay da 100 mbiti modeme getirmekle uğraşacağız anlaşılan.

modeme gelen sinyal hala 76mbit mi?

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    maalesef hala modeme gelen hız 76 mbit. şikayet no verdiler.takip ediyoruz diyorlar.bende bekliyorum.
  • quote:

maalesef hala modeme gelen hız 76 mbit. şikayet no verdiler.takip ediyoruz diyorlar.bende bekliyorum.

snr kaça düşecek bakalım.
    benim modemde snr 20 şuan.100mbit kaldırır mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.