Şimdi Ara

Tekliflere Açığız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Prometheus # kullanıcısına yanıt
    Corsair Vengeance Series K70
    CM Storm QuickFire- Red Switch (bu hesaplı bir ürün gelirse harika olur)
    Bir de Ducky diye bir marka var. Ürünleri gayet iyi diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakecharmer -- 20 Mayıs 2015; 17:31:58 >
  • Corsair k70 ve rgb leri getirin bence
  • Sadece oyun ekipmanı olarak bakmayın bence bu işe.
    Muhtemelen piyasanın en iyi klavyesi olan Das Keyboard'u Türkiye'de satın.
    Razer'ın chroma klavyesi de dahil, getireceğiniz tüm klavyelere Türkçe şartı koyun ama, Türkçe dizilişli Razer klavyeyi sadece sizden alabilirsek çok satış yaparsınız.

    Ayrıca tüm uydunet kullanıcılarının mecburen kullandıkları NetMaster modeme alternatif Motorola modemleri getirin. O modemlerle sorun yaşayan ben dahil pek çok insan var.

    Unutmuşum ekleyeyim Corsair K70 klavyeyi de getirebilirsiniz. En iyi oyun klavyesi Türkiye'de satılmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi big-g -- 26 Mayıs 2015; 13:58:20 >
  • Birçok bilgisayar ürününde fiyatlarınız piyasaya göre uygun. Şahsi fikrim Sıcak Fırsatlar altında aktif olmanız yönündedir. Hem uygun fiyat, hem de bir firma yetkilisinin bulunması tanıtım yönünden işlerinizin ilerlemesini sağlar. Çünkü sıcak fırsatlar bölümünde yetkili birinin bulunması insanların karşılarında bir muhatap bulması açısından oldukça önemli.
  • Connect İT diye bir markanın dağıtıcısı olduk gibi birşey 100 'er adet çektik hatta ürünler ve fiyatlar hakkında bilgilendirme yapıcam.Şahsen kendim de Pro olarak csgo oyuncusuyum o yüzden dandik modelleri veya performansı kötü ürünleri satmak istemem almam da
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Bu söyledikleriniz göreceli kavramlar , bence son kullanıcıların teknik detaydan sonra mouselerin malzeme kalitesi ve teknik destek ağlarını da araştırıp mouse almarını tavsiye ediyorum.Zowie , Roccat ürünlerini getirmek de sorun yok önemli olan getirdik den sonra müşterilerimize kaliteli hizmet sunabilmek.Razerın teknik servisi aral game bu işi yapamıyor ve bu beni razer markasından soğuttu açıkcası.
  • kendisinden şirket maili istedim. yalnız veremedi. acaba bu kişi yalan dolan mı ? neyin makarasını yapıyor
  • TR layout blackwidow chroma veya corsair K70 rgb olsa...

  • türkçe klavye gelsin öncelikle :(
  • Arkadaşlar merhaba ,

    Ben webdenal.com da satın alma sorumlusuyum ve aynı zamanda kendimize ait bir e-ticaret sitemiz de var , aynı zaman da cs go oyuncusuyum.Düzenli olarak da turnuvalara katılıyoruz.Gaming ekipmanları arıştırması yaptım ve diğer sitelerde çok pahalı olduğunu gördüm , hatta webdenal.com da gaming kategorisini oluşturup güzel satış adetlerini gördük.Rival da ilk indirimi ben yaptım yoksa 220 250 tl arası insanları kazıklamaya devam ediceklerdi.Şimdi kendimiz bu steelseries ve logitech gaming ekipmanlarından adetli stok almayı düşünüyoruz , ama önce sizlerden ürünlerin kaç tl olursa tabi fiyatı öldürmeden hızlı şekilde satılabilir fikirlerini alıcam hatta güzel adetleri yakalabilirsek satışınıda yapabiliriz.



  • Distribütörden almayacaksınız anladığım kadarıyla? garantisiz getirecekseniz logitech g710 (blue switch) g910 orion spark vs. getirebilirsin başlangıç olarak.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    bütün ürünler dist garantili olucak ve faturalı kapalı kutu
  • Prometheus # kullanıcısına yanıt
    Distribütör'den alabileceğiniz ürünler zaten herkeste olacak böyle fazla ilgi çekemezsiniz, ama dist ile görüşüp ürünlerin getirtilmesini sağlarsanız buda hanenize artı olarak yazılır.

    En basitinden diyeceğim birkaç ay önce 300 tl civarı seyreden g710+'yı birçok yer 400-450 tl'ye satıyor (düşük kurdan satın alıp kazığa satıyorlar yani), bu dolandırıcılık resmen, bu ürüne en fazla 350 tl denebilir mesela.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Zaten amacımız Mesela steelseries dist despec bilgisayar , logitech ilede masaya oturup yüklü adetler çekip sizlerin fikri ilede satışa açıcaz.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz klavye zaten bizdehttp://www.webdenal.com/logitech-920-005705-usb_598391.html 370 tl civarı bu fiyatları daha aşağı çekme amacındayız.
  • Prometheus # kullanıcısına yanıt
    Güzel bir fikir, türkiyede gaming olayı baya gelişiyor takip ediyorsanız bilmiyorum ama en basitinden razer'in mekanik klavyeleri kapış kapış gidiyor 500 tl olmasına rağmen stoğu bitiyor birçok yerde, sizde türkiyede olmayan ürünleri getirtebilirseniz ilki başarırsınız ve en tercih edilen firma olursunuz (deminki örnekte dediğim gibi g910 orion spark mesela, bunu hala birçok insan bekliyor)

    Fiyatta bazı ürünlerde iyisiniz ama bazılarındada diğer firmalarda daha üstsünüz şuanda webdenal olarak, biraz önce inceledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 12 Mayıs 2015; 17:41:19 >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Amacım o zaten zowie mionix roccat bunlarındda peşindeyim.
  • Merhaba,

    Gaming ekipmanları neden bu kadar pahalı ?

    Özellikleri çok iyi, kalitelidir illaki ama bu kadar da pahalı olmasını gerektirir mi bu özellikler.
  • Prometheus # kullanıcısına yanıt
    Mionix, Roccat, Zowie bu firmaların kaliteli ürünleri var ancak Türkiye'de distribütörleri yok. Distribütörlük için yüksek miktarda yatırım istiyorlar, sermaye varsa düşünebilirsiniz.

    Mionix Avior 7000, Naos 7000
    Roccat Kone Pure Military
    Zowie EC1-A, EC2-A, FK1, FK2, ZA11, ZA12, ZA13 bu firmaların en kaliteli ürünleri, istiyorsanız firmalarla konuşup bu ürünleri getirtmeyi deneyebilirsiniz.
  • lordakrep kullanıcısına yanıt
    gaming ekipmanları diye bir pazar oluştu ve ordada üst segment mouse kategorisininde fiyatı şekillendi firmalarda buna göre fiyatlandırıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.