Şimdi Ara

M9 FIRIN GİBİ ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yolda olan yenı model rakıplerınden haylı yuksek ısıya cıkıyor...

http://shiftdelete.net/snapdragon-810un-isisi-kameralara-yansidi-59118
     M9 FIRIN GİBİ ...

• M8 M9 dan daha şık kaliteli ve daha zarif sizce de öyle değil mi ?
  • tasarım kısıye gore degısır ben m8ımı sattım,ama m9 u tıpı bence m8 den cokta matah bırsey degıl gıbı gozukuyor
  • Ben beğenmedim . Şekil olarak aynı m8.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım olarak M7>M8>M9 bana göre. S810lu telefon almayı düşünen var ise biraz beklesin derim kullanıcı geri dönüşlerini görüp almak en mantıklısı

• şu an için m8 almak daha mantıklı
  • m7 m8 m9 hepsi ayni aslinda. m7 ile m9 arasinda bile bariz bir hiz farki yokken m8 ile m9 arasinda hic yok nerdeyse. arkadasta m7 var 1.5 yildir kullaniyor benim m8 ile ayni performansa sahip. yaninda verdikleri ve 1.5 yildir hala tas gibi duran beats kulakliklardan bahsetmiyorum bile. htc amiral gemilerini prestijli yapiyor hatta iphone un piyasadaki tek rakibi prestijli telefon uretmekte. ciktigindan 2 yildan fazla sure gecmesine ragmen hala m7 alip catir cutur z1 z2 lerle yaristirabiliyorsaniz o marka olmus demektir. 2000 tl ye alinan sony 6 ay sonra 700-800 tl zar zor satiliyor telefoncuya. samsung keza ilk yildan sonra telefon zaten direk olarak cop oluyor.

ozetlersem bence m9 almak m8 i olanlar icin cok sacma. ozellikler nerdeyse ayni sn801 zaten mukemmel bir performans veriyor ben 4 aydir kullaniyorum telefonun 1 kere bakin abartisiz soyluyorum 1 kere kastigini gormedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kamera ve ısınma sorununun yeni yazılımla çözüldüğü iddia adiliyorhttp://thaber.info/htcnin-one-m9daki-isinma-sorununu-cozdugu-belirtiliyor-20-03-2015
  • quote:

Orijinalden alıntı: dustman

Kamera ve ısınma sorununun yeni yazılımla çözüldüğü iddia adiliyorhttp://thaber.info/htcnin-one-m9daki-isinma-sorununu-cozdugu-belirtiliyor-20-03-2015

Bakalim.gorecegiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

m7 m8 m9 hepsi ayni aslinda. m7 ile m9 arasinda bile bariz bir hiz farki yokken m8 ile m9 arasinda hic yok nerdeyse. arkadasta m7 var 1.5 yildir kullaniyor benim m8 ile ayni performansa sahip. yaninda verdikleri ve 1.5 yildir hala tas gibi duran beats kulakliklardan bahsetmiyorum bile. htc amiral gemilerini prestijli yapiyor hatta iphone un piyasadaki tek rakibi prestijli telefon uretmekte. ciktigindan 2 yildan fazla sure gecmesine ragmen hala m7 alip catir cutur z1 z2 lerle yaristirabiliyorsaniz o marka olmus demektir. 2000 tl ye alinan sony 6 ay sonra 700-800 tl zar zor satiliyor telefoncuya. samsung keza ilk yildan sonra telefon zaten direk olarak cop oluyor.

ozetlersem bence m9 almak m8 i olanlar icin cok sacma. ozellikler nerdeyse ayni sn801 zaten mukemmel bir performans veriyor ben 4 aydir kullaniyorum telefonun 1 kere bakin abartisiz soyluyorum 1 kere kastigini gormedim.

m9 çıksında 1-2 ayada m8 fiyatları şöle bi 300-400 iner inş

• Dolarda 2.50nin altina inse iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Dolarda 2.50nin altina inse iyi olacak

Keşke eskisi gibi 1.7 falan olsa :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Keske..

Ben 2yede raziyim dolar kuru 2.05 falan olsa yine cogu iyi telefonu 2000tl altinda alabilirdik.

• quote:

quote:

quote:

Keske..

Ben 2yede raziyim dolar kuru 2.05 falan olsa yine cogu iyi telefonu 2000tl altinda alabilirdik.

Hocam imzana neden htc pişmanlıktır yazmışın?
  • 2400e aldigim m8 4ayda iki kez.servise gidip degisimden gelen bir baska m8de farkli abuk sabuk ariza verince sattim cunku sordugun sorunun cevabiydi satma nedenim.Aldigima bin pismandim halada oyleyim benim icin acilmamak uzere kapanmistir htc defteri.o paraya o kamera ve o bataryalari koydugu cihazlarina kime satiyorsa satsin.

• quote:

2400e aldigim m8 4ayda iki kez.servise gidip degisimden gelen bir baska m8de farkli abuk sabuk ariza verince sattim cunku sordugun sorunun cevabiydi satma nedenim.Aldigima bin pismandim halada oyleyim benim icin acilmamak uzere kapanmistir htc defteri.o paraya o kamera ve o bataryalari koydugu cihazlarina kime satiyorsa satsin.

Hoaydaaa hocam sizde m8 e almayın diyorsunuz, :/
    Asusun zenfone 2 deki 3. modeli türkiyeye gelirse kesin ondan alıcam ama o gelmezse başka telefon yokki doğru dürüst
  • quote:

quote:

2400e aldigim m8 4ayda iki kez.servise gidip degisimden gelen bir baska m8de farkli abuk sabuk ariza verince sattim cunku sordugun sorunun cevabiydi satma nedenim.Aldigima bin pismandim halada oyleyim benim icin acilmamak uzere kapanmistir htc defteri.o paraya o kamera ve o bataryalari koydugu cihazlarina kime satiyorsa satsin.

Asusun zenfone 2 deki 3. modeli türkiyeye gelirse kesin ondan alıcam ama o gelmezse başka telefon yokki doğru dürüst

Gelirse o telefonu bende alirim helede 1200 altina gelirse fiyati.

• quote:

quote:

quote:

f/p ötesi bir telefon snapdragon 805 den iyi 810 a yakın ne demek yav. Bir de 4 gb ram 5.5 inch de var ohh
    Fiyatıda 1200 altı olursa gerçekten mükemmel denilen telefon :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

f/p ötesi bir telefon snapdragon 805 den iyi 810 a yakın ne demek yav. Bir de 4 gb ram 5.5 inch de var ohh
    Fiyatıda 1200 altı olursa gerçekten mükemmel denilen telefon :D

+1 bencede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.