Şimdi Ara

M705 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Pek araştıramadan acele ile sipariş ettim, tasarımı ve fiyatı makul geldi. Yorumlara bakayım dedim ve kafam inanılmaz karıştı. Resmen yarı yarıya iyi ve kötü diyenler. Scroll sorunu oluyormuş ki daha elime geçmedi deneyemedim o yüzden ne olduğunu bilmiyorum.
    Bu mouse'yi oyun oynamak için almadım. Arada EU4, civilizations 5 tarzı strateji oyunları oynarım tabi (anladığınız üzere fps oyunları gibi seriliğe ihtiyacım yok), sürekli internette gezinip bir şeyler okuyan biriyim. Ayrıca en önemlisi, Solid ve Autocad gibi tasarım programlarını kullanıyorum.

    Sizce bu isteklerimi karşılayabilecek bir fare midir? Kullananların fikirlerini dinlemek isterim,teşekkürler.



  • bende yaklaşık 1 yıldan fazladır kullanıyorum. bende aynı sorunları okumuştum. şöyle diyeyim, oyunlarla hiç aram yokturdur o nedenle oyun performası nasıldır yorum yapamayacağım. ofis ve ev kullanımı için mükemmel diyeyim. özellikle word ve excel için çok rahat scroll un sonsuz dönüşü çok güzel, özelleştirilebilir bir sürü tuşu var, setpoint yazılımıyla işlerinizi kolaylaştırıyor.

    autocad türü yazılımlar için nasıldır bilemiyorum. lazer sensör olduğu için yüzey seçtiğini yazıyorlar çoğu yerlerde. onun da mause pad ile çözersiniz. birde alıcının tam ortada olmadığı için takıntı yapanlar var.

    ben beyaz ahşap masa üzerinde laptopta kullanıyorum. şimdiye kadar imleç titremesi, sinyal zayıflığı vs gibi sorunla karşılaşmadım. paketten çıkan piller halen takılı. 3 yıl ömürlüdür diyor. benim 1-1,5 yıllık kullanımımda pilin daha %85 inde görünüyor, yaklaşık günlük 3-6 saat kullanırım.




  • Eski faremin de lazer sensörü köşedeydi, hiç dert olmamıştı. Mouse pad kullanma alışkanlığım var o sorun olmaz.

    Scroll olayı çok konuşulmuş nasıl bir şeyse, insanlar en çok ona takılmış, merak ettim.

    Ofis ve ev için iyiyse içim rahatlamış oldu, yorumunuz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pavlov_ kullanıcısına yanıt
    scrollla ilgili bir sorun yaşamadım. 2 modu var. birincisi normal tekleyerek dönüyor, web sayfaları vs için. 2. modu tekerlek arkasındaki tuşa basınca sonsuz dönüş moduna geçiyor. uzun word,excel yada indikçe ilerleyen web sayfaları için(face,twitter vs) için. tek tur çevirmede excel dosyasının nerdeyse en altına kadar iniyor. kısaca ben memnunum. umarım sizde memnun kalırsınız.
  • Elime geçti sonunda m705. Cidden mükemmel bir tasarımı var, ve tuşların işleyişi de çok güzel. Lazer'in tam ortada olmaması bir sorun gibi durmuyor hiç garipsemedim. İmleç hızını da ayarladım, denildiği gibi bir problem yaşamadım.
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.