Şimdi Ara

THE WITCHER 3 | WILD HUNT | GÜNCELER, MEKTUPLAR, GÖREV KAĞITLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
11
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bu konu: Muhteşem oyunun içindeki güncelerin, mektupların, görevlerin ve kitapların çevirisini içerecektir. Karşılaştığım ve envanterime attığım bu değerli eşyaları vakit buldukça çevireceğim. İngilizcesi olmadan oynayan veya kıt kanaat olsa da İngilizcesiyle idare edenlerin tam anlaması için çevirmeye çalışacağım.
    Not: benim de İngilizcem pekiyi değil, anladığım kadarıyla çeviri yapacağım. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

    The Witcher 3 Wild Hunt: Ana Konu
    The Witcher 3 Wild Hunt: Karakter Çevirileri

    Envanterinizde:

    Birinci Bölüm;

    Albert Kermit’s first map,

    Contract: Devil by the Well,

    Contract: Shrieker

    Gwent: Looking for New Players,

    Letter to Alexander,

    Letter to Tamara,

    Letter to Yennefer,

    Missing: Mikel,

    Nilfgaardian demands,

    Recipe for black eyeliner,

    The Natural Obscurity of Curses,

    The Wild Hunt,


    Albert Kermit’s first map
    Profesör Slayko Atimestein’in gözetiminde çalışmalarımı sürdürürken, Ben dört mekân arasında bulundum, Witchers Cat School’un işaretini betimleyen, oyulmuş gravürlerin nerede olduğunu bulabildim. Tüm bu simgeler Novigard’ın Isle Tapınağı altında ve mağaralarda keşfettiklerimiz özdeştir. Harita üzerinde onları işaretledim.

    Albert Kermit. Oxenfurt Akademisi'nde Doğa Tarihi Yardımcısı

    Contract: Devil by the Well
    İyi halk,

    Ben bir savaşın var olduğunu ve her insanın kendine yeterince sorunu olduğunu biliyorum, ama belki de içinizden biri ihtiyacı olan bir babaya yardımcı olabilir. Hepiniz mutlaka harap köydeki, kuyuyu koruyan kıskanç, öfkeli şeytanı biliyor -ve eğer bilmiyorsanız, gelip sorun ve ben size adam akıllı anlatayım.
    Her kim canavarı kuyudan uzaklaştırırsa, altın dolu şişman bir çanta alacak. Bu acil bir mesele, oyalamayın.

    -Odolan

    Contract: Shrieker
    İlgili makama,

    Bu vesile ile kim Shrieker’ı öldürürse belli olsun. Canavar, Kargaların Tüneği’ne yakın bir yerde yuvalamış ve hem erkekleri hem de hayvanların canını almıştır, cömert bir ödül verilecektir. Onun korkunç tehlikeli yaratık olduğuna dikkat edin. Öldürmek için eğitilmiş bir savaşçı olacak. Tırmıklı köylüler için değildir.

    - Kargaların Tüneği’nden Chet

    Gwent: Looking for New Players
    Hilebazlar, Kargaların Tüneği’ne dayalı bir gwent oynama topluluğu için yeni üyeler ve rakipler aranıyor.
    Deneyimli tercih edilir fakat bizde de oyuna yeni gelenler olacak. (ancak antrenman maçlarında kaybedilen paralar ödenmez).
    Daha fazla bilgi için kulüp başkanı, Philip Strenger,’ı “Kanlı Baron olarak bilinir” görün.

    Letter to Alexander
    Sevgilim,

    Ben yazıyorum çünkü hala kızgın olduğum için endişeli olmalısın. Aptal adam, sen biliyorsun ki ben, asla uzun süre kin tutmam. Seni affediyorum. Bunların tümü ağzını sıkı tutman yüzünden. Senin veba araştırman benim ilgimi çekmesi çok mu garip? Kulede, seni çalışırken izlemeye tapıyorum, lütfen, hala benimle deneylerin sonuçlarını tartışmayı reddedersen, en azından bana küçük bir zevk verdiğini inkâr etmiyorum. Eğer Vserad orada değilse, yarın akşam sana ihtiyacım var, beni görmeye gel. Sevgilim, her şey bir kadeh şarap üzerine yoluna girecek- ya da iki veya daha fazlası…

    Seninki.

    Letter to Tamara
    … Biz daha çok bir aile gibiyiz. Birbirimizi destekleriz, yardım ederiz ve hayatta kalırız, bu anları böyle geçiştiririz. Her birimiz bir maziye sahibiz. Yani sen, içini kemirip, kendini endişelendirmen gerekmiyor. Bizim bir kuralımız var: Biri teklif etmedikçe daha fazla istemeyeceğim. Geçmişin bizi ilgilendirmez, sadece geleceğin, kötülük ve günahlara karşı ortak mücadelemiz ve her türlü sapıklık veya iğrenç uygulamalara karşı…

    Letter to Yennefer
    Yennefer, sevgili dostum,

    Mektubun içi teşekkür ederim. Megascope yoluyla bana ulaşmak için önceki girişimine cevap veremediğim için beni affet. Ben, mutlaka asgari düzeyde sihirli haberleşmemi sınırlamak için çalışıyorum. Birinin dinlediğini bilemeyiz. Sen de aynı fikirde misin?
    Ben, bizim zarif imparatorun sarayında bir pozisyon bulduğun için mutluyum ve kızını aramada size iyi şanslar diliyorum. Bu iyi, Emhyr’nin niyetlerini bilmeniz kızı için daha önemli, ben olabilecekleri sıraya koydum. Belki, her şeyden sonra Lodge ile ilgili olarak anlaşmanın şartlarını sağlayabilir?

    İlk soruna yanıt olarak, Ciri Yaruga’nın güneyinde herhangi bir yerde ortaya çıkmadı, şüpheli olduğunu ifade edebilirim. İnan bana, ben uykumda onun sihirli işaretini tanıyabilirim.

    Benim uzun sürredir Triss ile herhangi bir bağlantım olmadı. Sadece Novigard’daki şeylerden hasta döndüğünü biliyorum. O, Kovir’den kaçan hakkında bir şeylerden söz etmişti, fakat ben imkansız gündüz düşlerinden tutarlı mevcut siyasi iklimden korkuyorum.
    Umarım Vizima’da size katılmam mümkün olacak. Ancak önce, Beauclair’daki bazı talihsiz acil durumlara dikkat etmeliyim.

    Abartılı saygılarımla,

    Fringilla Vigo

    Not: Gerald hakkında yeni haberler için teşekkür ederim. O her zaman kendi ayakları üzerinde duruyor gibi görünüyor. Öyle değil mi?

