Şimdi Ara

Sinerji.gen.tr Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen bunun hakkında bilgisi olanlar , alışveriş yapanlar varsa bilgilendirebilir mi ? Yüksek bütçe vereceğim için içim bir kuşkuda. Güvenilir bir site midir ? Diğer konulara baktım fakat net bir cevap yoktur . o yüzden bu konuyu açtım . Bir netliğe ulaştırmak istedim

• kral-pc kullanıcısına yanıt
    Alışveriş yapmış biri olarak güvenli buluyorum.Ama eksen şuanda yaptığı kur kampanyasıyla daha uygun fiyat sunuyor ordan almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-25

Alışveriş yapmış biri olarak güvenli buluyorum.Ama eksen şuanda yaptığı kur kampanyasıyla daha uygun fiyat sunuyor ordan almanızı tavsiye ederim.

Hayır hala sinerji.gen.tr açık ara farkla önde :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet şimdi baktım oyle gerçekten sinerjiden alabilirsin.
  • yüksek bütçeli bir sistem toplamayı düşünüyorsanız ne eksen ne de sinerji. sadece inventustan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

yüksek bütçeli bir sistem toplamayı düşünüyorsanız ne eksen ne de sinerji. sadece inventustan alın.

İnventus çok sağlam yer biliyorum fakat ciddi fark oluyor hocam. Öyle böyle değil yani :)

hocam siz ne kadar bütçeli bir sistem toplamayı planlıyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming.gen.tr Mağduriyeti
    3 ay önce açıldı
    Gaming.gen.tr rezilliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sistem şudur

Gigabyte h81m-s2pv Anakart
    İntel Core i5 4460 LGA 1150 işlemci
    Sapphire R9 280 Dual-x 3gb 384bit ekran kartı
    Corsair vengeance 2x4 8 GB 1600 MHz DDR3 RAM
    WD Caviar Blue 1 tb Harddisk
    Zalman z3 plus +zalman ZM600-LX psu

Creative t3300 2+1 Hoparlör toplam 2200 TL sinerji.gen.tr

2470 TL inventus.com.tr :(

• İnventus.com.tr den bende isterim ama Sinerji gen tr sorunsuz sa burdan toplayacağım. Bu arada burdan sistem toplayan hiçkimse yok mu

• Hocam unutma ki o aradaki payı güvenilirlik için veriyorsun bence değer aradaki fiyata ama sinerjiden genelde parça alıyor insanlar ve sorun yaşayanı görmedim. Şikayet var sitesini bir kurcala istersen. Ben olsam inventustan toplardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06

Hocam unutma ki o aradaki payı güvenilirlik için veriyorsun bence değer aradaki fiyata ama sinerjiden genelde parça alıyor insanlar ve sorun yaşayanı görmedim. Şikayet var sitesini bir kurcala istersen. Ben olsam inventustan toplardım.

Herkes sinerji.gen.tr den öneriyor sistemi benimde aklımda kaldı. Sinerji.gen.tr çok uygun fiyata satıyor ama inventusun güvenirliğinden şüphem yok. Çok arada kaldım :) hiç kimse sistem toplamadı mı bu siteden. Şikayet var. Com da ufak tefek şeyler var hocam.

• quote:

yüksek bütçeli bir sistem toplamayı düşünüyorsanız ne eksen ne de sinerji. sadece inventustan alın.

Eksen i de mi tavsiye etmezsiniz :( arada kalmayı sevmiyorum hocam. Sanırım sırf bu yüzden Hoparlör almayıp inventus a yönelicem

hocam eğer istanbulda olup eksenden sistemi elden alma şansınız varsa ekseni tavsiye ederim ama netten sistem siparişlerinde montajları nasıl bilmiyorum. ne sinerjinin ne de eksenin netten sistem siparişinde montaj kaliteleri nasıl bir bilgim yok.forumda da bunla ilgili açılmış bir konu yok. eksenin kadıköy şubesinde haşim abi ve mehmet abi var,montaj işçilikleri çok iyidir.fakat netten siparişte kadıköyden mi gidiyor yoksa mecidiyeköyden mi bir bilgim yok.ayrıca ne sinerji ne de eksen sistemi test etmezler. o yüzden bir sıkıntı çıkarsa uğraşırsınız ama inventusta 7-8 benchmark programı ile test yapılıyor.bir sıkıntı varsa orda beliriyor zaten.hele ki yüksek bütçeli bir sistem topluyorsanız bana kalırsa test edilmesi çok önemli. ama siz derseniz ki montajı ben kendim yapabilirim,testlerde önemli değil,o zaman sinerji veya eksenden alabilirsiniz.
  • 2300 TL bütçem var hocam. Bir aylık maaşım yani benim için büyük para. Kocaeli de oturuyorum. Eksende elden alabilirim. Ama inventus içime çok siniyor. Sanırım inventus dan siparişi vericem hocam.

• quote:

hocam eğer istanbulda olup eksenden sistemi elden alma şansınız varsa ekseni tavsiye ederim ama netten sistem siparişlerinde montajları nasıl bilmiyorum. ne sinerjinin ne de eksenin netten sistem siparişinde montaj kaliteleri nasıl bir bilgim yok.forumda da bunla ilgili açılmış bir konu yok. eksenin kadıköy şubesinde haşim abi ve mehmet abi var,montaj işçilikleri çok iyidir.fakat netten siparişte kadıköyden mi gidiyor yoksa mecidiyeköyden mi bir bilgim yok.ayrıca ne sinerji ne de eksen sistemi test etmezler. o yüzden bir sıkıntı çıkarsa uğraşırsınız ama inventusta 7-8 benchmark programı ile test yapılıyor.bir sıkıntı varsa orda beliriyor zaten.hele ki yüksek bütçeli bir sistem topluyorsanız bana kalırsa test edilmesi çok önemli. ama siz derseniz ki montajı ben kendim yapabilirim,testlerde önemli değil,o zaman sinerji veya eksenden alabilirsiniz.

Benim yolum vatan computere doğru gidiyor hocam yapıcak bişey yok malesef

Bence sinerjiden al bende Kocaeli'de oturuyorum sinerjiden almıştım.
    Sinerji belirli bir ücret karşılığında montaj yapıyor ama çok iyi yapıyorlar, kablo düzeni vs..
  • bende 3000 gibi sistem toplicam sinerjiden düşünüyorum.montajı kendim yapıcam bende.alırsanız sistemi burada veya bana pm alışveriş hakkında bilgi verirseniz sevinirim.bende kocaelideyim eksen düşünmüyorum.umarım sonunda memnun kalırsınız.
  • Hocam işim dolayısıyla istanbula gitmek istemiyorum. Siparişi veriyim internetten. Hayırlısı artık

Aradaki fark çok değilse ver İnventus'tan al. Adamlar test edip gönderiyorlar. Müşterisine en çok değer veren firmada kendileri. İnventus'tan sipariş etmeni tavsiye ederim.

• Schweitz kullanıcısına yanıt
    Yani her parçadan azar azar fark toplanıp belli bi fark oluşuyo tabi küçük şeylerin hesabını yapıyorum biraz para sıkınıtı.ayrıca 280x düşünüyorum sıkıntı çıkmaz herhalde.diğer parçalarında zaten zannetmiyorum sıkıntı olacağını.280x te çıkarsa gönderirim geri uğraşmış olurum ama aradaki fiyat farklarıyla hep bi parçayı yükseltmeyi düşünüyorum zor yani inventus.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.