Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.798
Cevap
117
Favori
320.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yok mu 4k film? yükleyip bakmak istiyorum test için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Ben 60ku7000 aldım 3 metre mesafeden izliyorum gayet memnunum. İzleme mesafesi ve çözünürlüğe göre ekran boyutunu belirlemene yardımcı olan link aşağıda:
    RTINGS.com
    TV Size to Distance Calculator and Science
    http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship

Ks8000 her açıdan ku7000'e göre üstün bir tv. Bütçene göre karar verirsin.
    Şubata kadar vaktim var diyorsan kampanya ve haberleri takip et derim. Uygun bir fiyat görürsen alırsın, ben öyle yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: boolat

arkadaşlar yok mu 4k film? yükleyip bakmak istiyorum test için.

torrent olarak bulabilirsin. batman vs superman izledim ben 65gb boyutu vardi. hdd attim taktim tvye gayet başarili sonuç anldim. 60ku7000 kullaniyorum

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    65gb mi!!! vay yavrum vayyy kota resmen patlar o zaman
    peki türkçe mi superman vs batman?

• boolat kullanıcısına yanıt
    tr dublaj cikmadi bildigim kadariyla ben altyazili seyretdim. sihirbazlar cetesi 2 var tr dublaj 25gb falandi onada sanirim

• Valide sultanın 2005de 6.800.000.000a aldığımız 42 pf 9966 philips plazması bozulunca biz de 60" Ku7000 aldık. Kendi evimde de 55 F7000 ile 3 yıldır mutlu bir birlikteliğimiz var :) Ses sistemi olayına girmeseniz de olur arkadaşlar, sammy dahili hoperlorlari oldukça iyi iş çıkarıyorlar. Ancak aklım s7 ile beraber 7000 liraya gelen 60 ks 8000 quantum dot teknolojisinde kaldı. Kendime olsaydı kesin onu alırdım. Bence annem sanırım aralarındaki görüntü farkını asla farkedemeyecek. Bu yüzden KU7000 tam bir fiyat performans canavarı olacak 2016 boyunca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahtemas -- 22 Ekim 2016; 20:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgor

quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

1 Kasım Beşiktaş Napoli , 3 Kasım Fenerbahçe Manchester maçı TRT4K da. Hadi bakalım :D

Sallama

Sana bir sallarım korkarsın. Düzgün konuş benimle, karşında mahalleden arkadaşın yok. TRT4K da hergün reklamı yapılıyor maçların. Edepli ol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Heisenberg. kullanıcısına yanıt
    TRT yi aradım mac bizde değil dedi! Nerden bilgi aldıysan boş bilgileri paylasma burda. Tivibu da mac

• quote:

TRT yi aradım mac bizde değil dedi! Nerden bilgi aldıysan boş bilgileri paylasma burda. Tivibu da mac

• quote:

TRT yi aramana gerek yok

• .Heisenberg. kullanıcısına yanıt
    sözde bugün gönderdiler benim 55ku7000ni..
    inşallah pazartesi veya en geç salı günü elimde olur sabırsızlıkla maç gününü bekliyorum

• Az önce Media Markt Ankara mağazasında bu TV'nin 70 inç olanını gördüm. Piyasada bu modelin 70 inç'inin olduğunu bilmiyordum, o yuzden şaşırdım. 60'tan büyük isteyenler inceleyebilir.

• Ku7350 modeline 5.1 analog logitech sistemini baglayamadım.çok farklı denemeler yaptım ama ses gelmedi.
    1 kulaklık çıkışı koymamaları bu tv'ye,tüm planlarımı alt üst etti
    Ses seçeneklerinde sadece tv hoparlörü ve optik çıkış var.
    Aşağıdaki resimlerden yola çıkarak ne yapabilirim?