    Missing: Mikel
    Dünyadaki gerçek kardeşim, Mikel kayboldu. Her kimse onu bulan ya da en azından kaderinin ne olduğunu öğrenirse, cömertçe ödüllendirilir – ve ben Baron’a sizinle ilgili güzel şeyler anlatacağım.

    Sen kavşaktaki handa beni bulabilirsin.

    -Buruno

    Nilfgaardian demands
    Philip Strenger,

    Tedarik sorunlarınız bizi ilgilendirmiyor. İmzaladığımız antlaşma nettir: Nilfgaard İmparatorluğu’nun taleplerini yerine getirmek. Eğer yapmazsanız, karşılıklı yükümlülükler geçersiz hale getirilecek ve ayrıcalıklarınız iptal edilecektir.

    Saygılarımızla,
    Havart var Moehoen
    Field Marshal
    Merkez Ordusu Komutanlığı

    Recipe for black eyeliner
    Bir tutam göz kalemi,

    Profesyonel ürünlerden mahrum kaldığınızda, bir miktar siyah göz kalemi ile parçalanmış şifalı kömürü (taze!) yumurta sarısını ve bir damla lavanta yağı katın (kirleticileri tutmak için defne koy). Göz kalemini en fazla üçü gün serin bir yerde saklayın, sonra yeni bir ürün yapın çünkü eskisi mutlaka çürümüştür. Bunun için yalnızca kalan şifalı kömürle yapabilirsiniz.

    The Natural Obscurity of Curses
    Kont la Guevre, Temeria Krallığı Kültür Bakanı - sevgili arkadaşlar, Phillip ve Anna’ya.

    Vizima, 1265

    Her kim şimdiye kadar kötü varlığın belirtilerine karşı başka niyetle lanetler düşünüyorsa sadece fena halde yanılıyor. Şok edici, sıradan, kendini veya kişinin yakın çevresinin nesneler üzerinde farkında olmadan yaptığı lanetlerin sunumudur. Bunun sonuçlarını tahmin etmek zor olabilir. Birçok durumda lanetler zarara yol açabilir, hatta lanetin pençesine tutulmuş insanın ölümüne bile neden olabilir veya nesneyle vakit harcayan insanların lanete düştüğünün varlığıdır. Yani bu yüzden lanetlerin dökümüne karşı mümkün olduğunca, tam olarak kendini korumak ve önleyici tedbirler almak için gereklidir. Madame Amelia Veracruz-Leon mutlaka minimum olarak şunu önerir: Bütün olumsuz düşüncelerden kendimizi temizlemek, beden ve zihin arasındaki uyumu sağlamak ve dünya ile bir olmak için çalışıyoruz.

    The Wild Hunt
    Çiftçiler ve çobanlardan, ebelerden sütçülere – gökyüzünden vuran hayaletlerin hikâyeleri, fısıltılı olarak kıtanın tüm sıradan halkı arasında paylaşılıyor. Vahşi Av diyorlar. Ne vakit bunlar görülürse; rüzgârlar ve sert rüzgârlar, fırtınalar ve tipiler ortaya çıkar, buz gibi soğuk artsa da güneş önceki gibi parlar. Bazıları sadece şok edici soğukla karşılaştıklarını hatırlıyor ve kışla beraber her zaman atlıların geldiğini iddia ediyorlar. Ama ayır, bu yüzden değil – Avcılar kendisiyle buzu getiriyor.

    Onun ardından ölüm ve savaş ya da batıl inanç gider. Oysa kötülük kendisini avlar. Bunun arkasında on ila yirmi yaz, aslında yabani bitki yıllarında, halkı, en sık delikanlıları tutsak alır. Gülük avlanmalarda yok olma, uzun yıllar sonra sadece geri dönmek arasındaki zamanda ne geçtiği hiçbir anı…


    İkinci Bölüm;

    Brother missing,

    Gnomish Prankings,

    His Imperial Majesty, Emhyr var Emreis,

    In Beast's Clothing,

    Of Sweat and Blood,

    Royal Lineages of the North,

    Scribbled document,

    She Who Knows,

    Soaked Letter,

    Spy's Notes,

    The Curious Cases of Virtuous Vegga,

    The Wonders of Zerrikania,



    Brother missing
    Bastien,kardeşim,Siyah olanlarla(Nilfgaard) savaşmaya gitti.Onun büyük savaş yakınlarında olduğunu düşünmek için sebebim var.Bugüne kadar dönmedi.Tıpkı diğerleri gibi.Eğer öldüyse ve biliyorum ki öldü.Onu en azından zeminin altına yerleştirmeyi isterim.Tıpkı babamızın her zaman yaptığı gibi.Onu ailemin bulunduğu yere gömmeyi istiyorum.Cesedini savaş alanındaki ceset yiyen yaratıklara bırakmayacağım.

    Dolayısıyla cesur bir adam ararım.Kılıcında yetenekli ve venimle Bastien'ı aramak için gönüllü.Fazla ödemeyeceğim çünkü ödeyecek çok bir şeyim yok.Fakat şükranlarımı gösterme hususunda cimri değilim.

    Yardıma gönüllü herhangi bir adam,White orchard yolunda yıkılmış bir kulübe var,köprünün yakınında.Orada kamp kurdum.

    Dune Vildenvert

    Gnomish Prankings
    Bir köpeği kulağından yağla ovun, pamuk sicimde bekletin, yeşilimsi renk tonu yeni lambayı yerleştirin ve istekli bir kalabalığın arasına lambayı kurun, hakikaten onlar işte bu bir köpek kafası diye yemin eder ve bu bir büyü değildir. Fakat iyi yatırımdır.

    Ellander’in nikâhlı prensi için, bir pastada kendisinin arkasında silahlı değersiz bir cüce. Ne zaman prens konuklarına ziyafet verse, çok geçmeden süvari kılıçlı cüceyi fırlatır, ilk başta korkunç bir korkunçluk verir, sonra çok neşeli şakalar gösterir.

    Bir cynocephalus, veya bir köpek kafası, bizim dilde, Zanzibar’da atıklarla yaşamını sürdüren köpek başlı bir adamın gövdesine sahip canavar vardır. Ellander prensi, topraklarının dışında bunun gibi bir örnek aldı. Cynocephalus her saat ağır ağır gündüz ve gece idrar akışını sağlar, Zanzibar gravürü kazmak saatler ve pusulalardakine benzer.

