Şimdi Ara

M4A1-S | Cyrex FT SATILIK UCUZ!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M4A1-S | Cyrex (Field-Tested) Satılıktır Aciliyeti Çok yüksektir 15:00 a Kadar satışını düşünüyorum Fiyatı: 40 TL Ödeme Yolu: Enpara

• Yanında Hediye verilicek 2.5 Dolarlık 3 Ürün ! Çok Acildir.

AK-47 | Elite Build (Minimal Wear)
    Dual Berettas | Marina (Field-Tested)
    Tec-9 | Red Quartz (Minimal Wear)
  • Market fiyatı 45 lira zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Market fiyatı zaten 46 lira dostum acil satmayı düşünüyorsan 30 lira civarlarına inmen gerek.
  • böbrek paket mi olsun burda mı alırsın
  • 46 tl olan silaha 40 tl istemek ucuz yazmış bide enayi arıyor millet

• Mortar2k'nin son hali sevenlerini üzdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Mortar2k'nin son hali sevenlerini üzdü.

Bende konuya girer girmez ona güldüm :D

• Birşey satın alıcaktımda internetten Tam 35 Eksik 40 a satıyorum hediyelerle tam eder :D
  • ZEIII kullanıcısına yanıt
    Onu yapıcağıma keye çevirip 5 Tlden belki 5 saniye içinde gider
  • Motar2K kullanıcısına yanıt
    Keye çevirirseniz 5.5 key eder onuda 5.5tl den satsanız yine 30 lira yapıyor. Tabi keyleri 1 hafta satamıcaksınız bunuda unutmayın.

• Cgl de 5 keyden fazla veren çıkmaz.

O zaman Loungeye biraz göz at istersen 7-8 Key arası değişiyor 8 keye kadar çıkıyor bazı saatler o saatlerde satarım paraya ihtiyacım yok zaten bilgisayar gözüme kestirdimde aksilik 35 tl eksik yok böyle birşey böyle 1 anımız oldu zaten sonra kuzenimle konuştum dedi dolar fırlamış bekle düşsün yarı fiyatına alırsın dedi hak verdim tamam dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motar2K -- 13 Ekim 2015; 15:36:28 >
  • 30 veririm istiyosan yazhemen olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motar2K

O zaman Loungeye biraz göz at istersen 7-8 Key arası değişiyor 8 keye kadar çıkıyor bazı saatler o saatlerde satarım paraya ihtiyacım yok zaten bilgisayar gözüme kestirdimde aksilik 35 tl eksik yok böyle birşey böyle 1 anımız oldu zaten sonra kuzenimle konuştum dedi dolar fırlamış bekle düşsün yarı fiyatına alırsın dedi hak verdim tamam dedim.

"Satılıktır Aciliyeti Çok yüksektir 15:00 a Kadar"

" Paraya ihtiyacım yok zaten"

"Kuzenimle konuştum dedi dolar fırlamış bekle düşsün yarı fiyatına alırsın"

Aile boyu çelişki ve hayalperestslik.

• Yanlış anladınız Vardı bilgisayar alıcağım için 35 Eksikti Vatan Computerdan internetten seçiyordum ondan sonra foruma yazdım 1 saat geçmedi kuzenimle konuştuk alma dedi dolar fırlamış dedi o yüzden gene acil satılmasına ihtiyacım yok Teşekkürler
  • Konu çok uzamasın bu son mesajım olacak.
    CGLounge da cyrex ft ilanlarının %95'i 6 key istiyor.
    6 keyden satan binlerce kişi olduğundan satış yapmak istiyosanız 5 keyden koymanız lazım ki satılsın.
    7-8 keye 46 liralık silahı satmanız mümkün değil. Cgl de %80 üzerinden ürün alır herkes 46x0.8/7.3=5 key eder.

Dolar konusunda da yardımcı olayım. Dolar yeni uçmadı hatta 10 gündür dolar kuru düşüyor.
    Bugün 2.95, dün 2.92 cuma günü 2.89 du. Önceki hafta 3.07 leri gördü dolar. Uçtudan kastı 5 kuruşsa bilemicem tabi..
    Bilgisayar alacaksanız fazla beklemeyin zira seçime kadar dolar en fazla 2.80-2.85 bandına geriler sonrasında tekrar yükselecektir.
    Vatan Computerda mı Çalışıyorsunuz eskisi gibi dolar 2 Olsun istiyorum o zaman alıcağım en kötü 2.5 İlginiz İçin Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motar2K -- 13 Ekim 2015; 15:58:40 >
  • İlk ödeme yaptım, bir sıkıntı olmadı. Arkadaş güvenilirdir.
  • Cyrex FT Satılmıştır İlgi İçin Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.