Şimdi Ara

6s kasa soyuluyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
10.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gördüğüm kadarıyla sadece alt kısımda sorun var gibi.
    Kullandığınız kılıfı gözden geçirirsek dadece alt kısmı acıkta bırakan bir kılıf.Bence cihazda sorun yok gibi olsa her yerinde olurdu soyulma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmtca kullanıcısına yanıt
    Nasıl nerde şarj girişinin iki yanında takılı işte.Resimde sökük gibimi çıkmış
  • Arkadaşlar shiftdeletenetin iPhone 6s Plus: Uzun Kullanım Testi haberinin altındaki yorumlarda da kullanıcılar bu soyulma konusunda yazmışlar demek ki bizim dışımızda da olanlarda var.Ben şansımı denemek istiyorum.Şimdi direk teli alıp akasya avmde ki Apple Store götürsem yardımcı olurlar mı ? Yoksa randevumu almam gerek.Cevap verirseniz sevinirim.
  • 1.5 yıl kılıfsız kullandım ilk defa soyulduğunu duydum. Zaten iPhone'ların boyası normal boya değil. Elektroliz kaplama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun benim 6s gold tada mevcut alt anten tarafları soyuluyor ve şarkj yeri de dökülmeler oluyor. Telefonuma çok dikkat ederim ailikon güzel kılıfla kullanıyorum darbe felan olmadı hiç çok can sıkıcı bir durum çözüme ulaşan var mı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dubbah

Aynı sorun benim 6s gold tada mevcut alt anten tarafları soyuluyor ve şarkj yeri de dökülmeler oluyor. Telefonuma çok dikkat ederim ailikon güzel kılıfla kullanıyorum darbe felan olmadı hiç çok can sıkıcı bir durum çözüme ulaşan var mı arkadaşlar

Ben bıraktım böyle kullanıyorum. Birdaha asla iphone almam.

• bende 6s+ kullanıyorum telefonu koruma kılıfla kullandığım halde 2 gün önce kılıftan çıkardım baktım ki arka kısımlarda soyulma meydana gelmiş böyle iş mi olur. sabah sslerini ekleyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche55 -- 5 Temmuz 2016; 4:18:44 >
  • 2 ayda olması ilginç üç dört senedir kullanılan iphone 5 daha yeni yeni renk atıyor ailemde

• rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    Vallahi samsung s4 kullandım 2 yıl hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Üstelik spigen marka koruma kılıfı kullandığım halde, hiçbir şekilde kılıfı çıkarmadığım halde soyulmalar olmuş arka kasada, yan kısımda.. 5-6 aylık telefon yani öyle hor kullanan bir tip de değilim. Birkaç saat içinde resimleri atacağım buraya. Nasıl bir yol izlemek lazım bu konuda acaba bilen varsa konuya belirtirse sevinirim.
  • Ss atmadan böyle konu açanlar pek samimi gelmiyor bana
  • Böyle şeyleri kafaya takarsaniz bu işin sonu gelmiyor.Soyulmuş olabilir ki Apple in malzeme kalitesi göründüğü kadar kaliteli değil biliyoruz ki.Yamuluyor,soyuluyor vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

Diğerlerinden daha foto goremedik.

Sizinki de resimlerden darbe gibi duruyor, kılıflar da %100 ise yarayacak diye bir kural yok.

İlginc olan ama darbe alsa diger taraflarda da birşeyler olması gerek. Bakalım diğerleri de fotograf yüklesin değerlendirelim.

Tamam sen biliyorsun

• Benim iphone 6s plus gümüşün şarj giriş yerinde de soyulmalar var.İlk gördüğüm zaman içim acımıştı nede olsa 3500 verdik ama hala kullanıyorum yakında garantiye yollayacam

• uzun bir süre böyle kullandım cihazi ve kendim yaptim

6s kasa soyuluyor
  • cihazı sattım s7 edge aldım
  • bende de aynı sorun oluyordu hatta daha bile fazlaydı o arkada logo ve yazıların olduğu kısım tamamen beyazlamıştı space grey di cihaz. Akasya ya götürüp durumu bildirdim fakat fiziki sorunlarda değişim yapamayacaklarını söylediler. Ayrıca titreşim motoruda sıkıntılı gibiydi söyledim onu da, ufak bir kontrol den sonra titreşim motoru azıralı olduğu için ve buna müdahele edemedikleri için telefonu değiştirdiler.
  • Herkese Merhabalar . Telefonumu alalı 2 ay kadar oluyor yaklaşık . Aldığım ilk gunden beri ekran filmi ve inanilaz dayanikli bir kilif ile kullaniyordum ...

Kılıf hantal gelmeye başladığından dolayi , cihazimi " ClearCoat " ile kapladım ve 1 hafta boyunca tatildeydim , bugun geldim .
    Ekran filmi güneşte çok durdugundan erimiş ve acilma
    Yapmaya baslamisti . Sabah cihazin uzerindeki ekran film ve arka koruyucuyu basarili bi sekilde söktüm

Arka tarafı silerken beyaz ( . Kadar ) bir leke gordum 5 dk ugrasmama rağmen geçmedi ve anladım ki cihazım soyulmuş ...

iPhone 5 Siyah'tan sonra , İlk defa başıma böyle bir şey geldi . Şuan ki telefonum iPhone 6S Plus Space Gray .

Arkada bir nokta buyuklugunde soyuk mevcut . O kadar titiz kullanmama rağmen bu durum beni gerçekten üzmüş durumda ... Dogrusu nedenini ClearCoat'a bagliyorum

Kesinlikle hiç düşme vs olmamıştı

• Aynı sorun benim cihazımda tıpa tıp aynı yerde var. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten, garantiye göndersek değişim olasılığı nedir? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp değiştirenler var mı?

• soyulma olayı özellikle şarj soket girişinde ve cıvataların etrafında ayrıca anten çizgileri ile metal kasanın birleştiği noktalarda birebir bende de mevcut altını üstünü sagını solunu her tarafını kapatan spigen kapsul ile kullanıyorum telefonu ve kesinlikle darbe almadı ki düşse bile darbe almasına imkan yok. cihazda çizik yok boyada atma mevcut. bununla ilgili net bir bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
  • 6 aydır çıplak kullanıyorum bir halt olmadı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.