Şimdi Ara

6s kasa soyuluyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
10.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siz acaba nasıl kullaniyorsunuz merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıfla kullanıyorum spigen silikon şarj soketinde soyulmalar mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var telefonu alalı 1 ay oldu.Hiç düşürmedim ayrıca telefonu koyduğum cebe hiç bişey koymadım.Garantiye götüren var mı ? Bi kaç gün sonra gidicem bende değişim istiycem.Çok canımı sıkıyo bu olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç kullandığım 14 aylık 6 da nokta çizik deforme yok kutuya koyup jelatinlesem sıfır diye yutarsınız o biçim. Bir tek ekranla kasa birleşim yerine kir doldu siyah siyah , telefon beyaz renk olduğu için belli oluyo onada yapıcak bişey yok engel olamıyorum. Telefonuda genelde çakma spigenin kaba büyük kılıflarıyla kullanırım mesleğim gereği başına bir iş gelebilir diye. 3 mm silikonlarlada uzun süre kullandığım oldu , bir ara apple deri kılıfının çakması vardı onla kullandım alt tarafı ful açıktı vs vs kıssadan hisse 2 ayda naptında bu telefon bu hale geldi sor bi kendi kendide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense konuyu açan arkadaşta hiç icraat olmamış hep soyuldu bidaha kullanmıcam iphone almıcam demiş hiç fotoğraf atmamış halbuki. Yalancı işte karalamaya çalışıyor. Ha soyulma sorunu olmuştur apple babamın şirketi değil. Ama olduysa fotoğrafını da at bak atanlar da olmuş adam gibi. Öyle kuru kuru konuşup kötülemeyyle kendini komik duruma sokmuş farkında değil.
  • conquering kullanıcısına yanıt
    Dostum bi kaç sayfa geride resimleri atmış Adam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onidoro -- 17 Ağustos 2016; 14:03:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onidoro O kullanıcısına yanıt
    Tamam 2 tane fotoğraf atan arkadaş olmuş ama konuyu açan arkadaş fotoğraf atmamış hala. O fotoğrafları atan başkaları.
  • conquering kullanıcısına yanıt
    Yarın kendi telefonumun resmini çekip atıcam bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıfınızdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problemi bende yaşıyorum , soru kılıflarda değil telefonlarda , çözüm bulan var mı ?
  • Arkadaşlar merhaba,

    Maalesef bu sorun gerçekten var. Benim de telefonumun şarj soketi ve kulaklık girişi çevresinde, ayrıca telefonun üst kısmı ile anten çizgisinin birleştiği yerlerde bu tip oluşumlar var. Cihazı aldığım ilk günden beri kılıfla kullanmama rağmen oldu bu. Bazı yabancı forumlarda bir çok kişinin de başına gelmiş bir durum.

    Öncelikle bu boya kalkması değil, zira iPhone 6 serilerinde boya yok. Gövde aluminyumun anotlanmasıyla renkleri kazanıyor. Düzgün anotlanmamış aluminyum gövdede oluşuyormuş. Bazıları "Aluminyum Kanseri" olarak adlandırıyor bunu. Bazı kişilerde sürekli büyüyor bu çizikler. Kimyager değilim açıkçası çok bilgim yok bu konuda. Yani her iPhone'da olacak diye bir şey yok. Benim gözlemlediğim kadarıyla bu sıkıntı daha çok nemli ortamda kalan telefonlarda oluşuyor. SS veremiyorum şuanda, zira telefonun resmini çekeceğim başka bir telefon yok yakınımda. Ama en yakın zamanda SS yükleyeceğim arkadaşlar. Aşağıda yabancı forumlarda paylaşılan bir iPhone 6S Plus Gold resmi paylaşıyorum.

    6s kasa soyuluyor

    Ve zurnanın zırt dediği yere geliyoruz, Apple bu cihazlara ne yapar ne yapmaz sorusuna? Biliyorsunuz Apple kozmetik kusurları garanti kapsamına almıyor ve muhtemelen Türkiye'deki Apple Store'larda da bu sorunu "Kullanıcı Hatası" olarak değerlendirebilirler. Ben Pazartesi günü bir randevu aldım Akasya'dan. Bakalım gideceğim ve anlatacağım durumu. İnşallah bir sıkıntı çıkarmazlar diyorum ama muhtemelen çıkaracaklar Burada en önemli şey hangi Genius ile konuştuğunuz? Anlayışlı biriyse değiştirebilirler telefonu. Yurt dışında değiştirebilen var, değiştiremeyen var.
    Bu arada orijinal Apple Silikon Kılıf kullananlarda çok sık görülüyor.
    Yabancı forumlardaki link;

    Macrumors[code][/code]




  • gtanyer kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben teli satmadan baya araştırdım. Etrafım da foruma girmeyen insanlarda var ben gösterene kadar fark etmemişler ama onlarda da aynı sorun mevcut.Kılıfla falan alakası yok lütfen bazı arkadaşlar ısrarla zorluyor ama kılıftan değil.Bunun sebebi insan elinin terlemesi olduğu söyleniyor.Ama kafamı karıştıran kılıfla kullanan arkadaşlarda da gözüküyor orası çelişki işte.Boya atması deniyor ama boya atması değil sanki sinek ısırığı gibi dökülmeler oluyor özellikle alt kısımlarda çok fazla gözüküyor.Umarım ip 7 de böyle sorunlar olmaz sonuçta yine tüketici mağdur oluyor.Çünkü dedikleri gibi kozmetik kusurları garanti kapsamına almıyor ve muhtemelen Türkiye'deki Apple Store'larda da bu sorunu "Kullanıcı Hatası" olarak değerlendirir.Geçmiş olsun hepinize.Eğer bir çözüm bulan falan olursa paylaşsın.Bu arada en çok Gold ve uzay grisinde gördüm bu sorunu.İyi forumlar.




  • gtanyer kullanıcısına yanıt
    Hocam gittikten sonra bizi de haber et , bende gitmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 yıla yakın kılıfsız kullanıyorum arkası belediye asfalt çalışması gibi oldu :) baya var nokta nokta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 de kulanılacak olan malzeme 6s deki malzemeden farklı diye okudum biyerde. İnşallah bu sefer de soyulma falan olmaz.Çünkü boya alt tarafı diyenler var ama ben mesela kafaya çok takarım nokta dahi olsa. Kaldı ki bazılarının telefonu bayağı zarar görmüş. Adamlar bilerek yapcak hali yok nasıl kullanıcı hatası oluyor akıl alcak şey değil. Değişim yapmaları lazım bence.
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    6 da kullandım altıda soyulma olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı sorun kullandığım 6S gold renk telefon başıma geldi.Sürekli spigen marka 2 farklı kılıfla düzenli temizleyerek kullanmama rağmen telefonun üç-dört farklı yerden telefon soyuldu,apple akasyadan randevu aldım,telefonda müşteri temsilcisi soyulmanın garantiye gireceğini söylemesine rağmen mağazadaki görevli bu durumu kabul etmeyerek telefonu işleme almayarak kullanıcısı hatası dedi sizlere bu bilgiyi vereyim dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün telefonunuzu apple store a vereceğinizi söylemiştiniz. Son durum nedir acaba?
  • Hocam merhaba, maalesef sağlık sebeplerinden dolayı gidemedim Apple Store'a. Randevuyu da iptal etmek durumunda kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam, geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.