Şimdi Ara

HP Laserjet 1010 Fazladan Kağıt Çekiyor ve Kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullandığım HP Laserjet 1010 da aşağıdaki örnek vereceğim iki durumdaki problemi yaşıyorum.

    1. Durum: 5 sayfalık bir çıktı gönderiyorum. İlk iki sayfa sorunsuz çıkıyor. 3. sayfa(bazen 4. sayfa) yazdırıldıktan sonra çıkacakken cihaz hata durumuna düşüyor ve 3. sayfa üst rollerlarda çekilen 4. sayfa da yazıcının içinde kalıyor ve cihaz kitleniyor.

    2. Durum: 2 sayfalık bir çıktı gönderiyorum. İlk sayfa sorunsuz çıkıyor. 2. sayfa yazdırıldıktan sonra çıkacakken cihaz 3. sayfayı da çekmeye başlıyor. 1. durumdaki gibi son yazdırılan sayfa üstte fazladan çekilen 3. sayfa da cihaz içinde kalıyor.

    Cihazın içini önce mini hafa kompresörüyle temizledim. Daha sonra rollerları hafif nemli bezle sildim. Problem düzelmedi. Yazılımsal olabileceğini düşündüğümden arka arkaya cihaz üzerinden bir kaç kere test sayfası yazdırdım. Denemelerimde birinde cihaz aynı şekilde fazladan kağıt çekti ve kitlendi.

    Cihaz çok eski olduğundan(7 yılının çoktan doldurmuş) yetkili servis kabul etmeyecektir. Bu sorunu düzeltmenin bir yolu var mı? Çok sık kullanamsam da yazıcıya ihtiyacım var. Cihazın şuan satılan P1102'den neredeyse hiç bir farkı yok. Boşu boşuna 300-400TL arası bir para vermek istemiyorum açıkçası.







  • Roller kirlenmiş olabilir. En basiti kağıt alma ve sonrasında izlediği yoldaki tüm rollerleri temizleyin. Birde kullandığınız kağıt iyi olmazsa ondanda oluyor. Copierbond öneririm ben hem ucuz hemde sorunsuz. Mopak kullandım ben öncesinde yedi bitirdi beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rollerları silmek zaten ilk yaptığım işti. Bu rollerlardan farklı bir durum. Sanki olmayan sayfayı yazdırmak için kağıt çekiyor. Kullandığım kağıtta şans eseri copier bond muş
  • Duncan Idaho D kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal olabilir mi peki? Başka bilgisayarda da deneyin derim imkan varsa. Firmware güncellemesi varsa onuda yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.