    His Imperial Majesty, Emhyr var Emreis
    Emhyr var Emreis kuralları genişletti. O dünyayı fethetmek için -tekil bir vizyondaki stratejik parlaklıkla - eğitmiştir, onun haklı çağrıları zafer değildir, ama kurtuluştur. Evet. Nilfgaard'ın imparatoru medeniyetin meşalesiyle kuruyor.

    Babasının gaspçıları hala sıcak cesetleri ayaklar altına alıp, ölen imparatorun tahtını ele geçirip, Kuzey Krallıkları'nı asimile etmeye başladılar, bir biri ardına. Terör Kuzeyi sardı. İmparatorluk Ordusu'nun zaferini yürüyüşüne doğru, sadece Brenna Savaşı yavaşlattı. Geçici bir barış kabul edildi, Emhyr' amacı, inanılmasa bile bu serap sürecek, Tüm Kuzey Nilfgaard'ı köle yapmak düşüncesi değişmemiştir. Emhyr siyasi çabalarını yoğunlaştırmak için barışı kılıf olarak kullandı. Şimdi tüm bunların sonuçlarını; kaosun ve düzensizliğin Nordlings devletlerini yiyip bitirmesinde görebilirsiniz. İç sürtüşmeler ve arkadan hançerlemeler, onların çöküşü yakındır. Sadece güçlü bir hükümdar bu işlev bozukluğuyla baş edebilir. Sadece bir bilge hükümdar onların körlüğüne uzak görüşlülük verebilir. Sadece Emhyr var Emreis Kuzeyi kurtarabilir. Yani bizim orduları tekrar Yaruga’yı geçti - üçüncü ve son kez ...

    In Beast's Clothing
    Onu avlamaya girdiler ve aramaya başladırlar. Öncelikle onun yatağını parçaladırlar. Kurutulmuş dallarla örttüler. (İlk kanıt oldu) kurtadam avlanmak için gece yarısından sonra şafakta döndü, çıplak ayaklarını ormanın parçalarıyla koruyordu. Onlar ikinci katta, onun yatağı altında bir kanıt buldu: bir kurtun gizlenme yeri. Batan güneş ile kurtadam dönüşüm yaparken mutlaka bunu kendi giymiş. Ertesi gün adama döndü ve tekrar kulübeye girdi. Onlar, bu güçlü deliller üzerinde müzakere ettiler, lycanthrope bulmak ve gümüş zincirler onu bağlamak taahhüdünde bulundular ve sonra ava başladılar.

    Of Sweat and Blood
    Bir duvak takmak insanları görmek ve onların insanları görememesi arasındadır. Bu duvak, yaşayanlardan ölüleri ve ölülerden yaşayanları engeller. Bazı büyücüler, ölüler ile iletişime geçmek ya da başka dünyadakileri kısa zaman dönemleri içinde çağırmak için bu duvağı yarıp geçebilir. Bu, ruh çağırma sanatı olarak bilinir.

    Ayrıca ölü kendi yaşam dünyasına girebilmek için duvağı kırabilir. Oysa büyücülerin aksine, bunu yaparken akıl ve iradeyle değil, düşüncesizlikle, mantıksızlıkla yaparlar. Bu özlem ya da öfkenin, örneğin pişmanlık gibi güçlü duyguların ihtiyacıyla ortaya çıkar. Ölü birey, erkek veya kadın sıklıkla bu duyguları tarafından, hala hayattayken bildiği materyallere yatırım yaparak güç kazanır. Öyleyse hangi nesnelere sıklıkla bahşedilir? Alyanslar, favori oyuncaklar veya ilk etapta diğer dünyaya gönderilen bireyin dönmesiyle, cinayet için kullanılan araçlar.

    Royal Lineages of the North
    1251 doğumlu Cirilla Fiona Elen Riannon, Cintra tahtının varisi, Brugge Prensesi ve Sodden Düşesi, Inis Ard Skellig’in mirasçısı ve Skellig’nin ve Attre Suzerian’nın ve Abb Yara’nın. Pavetta’nın kızı (bakınız Pavetta Fiona Elen) ve Erlanwald Urcheon’nin kızı (bakınız Emhyr var Emreis), Ünlü Lioness Cintra’nın Kraliçesi Calanthe’in torunu (bakınız Calanthe Fiona Riannon).

    Cintra dan Skellige bir yolculuk sırasında meydana gelen bir gemi kazası Urcheon ve Pavetta’nın hayatını aldı. Cirilla’nın yetiştirilmesinden sonra büyükannesine emanet edildi. 1260 yılında, Nilfgaardian tehdinden korkan Kraliçe Callenthe, Cirilla’yı Kral Eryll’ün sarayına gönderdi. (bakınız Ervyll of Verden), Cintra varislerinden Verden tahtının varisiyle evlendi, Prens Kistrin (bakınız Kistrin of Verden). Verden ile ittifak ve krallıkların ordusundan yardım kazanıyor olsa da öncelikli olarak Kraliçe Calanthes, evlilik meydana gelmedi, Cirilla büyüknnesinin sarayına döndü. 1262 yılı sırasında sözde Cintra Katliamı’nda, Cirilla kayboldu…

    Scribbled document
    Himmy,

    Şaşılacak şey biz askerler için korkakça, şerefsizler ile bu savaşı kaybediyoruz! Hepsi birkaç okla ve baharat için topuzla çok kötü dövdüler ve savaş bitti, toplanan bizim konvoy oldu. Belki de böyle yapıyorduk, zor bir zamandı; çünkü onların hepsi votka taşıyorlardı. Bizim cesur savaşçılar, zaman zaman bir yudum alırlar, çift görmenin bariz sonuçları -kahrolası hedefe vurman zorlaşıyor.

    Küçük odadaki her şeyi olabildiğince çabuk aldık. Bokun dışında gösterişli bir geçitti –gömmek ya da yakmak gerekir. Birisi gece amblemi tanısa daha sonra sorun olurdu herhalde.

    -Caius

    She Who Knows
    Halk, ilk başta dört tane olduğunu söylüyor. The Mother, She-Who-Knows, the Lady of the Wood, O, yalnızca korkunç bir acı çektiğinden beri uzak bir diyardan geldi, çamurdan ve sudan üç kızı oldu.

    Uzun uzun zaman önce Mother, Velen’in tek hükümdarıydı. Kızları ona insanların isteklerini getirdi ve onun sesi olarak görev yaptılar. Her bahar, tahıl, hayvan ve erkeklerin kurbanına, onun özel gecesi, “Wood Lady” denildi. Yıllar henüz geçmişti ki Lady of the Wood delilik içine gömüldükçe gömüldü. Onun deliliği sonunda bütün ülkeye yayıldı, insanlar evlerini terk etti ve bataklıktan çıkamadan hayvanlara yem oldular. Çok geçmeden, Velen kana boğuldu.

