Şimdi Ara

M4A1 susturucu hakk.--->>

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cs 1.5 arkadaşlar ben onceden asla susuturucu takmıyordum cunku suturculu mermi uzaga isabetli gitmiyordu ama susturuculu orta mesefeden daha raahat hs yapılıyor ama yakında sustuculu çok kotu oluyor adamı vuramıyorum, ama yinede artık susturuculu kullaniyorum neyse sorun yakından sustuculu m4a1 ile hic adam vuramıyorum bazı videolara bakıyorum adamlar tarıyor susturcu ile alıyor bende tarıyorum 1 kere vurup o da 27 damage filan gidiyor yakındada tek tek ateş edincede adam alıyor bende mi sorun var diye düşünüyorum sizce susturuculu mu yoksa def. mi daha iyi? neden?

Şimdiden teşekkürler

• susturuculu colt ses cıkarmaz susturucusuz ses cıkarır aralarındaki fark bu

onun dışında belli bir noktaya her 2 türlüde ates etsen verdiği hasar aynıdır
  • bence ikisi arasında pek fark yok.kuLLanmasını biLen her türLüsünü kuLLanır
  • bunların hiçbir farkı yoktur sadece ses farkı wardır senin alamanın sebebi tecrubeszliktr veya fps dusuklüğüdür
    ben alabiliyorum
  • Evet ya bazılarıda susturu takmıyınca mermi yayılıyo daha fazla noktaya mermi gidiyor falan diyorlardı yanlış tek fark ses farkıdır ..
  • Susturucu takıp taramanın manası sadece orta mesafede işe yarıyor. Yakındaki bir kişiye illa tarıyacam diyorsan head hizasının biraz altına alarak tara. Elin gelişir zamanla . Ama şahsen ben susturucu takmadan oynuyorum uzak mesafede sesinin duyana kadar ölmüş oluyor zaten .Yalnız d2'de A uzundaki çukurda pusarak bekleyebilirsin.Orda susturucu tak ama ben susturucu takınca da anlıyorum kan fışkırma yeri orayı gösteriyor çünkü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtDonaldCobain -- 6 Şubat 2008; 4:20:02 >
  • mp5 gibib tarıyorum coltu ve hic dagılmıyor susturucusuz ne is ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamen el alışkanlığınasıl rahat ederim diyosan öle kullan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.