Elimde 3 adet M3U formatında şarkı var çok eski bir gruba ait. ( Combustible Edison ) Şimdi edindim MP3 Playera atmak istiyorum fakat winamp,gom player,media player dahi açamadı bu formatı. İnternetten Converter denedim 2-3 tane onlarda pek işe yaramadı bunu yapabileceğim bir yöntem yada sağlam bir program var mıdır acaba ey DH ahalisi?
Mp3'e koyalım ki sabah trende dinlerik.
aynı durumla bende karşı karşıyayım şimdilik bi çözüm bulamadım bikaç program denedim ama olmadı
Ben 4 adet program denedim. Daha doğrusu 2 tanesi orjinal key istiyordu açılmadı. Diğer 2side orjinal key istiyordu fakat trial version olarak çalıştı bu seferde M3U formatında ki şarkıyı 10kblık "mp3" dosyasına çevirdi. Anlamadım doğrusu.
çok ilginç ya bende de bir ara mp3 diye indirdiğim fakat müziklerime baktığımda türlerinin m3u olarak gözüktüğü şu anda ise mp3 olarak gözüken bir müzik listesi var.açamama gibi bir durumum da olmadı hiçbir zaman.
bir yerde de codec pakedini kaldırıp tekrar kurun falan denmiş.
Çok ilginç. 3-4 tane şarkı var hepsi 4-5mb arasında yani görünüşte normaller. Winampt indirdim o bile açmadı. Ne yapmak lazım bunları mp3'e çevirme imkanımız var mıdır?
bende sen ve sizler gibi m3uyu mp3 e çeviremiyordum çok araştırdım ve en sonunda proğramı buldum m3u larımı mp3 yapabiliyorum artık :Dişte benden size iyilik veriyorum proğramı Axara Audio Converter şimdiden hayırlı olsun