Şimdi Ara

Acer Iconia B1-730HD SAR değeri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Intel işlemcili uygun bir tablet arıyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu "Acer Iconia B1-730HD-193T" modelinde karar kıldım. Ancak tabletin SAR değerini merak etmekteyim. Tabletin internetteki PDF şeklindeki kullanıcı kılavuzunda bu bilgi mevcut değil. İnternette yaptığım "uzun" araştırma sonucunda "0.06 W/kg" gibi bir değer buldum. İnternette SAR değerini ararken ABD'de ölçümleri yapan FCC (Federal Communications Commission) adında bir kurumun da var olduğunu öğrendim. Ürünün FCC ID'si "HLZA1402". Ürün ile ilgili FCC linklerine aşağıdan bakabilirsiniz. Ancak "0.06 W/kg" SAR değeri içimde şüphe uyandırdı. Acaba bulduğum değer başka bir değer mi? 0.06 W/kg değeri sizce de çok düşük bir değer değil mi?

    FCC Sayfası:https://apps.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=128160&fcc_id=HLZA1402
    FCC SAR testi:https://apps.fcc.gov/eas/GetApplicationAttachment.html?id=2239765

    Not: Aslına bakarsanız SAR değerini kullanım kılavuzunda belirtmeyen bir ürünü (tepki olarak) almamak lazım. Ancak cihaz fiyat/performans açısından beni al diyor. Tabletlerinin kullanım kılavuzlarında SAR değerleri belirtmesinden ötürü ASUS markası beğenimi kazandı. Bunu da özellikle belirtmek istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsey -- 12 Ocak 2015; 21:10:30 >







  • Benim bildiğim sar değeri 3g varsa sözkonusu olur bu tablette 3g yok o bulduğun değerde Wifi açıkken ölçülmüş olabilir iddia etmiyorum yanlışsa doğrusunu öğrenmek isterim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti nereden alacaksınız ?? Ben hepsiburada.com'dan sipariş verdim bu ürünü perşembe günü 199 tlye 3 günde teslim diyordu bugün 6.gün oluyor ürün hala yok müşteri hizmetleri ile görüştüm tedarikde sıkıntı var ne zaman gelecek kesin bilgi veremiyoruz diyor hala beklemedeyim .. Gecikme nedeniyle 10 liralık hediye çeki verdiler bu tableti iptal edip üste 50 lira daha ekleyip galaxy tab 3 alayım diyorum aynı gün kargo ile ama acer daha çok içime sinmişti ekran çözünürlüğü vs olsun gerçi diğer özelliklerde pek fark yok ama
  • Sevgili aragorn20
    Bende tablet ararken tesadüfen bu bilgiye ulamış oldum. Evet 3G bulunmayan tabletlerde de SAR değeri mevcutmuş. SAR değeri için WiFi'nin olması yeterli sanırım.

    Sevgili johnny_bravo_
    Bende Hepsiburada yada Hızlıal'dan almayı düşünüyorum. Hızlıaldan ürünün fiyatı dün 200 liraydı sanırım. Bugün 250 lira olmuş. Kargo ücretsiz olduğu için Hızlıal'ı tercih edecektim. Ancak bugün karar değiştirdim ve Hızlıal'dan Asus Memo Pad ME170C'i 220 liraya aldım. İlk mesajda da belirttiğim gibi Asus tabletin SAR değeri ne ise onu kullanma kılavuzunda belirtmiş. Ayrıca Asus markasına genel bir sempatim var. Zenfone 2 gibi bir telefonu 200 dolar fiyatla satacaklar. Ben bu telefonun Türkiye'de de uygun olacağı kanaatini taşıyorum. Fiyatının 800 lira civarında olacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsey -- 13 Ocak 2015; 21:02:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatsey


    Sevgili johnny_bravo_



    Güle güle kullanın..Geçen hafta perşembe günü bende 199 tl'ye h.burada'da gördüm tableti ihtiyacım olmamasına rağmen bulunsun diye sipariş verdim 3 gün de kargo teslimatı diyordu bugüne kadar bekledim 6.gün oldu en son aradım tedarikte sıkıntı var ne zaman tedarik ederiz bilmiyoruz vs vs dediler bende ürünü iptal ettim..Yerine aynı fiyata polypad marka bi tablet vardı 2gb ram android kitkat ips ekran vs onu alayım dedim sonra ne olduğu belirsiz bir şey cesaret edemedim komple vazgeçtim 250 lira galaxy tab3 299 liraya asus falan vardı ama dediğim gibi ihtiyacım olan bir ürün olmadığı için o paraları vermek istemedim..

    Fakat acer aklıma yatmıştı fiyatıda iyiydi en azından çin malı ne olduğu belirsiz ürünlerden iyidir en kötü gece yatağa girer sıcak sıcak bir iki haber okurum dizi izlerim elimin altında bulunsun dediydim ama adamlar ürünü tedarik edemeyince kaldı öyle.. 1-2 gün önce bende görmüştüm hızlıal.com'da 199 tl fiyatı vardı ve aynı gün kargo diyordu demek tablet bi anda kıymete bindi :)




  • Teşekkür ederim. Ben Intel işlemcili bir tablet almaya kara vermiştim Acer olmadı, Asus oldu. Markalı bir tablet seçmemde pil süresi de etkili oldu. Aldığım tabletin pil süresinin piyasada bulunan ucuz tabletlerden daha uzun olduğunu düşünüyorum. Yabancı bir sitede yer alan bir teste Acer'ın pil süresinin Samsung Galaxy Tab 3 8.0'a yakın olduğunu gösteren bir grafik vardı. Bakalım benim aldığım tablet nasıl olacak. Acer tableti daha sonra alma niyetiniz varsa aşağıdaki yabancı site linkinden test sonuçlarına bakabilirsiniz.

    Acer Iconia One 7'nin Computer Shopper incelemesi:http://www.computershopper.com/tablets/reviews/acer-iconia-one-7/%28page%29/5#review-body




  • Arkadaşlar bende Hepsiburada'dan bu tableti yaklaşık 2-3 hafta önce aldım. Aslında benim Samsung TabS 10.5 tabletim var ama evdekiler benim tablete sulanmasın bunu oynasın diye almıştım, tedarik sürecinde bende sıkıntı yaşadım ama siparişi iptal etmeyip bekledim ve ürün elime ulaştı. Haa birde 75 TL indirim çeki kullanınca çok ballı bir fiyata almış oldum.

    3G Sim kart girişi olmadığı için tabletin SAR değerini hiç merak etmedim. WiFi'de illaki sinyal yayıyor fakat 3G kadar yüksek değildir her halükarda diye düşündüm. Yanlış mıyım ?

    Tablet beklediğimden çok üst performansta çıktı. Kendini 4.4.2'ye güncelledi, işlemci gayet iyi Intel Atom 1.6 Ghz.

    Hafıza kartı takılıyor fakat programları hafıza kartına kurmaya izin vermiyor. Sadece depolama için.

    Ekran IPS 7inçh gayet yeterli bir ekranı var.

    Oyun ve internet performansı çok hoşuma gitti. Benim Samsung tableti elime almaz oldum çoğu zaman.

    Bu arada ilk defa 7 inç bir tablet kullanıyorum 7 inç gayet makul bir ebatmış yeni anladım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.