Şimdi Ara

FİYAT DÜŞTÜ! SATILIK SEIKO SPORTURA Alarm Chronograph SNAF28P1 750 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GÜNCELLEME: Bir arkadaş ürünün sıfırının 1249.00 TL'ye alınabildiğini söyledi ve gösterdi. Bunun üzerine saat için istediğim fiyatı 1000 TL'den 750 TL'ye indiriyorum. İyi forumlar.

    Merhaba arkadaşlar. Ürün başlıkta belirttiğim modelin GOLD renginde olanıdır. Saat hediye olarak gelmişti yaklaşık iki sene önce, fakat tarzım olmadığı için bir kere özel bir günde taktım ve bunun haricinde sürekli kutusunda durdu. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur bunun garantisini verebilirim. Ürünün garantisi bildiğim kadarıyla yok, fakat seiko markasının birçok saatini kullandım, garantiye ihtiyaç olmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

    İnceleme ve fiyat konusunda bilgi sahibi olmak için aşağıdaki linke bakabilirsiniz;

    http://modasaat.com/urun/seiko-snaf28p1-erkek-kol-saati_181251.aspx


    Saat için istediğim fiyat 1.000 TL , pazarlık ve takas yoktur. İstanbul içinde elden teslim etmeyi isterim, alacak arkadaş görsün içine sinsin öyle alsın. Diğer illerden almak isteyen arkadaşlar olursa önce ödeme sonra kargo şeklinde ürünü gönderebilirim. Fakat belirttiğim gibi tercihim İstanbul içinde elden satıştır. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.



    Arkadaşlar sorularınızı özel mesaj ile sorun ve yorumlarınızı özel mesajtan yapın, başlığı kirletmeyin lütfen.

    Ayrıca, ben kimsenin konusuna girip "Fiyatınız çok yüksek, bu fiyata ürün mü satılır!" gibisinden yorumlar yazmıyorsam, aynı hassasiyetin bana da gösterilmesini isterim. Lütfen fiyatla ilgili yorum yapmayınız!

    FİYAT DÜŞTÜ! SATILIK SEIKO SPORTURA Alarm Chronograph SNAF28P1 750 TL FİYAT DÜŞTÜ! SATILIK SEIKO SPORTURA Alarm Chronograph SNAF28P1 750 TL FİYAT DÜŞTÜ! SATILIK SEIKO SPORTURA Alarm Chronograph SNAF28P1 750 TL

    FİYAT DÜŞTÜ! SATILIK SEIKO SPORTURA Alarm Chronograph SNAF28P1 750 TL FİYAT DÜŞTÜ! SATILIK SEIKO SPORTURA Alarm Chronograph SNAF28P1 750 TL FİYAT DÜŞTÜ! SATILIK SEIKO SPORTURA Alarm Chronograph SNAF28P1 750 TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvial -- 26 Aralık 2016; 10:31:57 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Hayırlı satışlar..Fiyat takip..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.