    Kızları ülkenin yıkımın gördüler ve kurtarmak için sorumluluğu üzerlerine aldılar. Bir kez daha bahar geldiğinde, fedakârlıkların gecesiyle annelerini öldürüp bataklığa gömdüler. Ard Cerbin meşe tepesinde onun kanıyla sulanan ağaçlar üzerinde daha sonra gelen insanlar için sağlıklı ve leziz meyveler yetişti. Hanımın ölümsüz ruhu sevgili topraklarını terk etmeyi reddetti ve böylece kardeşler onu hapsetti. Bu gün için o, Whispering Hillock’ın altında sıkışmış yatıyor ve güçsüz bir öfkeyle dövünüyor.

    Soaked Letter
    Vizima’nın Efendisi, Velerad Ekselansları için,
    Ekselansları, bundan böyle bekleyebiliriz –izci, siyah olanların hâlihazırda kuşatma için ekipmanlarını hazır tutuklarını söylüyor.

    Eğer yaşamınız için kaçmayı isterseniz, lütfen yarın, şehir merkezinde, Vizima Tapınak Mahallesi’ndeki çökmüş kanalizasyon girişinde kendinizi sunun. Tekneden çok fazla oda yok, yani çok yakın akrabalarınız ve en değerli mücevherlerinizi yanınıza alın. Ben korumanız olarak hareket edecek birkaç adam sağlayacağım, fakat dikkatleri üzerimize çekmeyi istemediğim için çok fazla yollamıyorum. Biz yelkenle, Blacksol, Stoonwar, White Orchard ve Charske’de olacağız. Oradan at sırtında devam edeceğiz.

    -Yannick Delen

    Not: Kimseye kaçtığınızı anlatmayın. Çevrede panik oluşmasını istemiyoruz.

    Spy’s Notes
    15. günün gözlemi (Birke’ün 23. günü)
    Kampa dönüş. Yağmalanan ganimetler getirildi, çoğunluğu zırh ve silahlardı, fakat bu sefer çok fazla mühürlü sandık var. Alacakaranlığa doğru bir adam, yiyecek erzak teslim etti. Ve içecek.

    16. günün gözlemi (Birke’ün 24. günü)
    Şafaktan önce haberci kampa geldi. Oldukça heyecana neden oldu. Onlar hemen sandıkları taşımak için bir grup organize etti. Alacakaranlıktan sonra ben, onların sandıkları nereye taşıdıklarının izini araştıracağım.

    17. günün gözlemi (Birke’ün 25. günü)
    Sadece eski değirmene yakın, terk edilmiş kulübeye çok uzak olan kasa kıpırdamadı. Nöbet tutum, bu yüzden daha fazla yaklaşmadım.

    18. günün gözlemi (Birke’ün 26. günü)
    Kampta her insan dün öğleden sonradan bu yana içiyor. Eğer şimdi saldırırsak, onları yok ederiz. Çok kötü komutan yalnızca bu noktaya bir adam (beni) gönderdi. Bu gece, yılan gibi sessiz olamaya çalışacağım. Talih yüzüme gülerse, belki bir adam yeterli olabilir.

    The Curious Cases of Virtuous Vegga
    “Erdemli kevaşe gibi bir şey olabilir mi?” – Vegga, her sabah bu soruyu kendisine sordu ve her sabah dünyanın en eski mesleğinin erdemli olacağını, tüm dünyaya kanıtlamak adına ant içti.

    Bu abartılmış azim, sadece kendi sorunları için değil, ayrıca annesinin eskiden beri arkadaşı olan ve Vegga’yı iyilik amaçlı kendi iş yeri Golden Garter’da işe alan, Gaspard de Bruelle içindi. Zavallı Gaspard sürekli Vegga’nın hareketleri ile ilgili gelen müşteri şikayetlerini, suratını somurtarak ofisinde dinlemek zorundaydı. Yine de Vegga, iş yerine sahip çıkarak azimle müşterilere yardımcı oluyordu. Asla laf yapmaz ve erkek müşterilere gözlerini dikmiş bir şekilde bakmazdı. Gaspard’ın bitmeyen baş ağrısı, neyse, gerçek şuydu ki, erdemli Vegga, sunduğu hizmetler karşısında asla ve asla ödeme kabul etmezdi (…)

    The Wonders of Zerrikania
    Birçok seyahatlerim sırasında sıra dışı yerler gördüm -Brokilon’u ilkel vahşilerini, bulutlarda kaybolan yüksek ağaçlar, Mahakam Mountains’de cesurca oyulmuş duvarları saf altınla kaplı cüce odalarını, süslenmiş (don pencereler) Pont Vanis buz sarayını, henüz bu tür yapılanların hiç biri haklı olarak beni ünlü Zerrikania kadar etkilemedi.

    Oysa ben Fiery Montains’i geçmekte iken, diğer taraftan beni hayal kırıklığının beklemesinden korkuyorum. Ben Zerrikania ile ilgili biçok fantastik masal duymuştum: sonsuz kumsallar, beyaz tenlileri yakan güneş, altın (ejderha büyüklüğünde), kum tepeleri arasına yuva yapmış dokumacılar, önsezi ( destekli atmaları mümkün kırlangıçlar bile su olmadan bir hafta yaşayamaz) henüz hiçbiri bana makul görünmüyor. Ben hislerimden eminim fakat bazı ozanların aşırı aktif olan hayalleridir.

    Sevgili okuyucum, biliyorum bunlara inanmak senin için zor olacak, benim içinde öyleydi fakat inanılmaz hikâyelerin hepsi doğru çıktı. Sadece bu değil: Aylar süren seyahatlerim sırasında, Ben seyahatnamelerde daha önce bahsedilen şeyleri çok aşacak harikalara rastladım. Ben ejderhalara tapınmak için adanmış tapınaklar gördüm. Neredeyse insan sesine benzeyen seslerini duydum ama binlerce yankıyla yansıyor. Leopar derilerine bürünmüş savaşçı hizmetçilerle karşılaştım, tepeden tırnağa dövmeli kılıç ustası witchers’a aman vermedi. Ateşin gücünü yönlendiren büyücüler gördüm. Görünüşte zararsız küçük bir ısırıkla, bir adamı, derin bir ölüm uykusuna yatıracak sinekler gördüm. Kısaca, Zerikania topraklarında fantastik şeyler normaldir ve günlük imkânsız şeyler oluşur…


    Üçüncü Bölüm;

    A Portrayal of the Elder Races,

    After the White Frost,

    Burned Papers,

    Blood-Soaked Military Orders,

    Gwent: Vimme Vivaldi Cheats!,

    Ibrahim Savi’s Fisrt Map,

    Hendrik’s Notes,

    Letter from a female admirer,

    Letter from Frann,

    The Mage Alexander’s Log, Part 1,

    The Mage Alexander’s Log, Part 2,

    To the Most Beautiful Woman in the World,



    After the White Frost
    Bahar rüya gibi tepelere kül gibi saçıldığında
    Geçtiğimiz köpüklü sular, Tir nâ Lia
    Yavaşça, yumuşakça, sessizce
    Unutulmaya sürüklenir.

