Şimdi Ara

AOC G2460PF FreeSync Monitör İncelemesi + Kullanıcılar Kulübü (TR'de İlk ve Tek) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
24
Favori
53.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sipru S kullanıcısına yanıt
    AMD'nin 480 için tam uyumlu bir sürücü çıkarmasını bekleyeceksin. Yeni çıkan ekran kartlarının ortak sorunu maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sipru

    slm herkese,

    bu monitörü ForceBeWithYou isimli arkadaştan aldım forumdan
    monitör harika pc toplayana kadar xbox ve notebookta kullandık geçtiğimiz günlerdede pcyi topladık ancak piyasada rx480 bulunmadığından onboard ekran kartı ile
    kullanmaya devam ettik hiçsorunsuz nihayet saphire rx480 vatanda 1 adet bulununca onu alıp taktık

    dp ile 144hz te desktop ta ara ara görüntü çatlaması oluyor, hdmi ile bağlarsak sorun yok. hz yi düşürüncede 100 e kadar zaman zaman oluyor dp kablosunuda değiştirdim sonuç değişmedi. ancak
    dp ile 144hz te oyunlarda hiç sorun yok ancak biriki oyunda sistem crash oldu oynarken windows 10 dan mı yoksa ekran kartındanmı bilemiyoruz.

    oyun sırasında ekran kartı neredeyse ateş gibi oluyor desktop ta 45-50 derece arası gezerken oyuna girince acayip ısınıyor pc nin ekran kartı çıkışına elle bile dokunmak zorlaşıyor sıcaklıktan.
    yeni driver çıkmasını bekliyorum inşallah sorunu düzeltecektir.


    Ekran kartı çıkışlarının ısınması blower tipi soğutmadan kaynaklanıyor olması lazım.




  • sipru S kullanıcısına yanıt
    Win 10 dan kaynaklı. Önceki yazımı okuyun 2460g5 ve 2460g4 driver olayını yaşıyorsanız google dan win 10 nun otomatik driver güncelleme kapatmasını aratın ve yapın. Büyük ihtimal sorununuz çözülecek. Arkadaşımın kartı ile aynı sorunları yaşamıştım. Kartı geri verdikten sonra çözüm aklıma geldi. Ben de kartı almayı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan alıp vergi iadesi alanlar var mı acaba?
  • kolay gelsin bu monitör ile gtx 1060 mantıksız mı olur masrafa gerek var mı yoksa 60hz 2k ekranlara mı yöneleyim.
  • yuppie06 kullanıcısına yanıt
    G2460VQ6 olabilir.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    neden onu önerdiniz. amazondan 850tl ye 144hz olanı almak daha mantıklı değil mi ?
  • yuppie06 kullanıcısına yanıt
    Masraf dediğin için öyle dedim 2K monitör daha da pahalı, çok mantıklı olmadı öneri ama yapacak bir şey yok. TR, monitör konusunda çok sıkıntılı bir ülke.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Ağustos 2016; 1:04:02 >
  • Beyler bu monitör için dönüştürücü ya da adaptörü nereden aldınız? 125v to 230v direk dönüştürücü ile kullanmak sağlıklı mı adaptör falan mı kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

    Beyler bu monitör için dönüştürücü ya da adaptörü nereden aldınız? 125v to 230v direk dönüştürücü ile kullanmak sağlıklı mı adaptör falan mı kullanıyorsunuz?