• jacko_aj_s kullanıcısına yanıt
    Araya modul takarak cozersin sadece bu isi ben ps3 mu bu sekilde 5+1 e baglamistim optik ses cikisindan optik kablo ile module oradan da ses sistemine aktaracakcin sesi

• Arkadaşlar tv yi alalı 1 ay kadar oldu bugün tv nin sol üsr köşesinde ölü pixel gibi bir şey farkettim fakat bu ölü pixelden daha büyük gibi tv 60ku7000 servisi çağırmayı düşünüyorum acaba bunun için değişim çıkarmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 23 Ekim 2016; 12:00:33 >

• Samsung'un envai çeşit ülkelere göre sitelerine girdim. UHD Tv leri listelettirdim. Her ülkede her model değişik Hiçbir ulkenin modelleri diger ülkede yok hepsi farklı farklı. Türkiye'de dahil buna. Mesela Almanya'da Ku serisi diye birşey yok. Macaristan'da değişik değişik numaralarla var çoğu JU serisi HU serisi vs. acayip acayip modeller. İngiltere'de bambaşka.

Neredeyse hiçbir ulkede birbirinin aynısı bir model yok serisine numarasına göre.

Velhasıl Samsung Türkiye'de başka bir modeli bu model diye yutturmaya çalışması diye birşey yok buna göre, her ülkede var çünkü benzer durumlar. Merak eden bakabilir.

• bodrum kullanıcısına yanıt
    Samsung servisi olarak icinde bazi iyi servisler vardir hepsini demiyorum iyi servis arkadaslardan cok ozur dileyerek ama ben samsung servisi kadar vurdum duymaz umursamaz bir servis görmedim. Hele musteri hizmetlerine derdinizi bile anlatamiyorsunuz. Servisi arayin hocam gelip bakarlar 1 adet ölü piksel var en az 5 tane olması lazim derler hele ekrani dörde bölüp bir bolgede en az 5-6 ölü piksel olmasi lazimki değişim olsun diyorlar. Ben şahsen samsung servisinin böyle sacmaligiyla karsilasan biriyim.
    Yinede size belkide işini layikiyla yapan servis denk gelebilir.

• focus1 kullanıcısına yanıt
    resimde sizce kaç adet ölü pixel var? 1 Adet olunca değişim yapmıyorlarmı? Sizin durumunuz neydi buna değişim vermeyebilirlermi?

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Hocam almanyada nasil ku serisi diye birsey yok bu satilan ku6099 veya diger ku serileri ne oluyor? Verdigim linke iyi bakmanizi tavsiye ederim.
    Samsung de
    40 Zoll bis 88 Zoll UHD TVs - Curved und Flach
    http://www.samsung.com/de/consumer/tv-av/tv/?filId=2&filItemId=2

Samsung shud modelinin hepsini turkiyeye getirmiyor ks70** serisi turkiyede yok ama almanayda var.
    Samsung de
    40 Zoll bis 88 Zoll UHD TVs - Curved und Flach
    http://www.samsung.com/de/consumer/tv-av/tv/?filId=2&filItemId=6

Ks90** ks80** ks70** serileri almanyada var bizim ulkemize almanyada satılan ku60** serisini ku70** diye satıyor neden acaba bunu hic sorguladiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

resimde sizce kaç adet ölü pixel var? 1 Adet olunca değişim yapmıyorlarmı? Sizin durumunuz neydi buna değişim vermeyebilirlermi?

Hocam benim bu resimlerden gördüğüm 1 siyah nokta var yani 1 tane ölü piksel görünüyor. Ama ekranin üst çerçevesine yakın beyaz bir nokta parlıyor kameradan mi ortamdaki ışıktan dolayımi bilmiyorum daha net resim cekip eklerseniz iyi olur.
    Ama 1 adet ölü piksel bile olsa sonuçta üretim hatası var. Benim tv samsung 55ju7500 du sizinki gibi ayni tarafta 2 adet ölü piksel vardı ne yaptiysak samsung iade almadı en sonunda teknosa cihazi geri aldı.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.