    Ada çayı dudakları karartıyor, buzlu kemikler titriyor.

    Önceden buz tutmuş bir göz kırpabilir ve
    Uzak gökyüzünden inişini izleyeceğim.

    A Portrayal of the Elder Races
    Bir insan olmayan nedir? Bu sorunun cevabı basittir. Çoğu isimden de anlaşılacağı gibi, bu bir insana benzer ve bu yeni bir şey değildir. İki ayağı üzerinde yürüyor, benzer kıyafetler içinde bizimkine benzer bir dille konuşuyor olsa da hepsi aynıdır, asillerin canavarlarla daha çok ortak yönü vardır.

    Cüceler köstebekler gibidir. Onlar kendilerini yeraltında çok iyi hissederler ve doğrudan güneş ışığından kaçınırlar. Onlar, çamur ve balçığın üstlerinde bıraktığı lekelerle pislik içinde sonsuza dek yaşamak ister. Onlar yeryüzünün içinde bulunabilir her şeyi -kayaları, metalleri, tüm şekilli ve renkli mineralleri – seviyor. Aynı zamanda akrabalık bağlarının köstebek gibi olduğu söylenir. Onlar solucan, hamam böcekleri ve gece gezginleri gibi diğer şeyler temel besinleridir.

    Buçuklular, kendi açılarından, sincapları daha fazla anımsatır. Şişman, tipik bir kemirgen gibi yüksek sesle konuşurlar, akılları sincaplar gibi sadece diğer asil hayvanlardan çalmak ve iştahla yemekle meşguldür, uzaktaki ahır gibi kulübelerinde ise yiyecek ve içecek şeylerle doludur. Onlar acımasız kurnazlıklarıyla tanınır. Sen açlıktan ölüyor olsan bile, seninle yiyeceklerini paylaşmazlar. Sen yoksulluktan inliyor olabilirisin ve onlarda altın içinde yüzüyor olabilir, buna rağmen seni son Crown’u alana kadar soyup soğana çevirmek isterler. Sen onlara bir şey yapmayıp, iyi geçinsen bile, onlar seni hala arkadan bıçaklarlar.

    Elfler de, Zerrikania’dan uzakta yaşayan yırtıcı kuşlar gibi görünür. Onlar en çok renkli tüyleri önemsiyor. Bunlar can atarak sudaki yansımalarına bakıyor ve kendilerini öven şarkılarla bütün bir günü harcıyorlar. Bunlar artık kendi türlerinin karşı cinsine herhangi bir arzu hissetmezler, kendi kendilerine âşıklar ve onlar suyun çalkalanması gibi çok çalkalanıyorlar. Göze hoş geldikleri tartışılamaz fakat onların görünüşü son derece yanıltıcıdır, onlar olağan üstüdür, herhangi biri acımasızca bakarak yargılar, aldatıldığını anladıktan hemen sonra soğukkanlılıkla öldürür. Bunun en iyi kanıtı nedir? Scoia’tael olarak adlandırılan, özgürlük için mücadelesi iddiasında bulunan haydutlardır, fakat gerçekte insanları öldürmeyi arzularlar.

    Tüm bu iğrenç sözlere karşı “Elder” yarışları, bizim için büyük bir servettir, yavaşça sevinç duygularıyla ölüyor. Onlar, yani Cücelerin, Buçuklukların ve Elflerin günleri, onlardan etkilenebilen çocukları korkutmak için sadece masal karakterleri olacak, onun büyük torunu bunları asla bilmez, her doğru düşünce insanın kalbidir.

    Burned Papers
    … ve buluşmayı ayarladığın zaman, seni kahrolası ortaya çıktın! Hayatımı ve tüm lanet olası operasyonu riske attın ve orada dikilirken her şey sona erdi, ellerimde gururumdan başka bir şey kalmadı, boşuna bekledim. ... Ben Nilfgaardian ordusunun daha organize olduğunu düşünüyorum ama sen (okunması zor birisin)... Ben ve benim yoldaşlarım asla kin tutmaz, senin o kutsalın Lord General’a söyle. Ama bizim eski planımızın bozulmasından beri, bu sefer, bir sonraki toplantı için yer ve zamanı biz seçeceğiz. …

    Blood-Soaked Military Orders
    Lejyon Komutanı’nın emirleri, ilgili kişiye:

    Bu resmi mektubu taşıyan erkekleri bekleyen Redanian bölüğünün Oxenfurt’un sınırı yazılan yere yakın bir bölümünü bulacaksınız. Onlarla kuzeye eşlik edilmelidir. Temerian’ın asil doğumlularıdır, onlar özel koruma altındadır başlarındaki bir saç teline bile zarar gelmemelidir. Taşıdıkları her şey özel mülkiyettir ve ellerinde kalması doğrudur.

    Bu emirleri dikkate alın, herhangi bir başarısızlık hızlandırılmış bir askeri mahkemede cezalandırılmakla sonuçlanacaktır.

    Randal Vittgenberg

    Gwent: Vimme Vivaldi Cheats!
    Bütün Gwent oyuncularına!

    Cüce banker Vimme Vivaldi kötü bir adamdır ve bir dolandırıcıdır! Tipik insan olmayan hile kullanıyor, onun yolu zafere giderken beni kandırdı, sonra hemen benim kartları talep etti, ufak bir teselli olmadan ya da bana rövanş için bir şans vermeden!

    Onunla oynamak herkese cazip geliyor – direnin veya pişman olun!

    -İyi dileklerimle.

    Ibrahim Savi’s Fisrt Map
    Tuirseach Kalesinin kalıntıları içinde Witchers Bear School ile ilgili işaretlerin keşfinden sonra, Profesör Atimstein bu sembolleri ortaya çıkaran, takımadaların çeşitli yerlerinde sembollerin yerini belirten ve A. Kermith tarafından hazırlanan bu haritaya benzer bir harita hazırlamak için beni gönderdi. Elbette, Profesör Atimstein’nın şüpheleri doğru idi –Ben hızlı bir şekilde yerlerini buldum ve bu harita üzerinde yerlerini işaretledim.

