Kendi kullandığım Xbox kolunda drift sorunu olunca, internetten oyun kolu bakınıyordum. Youtubeda gezerken GuliKit KK3 MAX modelini gaming.gen.tr üzerinden 4 Mayıs tarihinde satın aldım. Faturam e-posta üzerinden bana iletildi. Site üzerinde ürün paketlendi, kargoya henüz verilmedi olarak gözüküyordu. Ertesi gün firma tarafından aranıp, satın aldığım ürün için gümrükte sıkıntı olduğu, 20 gün içinde tarafıma teslim edileceği gibi bir bilgilendirme yapıldı. Ben de çok aciliyeti olmadığı için tamam dedim geçtim. Konuşmadan sonra faturam iptal edildi. 24 Mayıs’ta site üzerinden iletişim kurup durumu anlattım. Ürün size ulaşmadı mı? diye bir cevap verdiler. Kargolanmayan ürün bana nasıl gelecek ise siparişin durumuna bile bakmamışlar. Aynı gün içinde tekrar site üzerinden iletişime geçtiğimde cuma günü kargolanması planlanıyor diye geçiştirdiler. Büyük ihtimalle satın aldığım ürünün fiyatı artırmak istiyorlar ama siparişi iptal edemiyor veya iptal etmek istemiyor. Bu şekilde mağduriyet yaratıp benim iptal etmemi bekliyorlar galiba. |
Bildirim