arkadaşlar topladığım bilgisayarda bu ram i kullanmayı düşünüyorum da geil die m-bir markayı ben ilk defa duyuyorum duyan veya kullanan var mı isminden dolayı benden dandik damgasını yedi ama size danışayım dedim fiyatı da 302 $ düşük timing yüksek saat hızı ile sorun çıkartır mı alacağım sistem:
almışken en iyisi olsun diorum ama 4k ytl yi geçmemeli aslında kendime sınır olarak 2500 ytl koymuştum ama nası olduysa fiyat buralara kadar fırladı almışken ekran kartı dx10 destekli olsun dedim ram ler 800 mhz olsun monitör ws olsun 20 inç olsun falan derken fiyat tırmandı neyse ben bu sistemi bu şekilde kullanabilirmiyim başka mesajlarımı görmüş olanlar içlerinden ulan bu sokrates de amma çok sistem değiştiriyor diyebilirler ama yok sistemlerin hiçbiri toplanmadı şubat ayında alacağım ama sistem hazır olsun dedim bu arada anakart ga-965p-dq6 mı olsaydı die düşünüyorum ama şooğu rekor asus ile alınmış siz sadece rem lere cevap verin yeterli sistemi owerclock ederek kullanacağım
geil ramler oldukça kaliteli ramlerdir. hiç kullanmadım sisteminle sorun çıkartacağını sanmıyorum
GEIL oldukça iyi markadır, zaten alınca da görürsün, genelde yüksek OC denemelerinde kullanılır. Yanlız listede Harddiski 8 MB Cache li model seçmişsin, bence Seagate 250 GB SATA II 16MB Cache olan modeli seç, performansı oldukça yüksek.
okey dediğin gibi yapayım zaten o kadar para veriyorum bari iyisi olsun kayserili olduğum çok mu belli oluyor ? :D
geil o/c için üretilmiş performanslı ram dir
Hocam monitörü ve psu nu birkaz daha değerlendirirsen ii edersin, 22'' viewsonic ondan daha ucuz ve özellik olarak 3 aşağı 5 yukarı aynısı.. Ayrıca fsp epsilon 700 Watt tavsiye
arkadaş 650 W ile 700W arasında ne kadar fark olabilir ki hem fsp en kaliteli markalardan biridir fsp350W benim gözümde feel 800W ile eşdeğerdir 22"wievsonic almamamın sebebi ise renk kalitesinin kötü olduğundan şikayet ediliyor genellikle tabii ayarlarıyla oynanmış olabilir ayrıca bulunduğum ilde sadece eksenbilgisayar gold bimeks ve teknosa var stokta olan bu kalitede bu mağazalarda başka bir ürün yok ne yazık ki ben de int ten alışveriş yapamam prensip meselesi sadece psu yu int ten alacağım o da fiyatı çok yüksek olmadığından diğerlerinin hepsini elimle tutarak gözümle görerek alacağım saat te geç oldu yazdıklarımda hata varsa affoluna
Geil ramlerin çipleri micron mu bilmiyorum team xtreem tercih edersen daha iyi performans alırsın bence.
imzamdaki ramler gigatekte 299 dolllar + kdv hemde ultra benim anakart rame en fazla 2.1 verebildiği için bu kadar yapabildim sen deluxe le daha yukarılara çıkabilirsin
aldıgınız fıyatlar nerden bılmıyorum ama.ıslemcı anakart hdd fıyatlarınız fazla.ben gigatek ten e6600 u 329 usd ye aldım.o anakart ta 240 usd cıvarında pıyasada.250 gb 16 mb nqo da 89 usd seagate olursa.bılgınız olsun.gıgatek te .
: ) bu bileşenleri koyarsan o fiyatın çıkması çok normal 8800 fln ;) hihihi işlemcin ana kartın ramlerin ekran kartın özellikle hepsi en üst düzey bileşenler. daha düşük beklenemezdi zaten :)) alıcaksan bu sistemi şimdiden çok hayırlı olsu çok sağlam bi sistemin olacak.
Bir de e6400 ün yukarısı işlemciler için asusun P5W DH anakartını tercih etmen daha uygun olacaktır.
Çok iyi ramlerdir Geil Ramleri...
GEIL 'ın timing leri TEAM 'e göre daha yuksek... aynı fiyat sevyesinde oldukları için TEAM almanı oneririm. Bu arada 6600 için hangi firma $393 dediyse cok yuksek bir rakam vermiş, su aralar piyasada rahatca 320-330 dolar seviyesinden bulabilirsin. Bu arada board için Nforce 680i chipset öneririm, daha performanslı.
fiyatlar resmen uçuk tekrar araştır gözden geçir bence
ne zaman düşücek şu 800 mhz ramlerin fiyatı yaw!!!
boşver 800 mhz ramleri şu 8800 gtx in fiyatı ne zaman düşecek sizlere birşey sormam lazım şimdi 3.5 ghz ye hızlaştırılmış e6600 ile e6300 arasında performans farkı olur mu tamam birisinin önbelleği 2 mb diğeri 4 mb bu çok fazla fark eder mi ? bir de stok fanla ve iyi bir kodla e6300 max kaç a çıkar e6600 max kaça çıkar birkaç gigaherts fark için 300 dolar ödemek istemiyorum doğrusu trilyoner değiliz hiçbirimiz sonuçta ayrıca 8800 almamın sebebi almışken dx10 desteği olsun idi bu arada monitörü full iptal edeceğim sanırım yeni monitör alana kadar elimdeki 17" crt ile idare ederim bu arada sistem şubat sonuna doğru alınacak alınınca ilk siz duyarsınız merak etmeyin gigatek ten alışveriş yapamam daha doğrusu int ten alışveriş yapamam özellikle işlemciyi kesinlikle int ten alamam çünkü koduna bakıp seçeceğim diğerleri belki bir ihtimal ama kesinlikle önceliğim elle tutum gözle gördüğümden olacaktır siz e6300 ile e 6600 hakkındaki soruma cevap verin
bendekı ıslemcının kodu aynen soyle:L632A687 bırde product code:BX80557E6600SL9S8 versıon:D632A607 işte boyle tuhhh ne anlama geldıgını bılmıyorum.bana yardım edebılcek arkadaşımız varmı.
Bu GeIl RAM lerinin TR distribütörü kim bilen varmı acaba ???? GeIL in sayfasında herhangi bir TR distribütörü görünmüyo ??!!!
L631 den sonrasının takoz olduğunu duymuştum yani takoz dediğim yine performansı aynı ama owerclock edilebilmesi zor sanırım e6600 dünya rekoru L628 ile kırılmıştı en iyileri sırasıyla L628 L630 L629 en takozlar ise sırasıyla L627 L631 L633 L632 bu biraz da şans işi bu kodlar kodun ilk 4 harfini simgeliyor hele hele L627 takozun önde gideniymiş yokuşlarda arabanın kaymaması için tekerleklerin altına koymak lazımmış :D 1 mhz bile owerclock olmuyormuş arkadaş moralini bozdum üzülme ama owerclock etmiyorsan çok da önemli değil