    İbrahim Savi, Oxenfurt Akademisi'nde Doğa Tarihi yardımcısı.

    Hendrik’s Notes
    Defter-i kebir
    Tahıl çuvalı için ödeme - 35 NC
    Kömür için fatura – 24 NC

    “Kayıp ve Gerekenler”
    Skellige ve Novigrad’da konuyu araştır.
    Görünüşü değişmez. Küllenmiş saç. Yüzündeki yara izi.
    Diğerleriyle teması önle.

    “Sarhoş Domuz”
    Sözde, baron mevzuyu kalesinde barındırdı. Ya da yasadışı için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebilirim. Bilinmeyenin sebebi.
    Crow Perch’te Baronla görüş

    “Bir Cadıyla Çalıştı”
    Mevzu bataklıktaki arazi sahibi, bir cadıyla karşılaştı.
    Çatışma ortaya çıktı. Sebebi bilinmiyor.
    Cadıyı bul. Köylülerle konuş. – Midcopse Köyü.

    “Dikkat Önerilenler”
    Bir varlık beni gözetiyor. Bilmiyorum neden veya niçin. Tedirgin edici işaretler…
    Köpek kaçtı. Kovadaki su kaya gibi dondu.
    Gökyüzünde görülen garip ışıma. Bütün alametleri köylüler söylemişti.

    Letter from a female admirer
    Senin hipnotik dik dik bakışların benim kırmızı ve sıcak simamın üzerinde gezdi. Bütün dünya aniden unutulmaya yüz tutmuş bir kasırgaya, iplik gibi eğirilmeye ayarlandığında ve ben, saf ecstasy’ye dalıp, onun nektarını içime çekiyorum –Müzik, şarkı ve sen. Kısa bir an için sen ud’u o kadar ustaca tıngırdatırken, sen hünerli parmaklarınla ruhumun özlem akortlarıyla beni besledin ve ben başka hiçbir şey istemedim.

    Letter from Frann
    Cidaris’e ne zaman döneceksin? Ben yakında olacağını umuyorum – Ben seni çok özledim. Kelimenin tam anlamıyla seni tekrar görmeyi bekliyorum bu beni üzüyor. Eğer gelirsen önceden bana bir mesaj gönder. Benim hanımımdan bir gün izin isteyeceğim.

    The Mage Alexander’s Log, Part 1
    237. Gün Not: Birinci bölümdeki Letter to Alexander ile ilgilidir. İkisini birlikte okumanızı tavsiye ederim. :)

    Benim deneylerimin sonuçları dönmeye devam ediyor, bu güvenilmez, üzerinde düşünmem gerekiyor. Metodolojik hatalar, hata değildir. Sorun, kalitesiz ve hatalı araştırma malzemesinde yatıyor, çalışmak zorundayım. Onun önceki sözüne rağmen, Vserad benim testlerim için yeterli, orta sağlıklı örnekleri bana sağlayamaz. Malzemenin çoğu, zindanlardan buraya sürüklenen, açlıktan ölmüş ve korkmuş olanlardı. Onları bit kırıyordu ve gün boyu yıkadım, zamanımın büyük bir bölümü israf oldu, onların benim laboratuvarıma adım atmadan önce bu durum çok olacak.
    İlk önce kısırlık.

    Marti Sodergren’in az bilinen çalışmalarında ispatlayabildi gibi, bir hastanın tedavi süresince görünen tutumu, hastalığına karşı savaşta üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. Ne yazık ki gönüllülerle ilgili veriler yeterli anlam göstermiyor -artık yalnızca çoşku- onlar asil bir iş için katılıyor, aslında, bu onların ceza araştırma bölümünün önemli derecesi gibi görünüyor. Onları ikna etmeyi birkaç kez denedim (ben ancak olsa olsa kötü bir konuşmacıyımdır) . Onlar en büyük belalardan biri olan insanlığa eziyetin ortadan kaldırılmasına katkıda bulunuyorlar. Onlar hakkında az alışılmış, farklı bir izlenime sahiptim fakat belki de onların uyuşukluğu sadece hastalığın erken aşamalarının sonucuydu.

    Tabii ki, bu önemli fedakârlıklar olmadan başarıya ulaşmak mümkün değildir. Bunların ezici çoğunluğunu öğrenmenin sunağında, onların değersiz hayatlarını yatırmak zorunda kalacağım. Ama bu fedakârlığı yapmaya istekliyim.

    The Mage Alexander’s Log, Part 2
    346. Gün

    Ben fareler gibi yapmadım. Hayır, bu rahatsız edici bir bilgi çünkü onların pis kuyrukları var, ama onların oldukça canlı görünmesinden dolayı. Ne zaman bir adam inanırsa onların her zaman dinlediğini, o sadece kendi kendisiyle konuşuyor. Ve daha kötüsü, onları anlıyor gibi görünüyor.

    Birkaç gün önce, kedimi onlardan biriyle konuşurken yakaladım –özellikle büyük, siyah ve bir kulağı kesik olanla- İlk başta paniklemenin üstesinden geldim. Bu hastalığın ilk belirtisi miydi? Tabi ki, bu mümkün değildi, ben güçlü büyülerle bağışıklığımı desteklemiştim. Daha fazla göz önünde bulundurup, doğal bir refleks sonucu olarak değerlendirdim. Biri bile aramızda geçen şeyleri öğrenirse bizi bulmada onu dizginlemek zor olur. Biz büyücüler dinlemiş gibi olmak istiyoruz.

    Ben ayrı bir kafese siyah sıçanı yerleştirdim. Bu testlerde onula ayrı oynamak için zamanı gelecek. Bu arada “bana eşlik edebilecek” biri olabilir. Ve gözlemleyen. Onun enfekte olmuş kardeşlerinin kafeslerinde büyük bir yoğunlaşma görünüyor, özellikle bunu hastalığın son aşamasında fark ettim.
    Büyüleyici.

    Arkadaşınla konuşmak –Bende hiç yok, siyah sıçanın yanında ve daha iyisi için umutlanmıyorum. Vserad laboratuvardan kaçındı ve kızını da benden sakınmak için arzusunu dile getirdi. İlk başta, onun ahlaki bir dedikodudan korktuğunu düşündüm (Bu aşırı gülünç olurdu). Ama zamanı gelince gerçek nedenini açıkladı. Anabelle hep kırılgan ruhsal bir yapıya sahip gibi görünüyor. Hastalığı gözlemlemek onu iğrenç bir ruh haline atabilir.

    Çalışmaya katılan köylüler benimle konuşmayı kestiler. Onların bu küçük meydan okuma hareketiyle neye hizmet edeceklerine inandıklarını bilmiyorum. Bana hiçbir zararı yok –onlar ortakları için berbat bir söyleşi yaptılar. Elbette, Kadın kalıyor, ama o gelince onunla ilişkimi sınırlandırmaya çalışacağım.

    362. Gün
    Benim siyah sıçan öldü – bugün onu kafesinde kıvrılmış olarak buldum. Onun kazayla enfekte olmasından şüpheleniyorum, ama otopsi sırasında hastalığın belirtisi olan bir işarete rastlamadım. O ayrıca gayet iyi beslendi. İlginç. Görünürde tıbbi açıdan onun ölümü açıklanamıyor, ilmim beni bir şey hakkında öfkelendirdiğini itiraf etmeliyim. Ama, daha öncede belirtildiği gibi, özellikle sıçan bulan birisi değilim.

    To the Most Beautiful Woman in the World
    Böylece benim görevim – El değmemiş yabanmersinin övgülerinin şanı Velen’in dürüst topraklarının köylüleleri arasında dolaşmakta. Onun eşsiz güzelliği ve eşsiz cazibesinden dolayı bana şöhret getirecek. El değmemiş yaban mersini şüphesiz en zeki, en anlayışlı, en sevecen ve tüm canlıların en şefkatlisi bizim kusurlu dünyamızla yürümesidir. Ben, herhangi bir adamın başka aksi iddialarını ve tüm önyargılarını hemen düzeltmeliyim. En inatçı, cahil ve gözü kara ailemin bıçağını tadacaktır. Aslında ben, sadece başka bir gün önce turtayı okşayan ve kalıbını kontrol ederek onu aramaya küstahlık eden “benim en güzel çiçeğim.” Diyen bazı beyefendilere rastladım. Bu beni çok sinirlendirdi ve onun aptal hatasının büyüklüğünü açıklamaya karar verdim, ama o dinlemeyi reddetti, daha fazla ısrar edince de kaçtı. Bu gerçekten korkakların ülkesidir. Tüm halkı ikan edene kadar bana dinlenmek haram olacak, onlar sadece el değmemiş yabanmersini ya da yabanmersinine övgülerini dizmelidir.


    Dördüncü Bölüm;

    Contract: Missing Soldiers,

    Contract on… Gods Know What On!,

    Contract: Monster in the Cemetery,

    Contract: Jenny o’ the Woods,

    The Opposition on in Nilfgaard,

    What shall be come of Temeria?,



    Contract: Missing Soldiers
    İmparatorluk Ordusu kaybolan askerimizi bulmamıza yardımcı olmak için örneğin -alanı iyi bilen-
    bir avcı yada izci olan bir adama ihtiyacı olduğunu bildiriyor.

    Bu askerlerin bir canavara yem olması mümkündür. Bu şüphe teyit edilirse, canavar başını imza ile teslim eden herkese ödül verilecektir.
    Oreton İmparatorluk Birlik Komutanı'na her türlü soruyu sorabilirsiniz.

    -Milan Noran, Oreton Konuşlu Birlik Komutanı.

    Contract on… Gods Know What On!

    İyi Halk!
    Son zamanlarda ormanda yürüyüş yaparken, bazı casuslar, benim hayatımda çözemeyeceğim bazı garip parçalar bıraktı, öyle olsa bile benim birçok başarılı av ödüllerim var. Siz beni biliyorsunuz. Ben bir yaygaracı değilim fakat ben yardım edemem, ancak bunları kötü bir işaret olarak saymalıyız ve hepimiz tetikte olmalıyız.

    Ve her kimse bir şey görmüş veya figürleri çözmüşse beni görmeye gelsin. Ödül var.

    Lindenvale’lı Avcı.

    Contract: Monster in the Cemetery

    Lindenvale ve civarındaki insanlar!

    Mezarlıkta dolaşırken dikkatinizi çeken birisi varsa eğer, bazı kötü şeytanların eline geçmemek için biran önce ondan kurtulun. Mezarları kazıp çevresine zarar veriyor. Son zamanlarda Miller’s Land’ a giren birilerini kaçırmaya başladı.

    Bu yüzden bu uyarıya dikkat edin ve oradan uzak durun. Eğer cesaretiniz ve yeteneğiniz varsa, bizim için o yaratığı öldürün. Çabanız boşa gitmeyecektir, hemen ödüllendirileceksiniz.

    Contract: Jenny o’ the Woods
    Halk!

    Bazı şeytansılar tarlalarımızı ele geçidi. Bir şey ruha yakın ama hayalet değil. Yaşlı Will, onu annesinin mezarında gördüğünü ve Jenny o’ the Woods’a benzediğine yemin ediyor. Her neyse var veya yok, dikkatli olun ve yalnız tarlalara gitmeyin ve kesinlikle elinizde tırpan veya orak bulunsun.

    Ancak eğer cesaretiniz varsa o iğrenç şeyi oradan uzaklaştırırsanız etkileyici bir ödül alacaksınız.

    Bolko, Midcopse’un yaşlısı.

    The Opposition on in Nilfgaard
    Muhalif güçler imparatorluk içinde var olmaya devam ediyor, Nilfaard’ın İmparatoru mutlak gücünü kullanırken, itaatsizliğin ufak işaretlerini sertçe kırar. Bununla ben fethedilen illerin hoşnutsuz liderleri demek istemiyorum, ancak City of a Thousand Towers’daki mutsuz liderler ile kodamanları için geçerli. İmparator ve Nilfgaard’ın soylu evleri arasındaki bu çatışmanın temeli yıllar öncesine kadar uzanıyor. Kan ve kodamanların tüm prenslerinden beklenen, onların kuralları, onlardan olan baba ve kızlarını, onların sahip olduğu herhangi bir mirasçı biriyle evlendirmektir. Ancak, imparatorun başka planları vardı. O bir gelin almayı reddettiğinden büyük ailelerin yüzüne atılan bir tokattın ispatıdır.

    İmparatorun kayması için Nilgaardian’ın muhalifleri sabırla bekler, bazı olayların gerçekleşmesi onun otoritesini zayıflatacak, bir ekonomik kriz ya da savaşta bir yenilgi olabilir. Gizli bir komplo, hoşnutsuzluğu kışkırtmak ve böyle bir anı yakalamak için hazırda bekliyor, İmparatora suikastı ve bir hükümet darbesini yürütmek, tahtın sahibi olduğu iddiasında bulunanlardan birini doruk noktasına taşıyacaktır.

