Şimdi Ara

'08 Golf GT Sport KALKIŞ SORUNSALI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın geçmişte 130.000 kilometrede, hiçbir kazası-değişeni olmayan, DSG şanzımanlı, hiçbir şekilde hor kullanılmamış, modifikasyon görmemiş, S modu dahi kullanılmamış 2008 model bir Golf GT Sport satın alma şansım oldu. Lakin şöyle, benim aracım ilk çalıştırmada 1100 RPM olarak çalışıyor, sonrasında bu değer motor ısınınca 900 RPM olarak sabitleniyor ve en sonunda araç tam ısındığında rölanti 700-750 RPM sabit oluyor ve bu aracımı kalkışlarda, özellikle şehir içi dur-kalk trafikte o kadar çok yoruyor ki anlatamam. Aracımı çok seviyorum, gerçekten çok temiz ve gazına yüklendiğim vakit ok gibi giden, kıvrak, yol tutuşu kusursuz bir araç ama bu olan sorunu yüzünden beni çok üzüyor. Bu sebepten ötürü ''hayalet GT'' lakaplı bu aracımdan kopabilecek olmaktan açıkçası hem korkuyorum hem de fazlasıyla üzülüyorum çünkü aracımı çok seviyorum. Evet beyler, öneri veya varsa özellikle tavsiyelerinizi, İstanbul içi usta tavsiyelerinizi alırım. Saygılar...







  • piyasada acayip boktan vw ustları var sanırım, forumda cinnet geçirenler vardı. iyi bir usta bulun.
    ayrıca 8 yaşında dsg almak ta ilginç, her yeri ıslansa ne yazar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 10 Temmuz 2016; 12:11:46 >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Araçta DSG sorunu yok olsa zaten 4. viteste 180 ile gitmez zaten kalkıştan sonrasında araçta en ufak bir vuruntu, kasma, titreme, yan yatma-çamura bakma yok ^^ gerçekten inanılmaz performanslı, çok ender temizliğe sahip bir araç ama şu sorunu neyse çözmem gerekiyor tek sorun bu yani.
  • Ben sorununuzu anlayamadım. Çoğu motor zaten soğukken 1100-1500 devirle çalışır ısınınca da 700-900 arasına iner rölantide. Bu gayet normal bir durum kalkışı hantallaştırmasıyla da alakası yok. Kalkışın hantallaşmasının sebebi kavramanın aşınmış olması olabilir. Sonuçta 130bin olmuş araçta %90 ithimalle kavramaların değişme zamanı çoktan gelmiştir de geçmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.