Bildirim
M4DFlyer vs -Ae1r0- Dogfight Video
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Abi basım dondü yaa
Hep loop yapıyorsunuz 3.dkdan sonra dayanamadım.ama çok güzel kullanıyorsun. Air radar daha açık değil bende.
Bf2 de jeti çok iyi surerdim. Bf3 U alınca atladım jete; patpatpat öldüm hemen. halada alışamadım su uçaklara. Boş serverlere girip denicem artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fukox
Abi basım dondü yaa
Hep loop yapıyorsunuz 3.dkdan sonra dayanamadım.ama çok güzel kullanıyorsun. Air radar daha açık değil bende.
Bf2 de jeti çok iyi surerdim. Bf3 U alınca atladım jete; patpatpat öldüm hemen. halada alışamadım su uçaklara. Boş serverlere girip denicem artık.
hep loop yapmamızın sebebi elemanın bi b.k bilmeden bana artizlik yapması
arkama geçseydi yapardım bi kaç scissor switch felan ama geçirmedim bile
boş serverda vakit harcama benim konularım bak jet klavuzu var ordan yararlan
quote:
Abi basım dondü yaa
hep loop yapmamızın sebebi elemanın bi b.k bilmeden bana artizlik yapması
arkama geçseydi yapardım bi kaç scissor switch felan ama geçirmedim bile
boş serverda vakit harcama benim konularım bak jet klavuzu var ordan yararlan
Sen bayağı uçmuş gitmissin Bizim dünyayla alakan yok.
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Guzel video tebrikler
jet i boyle kullanmak icin ayarlari nasil yapmamiz gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: c0ca1n90
Guzel video tebrikler
jet i boyle kullanmak icin ayarlari nasil yapmamiz gerekiyor
sadece ayarla kalmıyor, hız kontrolü, radar okuma, switch, scissor, ters tepki, yanıltma, yanılma vs.vs. bunları bilmeniz gerek_____________________________ -
Mesela soyle sorayim adam mausun tekerlegini cevirince jet onunu kaldiriyo gibi oluyo bende olmuyo aradim forumlarda falan da bulamadim hangisini degistirmem gerrkiyor
vay arkadaş kıçı kırıf bf3 ün uçaklarından simulatör çıkardınız. _____________________________ Nutuk- Gençliğe Hitabe İlk emir, oku! -
quote:
Orijinalden alıntı: Rouvax
vay arkadaş kıçı kırıf bf3 ün uçaklarından simulatör çıkardınız.
Bunu nerden cıkardınki, simulator olarak ayrıca Falcon BMS oynuyorum ben, videonunda sim lik bi tarafı yok._____________________________ -
Sorun nedir beyler?neyin kafasindasiniz?neyi tartışıyorsunuz?mobil oldugum için okuyamadim herseyi, gözüm yoruluyor,yanlış anlamışsam uyarın:
m4dflyer hızını kontrol etmek için"hilecik" kullanıyor. Dogrumudur?
quote:
Sorun nedir beyler?neyin kafasindasiniz?neyi tartışıyorsunuz?mobil oldugum için okuyamadim herseyi, gözüm yoruluyor,yanlış anlamışsam uyarın:
tamam kardes hallettik sorunu tatlı tatlı konustuk hile felan yok
_____________________________ -
quote:
Kimse kullanıyor demedi. Sadece yanlış bir anlama hepsi o..._____________________________ -
Tamam o zaman sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler