Şimdi Ara

Kiralik evde kombi değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni bir eve kiraya ciktim daha 1 bucuk ay anca oldu. Evde 7 yillik bir kombi var. Evi tuttuğda çalisiyordu. Gecen gün su akitmaya başladi. Evsahibi usta cağirdi. Usta bakti. Ve tamir olmayacağini söyledi. Simdi yeni kombi takacaz. Bana göre ben daha yeni girdim eve kaç yillik kombi benim bir etkim olmadi bence para vermemeliyim ama ev sahibi 1500 tl masrafin %25 ini vermelisin diyor. Aslinda hepsinin benim ödemem gerekiyormus ama iyilik yapiyormus. Dogrumudur bu? Tum masraf aslinda benim üstümdemidir? %25 makul mudur yoksa hic vermesem mi? O zamanda depozitodan kesmez mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bilen yok mu ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ev sahibinde vicdan varsa hepsini vermeli arkadaşım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğs@n -- 1 Mayıs 2016; 18:34:57 >
  • O ev sahibine söyle "ben kaloriferli ev kiraladım, sobalı deği." " kombi demirbaştır. Demirbaşta mal sahibini ilgilendirir." Ben kombiyi alırsam kirandan keserim." de. Yada "sobalı ev kirası vereyim sana kombiyi almayacaksan" de.. ev sahibinde iman yoksada biraz dişli olursan iman ona gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terminatorxy T kullanıcısına yanıt
    sizin ödeme yükümlülüğünüz yok hocam. sizin hatanızdan dolayı bozulmamışsa siz ödemezsiniz. kaldı ki olağan kullanımda dolayı bozulsa dahi siz ödemezsiniz. kendi yaptırsın. yaptırmazsa sizin yaptırıp kiradan düşersiniz. ya da kira sözleşlemesini fesh eder evden çıkarsınız.
  • Arkadaslar cevaplariniz için tesekkur ederim ev sahibi yeni kombi taktirdi. Kendi ödedi. Bidaha para lafini açmadi. Zaten açsada vermiyecem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.