    Ben eski monitörden kalma bir kablo buldum evde onu kullanıyorum. Dönüştürücü kullanmak yerine bilgisayarcıdan falan al bence bu kabloyu daha iyi.
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Elektrikci den dönüştürücü alıp, monitörün güç kablosunun ucuna takıyorsun bu kadar. Monitör 220V destekliyor hiçbir sıkıntı olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 5 Ağustos 2016; 22:17:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır teşekkürler.
  • Arkadaşlar bi süredir pc toplamak istiyorum monitörüm de olmadığı için de bunun yanında bir monitör de alacağım.Açıkcası Türkiye fiyatı olarak 1ms 60hz monitörlere 500-600tl vermektense biraz daha verip bu monitörü almak istiyorum bununla birlikte bir süredir RX480 bekliyordum ama bir türlü custom modeller stoklara girmiyor bu yüzden artık GTX1060a doğru kaydım diyebilirim ancak aklım 1060 alırsam kullanamayacağım FreeSync'de kaldı.Oyunlardaki deneyimi gerçekten hissettirecek kadar etkiliyor mu çok mu şey kaybediyorum ? Bunun yanında FreeSync'in tearing ve stutteringi önlediği söyleniyor ancak 144hz monitörde zaten ultra ayarlarda 144 fpsyi geçemeyeceğimiz için yırtılma olmaz diyebilir miyiz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andralorn -- 6 Ağustos 2016; 20:30:50 >
  • Andralorn kullanıcısına yanıt
    Diyemeyiz neden çünkü sync olayı kelimesinden de anlaşılacağı gibi monitör ile ekran kartının birbiriyle konuşup uyum içerisinde aynı FPS'yi ekrana vermesi oluyor kısaca. Yüksek FPS'lerde tearing olmuyor diye birşey yok.

    480'ler stoklara düşmeye başladı. Tahminimce 1 hafta içerisinde birsürü markanın kartlarını görebileceğiz.

    https://www.amazon.com/Gigabyte-Gaming-Graphics-GV-R938XG1-GAMING-4GD/dp/B0187DSKM6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1470506066&sr=8-1&keywords=RX480

    Şu an stokta ve gönderim var alacaksanız eğer.


    Monitör için yorum yapmak istersem TN panel olmasına rağmen görüş açıları çok çok iyi, tam yandan bakmadığınız sürece renklerde bozulma olmuyor. Monitörün renk ayarını yaptıktan sonra harika oldu. 1ms 144hz olması da yağ gibi akıyor hissi veriyor. Hele ki 60hz'den 144'e geçince "Vay be" dedirtiyor insana. Monitör sağlam ayağı oturaklı, sallanmıyor gemi gibi. Kutu içeriği çok zengin. İyi ki almışım diyorum. 144hz bu fiyata hele.




  • Andralorn kullanıcısına yanıt
    Yahu herkes neden bu freesync ve g-sync olayını bu kadar abartıyor anlamadım. Bunlar ahım şahım teknolojiler değil, bunlar olmazsa olmaz değil. Sanki önceden bunlar olmadığı için oyun oynayamıyorduk gibi bir havaya giriliyor. Yok öyle birşey. Bunlar sadece monitörün yanında bonustur, o kadar. Bu arada ben şahsen rx480 beklemeni tavsiye ederim. 1060 hiç iç açıcı değil. Rx480 beklemediğin için pişman olma ihtimalin yüksek.
  • Verdiğin linkteki kart 380x, 480 stoklarda yok şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DenzeL_28

    Verdiğin linkteki kart 380x, 480 stoklarda yok şuan.

    pardon ya, ben yanlış görmüşüm. :)
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Hocam bekliyoruz hemen alacağım yok muhtemelen 10 gün kadar daha beklerim ama biraz da sıkmaya başladı ne zamandan beri bekliyorum açıkcası aklımda hiç GTX 1060 yoktu bu monitörle RX480in iyi bi ikili olacağını düşünüyordum ancak ne amazon ne Türkiye'de RX480 customlar bulunmuyor ve forumdaki bazı kullanıcılar distribütörlerle konustuğunu daha da bu zamanın uzayabileceğini söylüyorlar umarım kısa zamanda gelir çünkü GTX 1060 stokları bulunuyor ben de biraz onu düşünüyorum sonuçta biri dx11 biri dx12 de iyi çok takılmıyorum iki kart da alıcısını üzmez sonuçta ama FreeSync baya konusuluyor benim de herhangi bi deneyemim olmadığı için kafamı karıştırdı
  • Andralorn kullanıcısına yanıt
    Senin yerinde olsam 1060'ı, rx480'nin yanına bile koymam. Rx480 şuan iyi, yakın gelecekte ise en iyi f/p ekran kartlarında biri olacak söyleyeyim. Bu arada da 1060 yakın gelecekte keşke rx480 alsaymışım diyen insanların kartı olacak. 1070 tamam da 1060 olmamış. Bu arada freesync öyle çok çok büyük bir değişim yapmıyor. 144hz yapıyor.
  • hocam peki freesync açık ve kapalı şeklinde oyun deneyimini karşılaştırırsanız gerçekten fark ediyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.