    Belli nedenlerden dolayı, bu komplo sadece sınırlı sayıda kişinin haberi olmakta, ancak Nilfgaardian siyasetçilerinin kurnaz gözlemcileri, çalışmaların belirtilerini okuyabilir. Ve bu dünyada olduğu gibi erkekler erkektir, belirli dinamikler asla değişmeyecek ve gizli işaretlerle, gizli gündemlerle dolu olan hoşnutsuz yıkıcı toplumlar her zaman var olacaktır.

    What shall be come of Temeria?
    Temeria... bir zamanlar süt ve bal akan arazi. O neyi yanlış yaptı, ona bu kadar zalimce muamele eden tanrılara mı? Kuzeyin bazı incileri, diğerlerine göre, Nilfgaardian süvari birliklerinin üzerinde dörtnala koşturduğunun ispatı oldu. Bir ülke olarak önceki iki savaşta, bu imparatorluğa karşı hayatta kaldı. Savaşın en kanlı mücadeleleri burada oldu. Onlar, en hayvani amellerini Temeria’yada işledi. Bu savaşın dehşet dolu yükünü taşıyan Temerian sivilleri oldu.

    Kral Foltest’in ölümüne kadar, o bizim için büyük bir koruyucu oldu ve o ayıları cesurca, kararlılıkla yendik. Sonra kader dönek yüzünü Temeri’dan çevirdi. Foltest, çok haince öldürüldü ve Temeria’ya layık bir halef bırakmakta başarısız oldu.

    Ve böylece lanet her şekliyle üzerine düştü, onu çok leş bir şekilde böldü. Daha sonra artık müttefiki kalmadı. O düşmanlarının mezar taşlarını balo salonuna döşemişti. Hiç kimse hatırlamadı, biz bir kez daha deli dansçının tasarımlarından Kuzeyi koruyan zırh olmuştuk.

    Özgür ve bağımsız bir Temeria artık yok. Koyu yüzlü güneş onun surları üzerinden akıyor. Oysa biz Temerianlılar yaşamaktadır. Ve her zaman yaşayacaktır. Halk inandığı sürece, Bizim sevgili başkentimiz Vizima’yı alan gaspçı, onun özelliği, korku içinde omzunun üstünden sonsuza dek bakmak olacaktır. Adalet, gölgeler içinde pusuya yatan bir hançer değildir, fakat, bir ulusun bekleyen hançeridir.



    Var ise spoiler butonuna tıklayın. Zaman geçtikçe yenilerini eklemeye çalışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selverin -- 17 Aralık 2015; 17:05:52 >







  • Hayirli olsun hocam hic yoktan konulara simdiden adim attınız devamini bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By..Emre kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, hepimize hayırlı olsun. Vakıt buldukça ekleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline sağlık hocam. :)
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık hocam.
  • selverin kullanıcısına yanıt
    Hocam ellerine sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Saolun.
    Letter to Tamara, Gwent: Looking for New Players ve Contract: Shrieker
    eklendi.
  • Bende yardımcı olmak isterim vaktim oldukça, denk geldiklerimi çevirerek buraya eklerim yarından itibaren
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Curious Cases of Virtuous Vegga


    “Erdemli kevaşe gibi bir şey olabilir mi?” – Vegga, her sabah bu soruyu kendisine sordu ve her sabah dünyanın en eski mesleğinin erdemli olacağını, tüm dünyaya kanıtlamak adına ant içti.

    Bu abartılmış azim, sadece kendi sorunları için değil, ayrıca annesinin eskiden beri arkadaşı olan ve Vegga’yı iyilik amaçlı kendi iş yeri Golden Garter’da işe alan, Gaspard de Bruelle içindi. Zavallı Gaspard sürekli Vegga’nın hareketleri ile ilgili gelen müşteri şikayetlerini, suratını somurtarak ofisinde dinlemek zorundaydı. Yine de Vegga, iş yerine sahip çıkarak azimle müşterilere yardımcı oluyordu. Asla laf yapmaz ve erkek müşterilere gözlerini dikmiş bir şekilde bakmazdı. Gaspard’ın bitmeyen baş ağrısı, neyse, gerçek şuydu ki, erdemli Vegga, sunduğu hizmetler karşısında asla ve asla ödeme kabul etmezdi (…)


    Ufak tefek hatalar olmuş olabilir, olduğu kadar




  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Ellerinize sağlık hocam, yarın (yani bugün) akşama doğru bir kaç çeviriyle ilk sayfaya eklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selverin -- 26 Mayıs 2015; 0:46:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim de desteğim olsun çok faydalı bir konu

    Brother missing -


    Bastien,kardeşim,Siyah olanlarla(Nilfgaard) savaşmaya gitti.Onun büyük savaş yakınlarında olduğunu düşünmek için sebebim var.Bugüne kadar dönmedi.Tıpkı diğerleri gibi.Eğer öldüyse ve biliyorum ki öldü.Onu en azından zeminin altına yerleştirmeyi isterim.Tıpkı babamızın her zaman yaptığı gibi.Onu ailemin bulunduğu yere gömmeyi istiyorum.Cesedini savaş alanındaki ceset yiyen yaratıklara bırakmayacağım.

    Dolayısıyla cesur bir adam ararım.Kılıcında yetenekli ve venimle Bastien'ı aramak için gönüllü.Fazla ödemeyeceğim çünkü ödeyecek çok bir şeyim yok.Fakat şükranlarımı gösterme hususunda cimri değilim.

    Yardıma gönüllü herhangi bir adam,White orchard yolunda yıkılmış bir kulübe var,köprünün yakınında.Orada kamp kurdum.

    Dune Vildenvert



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 26 Mayıs 2015; 13:49:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elinize sağlık. Faydalı bir konu olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 26 Mayıs 2015; 18:26:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother missing

    The Curious Cases of Virtuous Vegga

    Of Sweat and Blood

    She Who Knows

    Eklenmiştir: Brother missing ve The Curious Cases of Virtuous Vegga için Mustafa ve nikola125'e teşekkür ederim. :)
  • Scribbled document ve His Imperial Majesty, Emhyr var Emreis eklendi arkadaşlar. İyi okumalar dilerim.
  • selverin kullanıcısına yanıt
    Bitanesin . Eline yüreğine sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süre beklettim arkadaşlar...

    The Wonders of Zerrikania

    Gnomish Prankings

    Royal Lineages of the North

    In Beast's Clothing

    Eklendi, yorumlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
  • Spy’s Notes ve Soaked Letter eklendi arkadaşlar. Çeviriler biraz yavaşlayacak sanırım, çünkü bu aralar yoğunum ama elimden geldiğince çevirip ekleyeceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim. :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.