Şimdi Ara

Okullar açılınca ygs-lys nasıl çalışılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şimdilerde hala bir düzen tutturabilmiş değilim uyku sorunum var çok uyuyorum okul açılınca günün çoğu okulda geçecek okullar açılınca nasıl ygs-lys çalışmalıyız bir yandan okul dersleri bir yandan bunlar zaman da kısıtlı yardımlarınızı bekliyorum.

• up
  • Up up tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Hayvan gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temel liseye gidiyorsan zaten ygs lys çalıştıracaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

Temel liseye gidiyorsan zaten ygs lys çalıştıracaklar

Temel lisede değilim normal bir lise eve gelince kımıldamaya halim olmuyor bu zamana kadar hep akşam eve gelince uyurdum bu sene bunu yaparsam çok kötü olur.
  • executioner 58 E kullanıcısına yanıt
    hocam ilk bir kac gun zorlanabilirsin tempoyu yakalaman gerekir.ilk gunler okul sonrasi calisma saati az tut derim mesela 4te cikiyorsan 8e kadar dinlen 2-3 saat calis zaten sonra duzene binecek gelir gelmez oturacaksin.okuldaki calisman cok onemli bilmiyorum sinifiniz nasil ses falan ama gerekirse sinif degistir(yapan arkadaslarim vardi) muhtemelen gereksiz dersler islenmeyecek okulda calisma firsatin cok olacak.ya da butun bunlari bir kenara atip benim yaptigim gibi acik liseye gec son sinifta.

• quote:

Orijinalden alıntı: space.

hocam ilk bir kac gun zorlanabilirsin tempoyu yakalaman gerekir.ilk gunler okul sonrasi calisma saati az tut derim mesela 4te cikiyorsan 8e kadar dinlen 2-3 saat calis zaten sonra duzene binecek gelir gelmez oturacaksin.okuldaki calisman cok onemli bilmiyorum sinifiniz nasil ses falan ama gerekirse sinif degistir(yapan arkadaslarim vardi) muhtemelen gereksiz dersler islenmeyecek okulda calisma firsatin cok olacak.ya da butun bunlari bir kenara atip benim yaptigim gibi acik liseye gec son sinifta.

Valla hocam açık liseye geçecek güvenim yok ailem de sıcak bakmaz korkum okul zamanı her şeyin elimden avucumdan kayıp mezuna kalmak günün büyük çoğunluğu okulda geçecek.
    hocam gunun yarisi ve en verimli zamani olabilir cunku hocalar elinin altinda olacak.gercekten ses falan varsa sinifinda eczanelerdeki mum tikaclardan da tavsiye ederim cogu zaman zil sesini bile duymuyordum inanilmaz konsantrasyon sagliyor.yani istemesen bile calisiyorsun :)

• Herkes yanlis yapiyor. Ben aciga gectim kafam rahat. Okulda bombos gunler gecireceksiniz ve eve gittiginizde basiniz agiracak. Hem ders calismak icin pek vaktiniz olmayacak hem de bas agirisindan kendinizi veremeyeceksiniz. Benim calismak icin 15 saatim olacakken sizin en fazla 5 saat olacak. Akli olan aciga gecer. NET.

• Hocam bide dershane meselesi olacak ucuz da olsa bi yere gideyim diyorum hafta içi oradan çıkıp eve gelince daha fena olacak açık herkes için mantıklı geliyor ama birilerinden ders dinlemeden olacak iş midir bilemem.
  • Okuldan gelince yorgun oluyorum malesef. Ders çalışasım gelmiyor. Hele bir de kursa gidersem 6 gibi çıkacağız okuldan. Nasıl olcak bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 3 Ağustos 2016; 1:19:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hala vakit varsa gec acik liseye.12 de ayni durumdaydim temel liseye gidiyordum evde olu gibi oluyordum simdi mezunum :)

• Dogru Adam kullanıcısına yanıt
    En dogrusunu yapmissin kardesim gecen senem cop oldu keske bende aciga gecseydim

• WWalker kullanıcısına yanıt
    Arkadaslarim dalga geciyor salak diye. Bakalim sene sonu gorecez kim salak. Vallahi hic pisman degilim. Okulda aylar harcayacagimiz konulari evde 1 hafta da kavriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogru Adam

Arkadaslarim dalga geciyor salak diye. Bakalim sene sonu gorecez kim salak. Vallahi hic pisman degilim. Okulda aylar harcayacagimiz konulari evde 1 hafta da kavriyorum.

Matematik için hocalara geldik çok iyi bence. Biyoloji de zaten ezber. Peki 12.sınıf fizik ve kimyayı nasıl halletmeyi düşünüyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Hocalara geldik iyi ama cok yuzeysel ogretiyor. Yani kolay sorulari genelde. Ben esenden calisiyorum. Ve eger okul ogretebiliyorsa tek basina haydi haydi ogrenirsin. Niye halledemiyim? Zaten koskoca okulda adam akilli fizik hocasi yoktu. Fizige kafam pasiyor ayrica sikinti olmaz. Kimya zaten kolay ders. 11. sinif fen konulari en zordur ki hepsini tek basima ogrenmistim. Sinava 1 gun kala calisarak. Bence sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogru Adam -- 3 Ağustos 2016; 1:37:19 >
  • Yav valla kafamı kurcalayan soru çok arkadaşlar bakalım bu sene nasıl geçecek.Hocalara geldik yüzeysel aynen malum adamın videoları bulsak matematiği hallederiz aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.