Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 45. seviye olunca mavi bayrağa geçerim sarı bayrakta olunca ıngilizcemi geliştiriyorum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farm burada daha zordur ama bir malı satmak burada daha kolaydır.Farmı sarıda yapıp malını burada satabilirsin, karar senin
  • o kadar uğraştım mavilerde 2.tane aos satabildim bir sürü dolunay ve gby var dolular 300kdan gby 20kdan koyuyorum almıyor kimse artık gby markete 6kdan satıyorum :D skill book var dolu 10kdan koyuyorum onlarida kimse almıyor para yapmak zor

• Dolunayın iyi ortalamalısı 1kk'den ba$lar.Gby'nin average(ortalama) ve beceri(skill point) yüksekse ancak alıcı bulur.Bunlara dikkat etmek gerekir.Ayrıca piyasada Swiftness, Ritual of Doom, Natures Enchanment, Arrow Shower gibi beceri kitaplarının(skill book) alıcısı fazla olmaz, kimi yere atar kimi 10kdan satar.Diğer beceri kitaplarının fiyatları 50k'dan ba$lar, aos'un fiyatı olan 1,5kk'ye kadar devam eder
  • aos dışında ne varsa 10kdan koyuyorum alınmıyor. 40 olsam şeytan kulesine gideceğim orada iyi para yaparım

• Berserk?Blessing Spell?Whirlwind?Taichi?Spirit Strike?

Yapmayin çekilir bunlar.
  • Bu 3'lünün Türkçe bildiğini söylesem?Kendini çok iyi gizleyen abilerimize selam olsun^^
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• berserk whirlwind 100den sattım taichi 50den ancak satabildim

• 105 level türkçe bilenler gördüm cevap bile vermiyorlar

• Bu haftanın farm kingi Zwickauer'in itemlerina baktım.Tek +9 itemi Kdp(Red Iron Blade) ve onun da ortalaması 39, ta$lar +5...Görüldüğü üzere silah çok ama çok önemli.Diğerleri ister +9 ister +9'un altı olsun.Silaha önem verelim, skilleri aksatmayalım, gerisi gelecektir

• Az önce bir mod yere bunları attı.Hergün böyle mavi bayrakta toplasam zengin olurum Oyundaki 500k üstünde değeri olan sb'leri sayabilirmisiniz.

• Ay ışığı (moonliht chest) açmış.berserk(öfke) 500k, blessing spell(kutsama) 500k, aos(hava kılıcı) 1,5kk.bir zamanlar thunder sword, thunder wave, poison beam, teleport strikelar +500kya satılıyordu fakat oyuna yeni başlayanların rastgele fiyat koyması sonucu oluşan manipülasyonla ederleri 150kya düşmüş durumda.swordu ara sıra 400kya koyan oluyor, çekiliyor mu bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berserk vardi. Bir suru 300den verdim :(

• Sence o fms benim umurumda mi insanlik yaptım 2-3 saat konuştuk sonuçta Türksün bi yardımım olsun diye sana 2-3 metin için verdim.Böyle bişey yapıcağını ztaen biliyordum ama bi umut g üvendiğim için sana n ss aldim ne bişey hani bana anlattığın metin2 tr de ki veledlervar ya onlardan hiç bi farkın yok daha da zavallısın.SS leri biraz atarim madem ben oldugumu anladın niye o zaman bu fms i 25 kk dendiği anda pazara koydun kosa kosa ha bi de 20kk dedim onuda bğenmedi 25 kk istedi.Güle güle kullan.Siz siz olun bunun gibi insanlara güvenmeyin oyundaki alman adama anlattığımda 1 saatte yardım etti ama kendi ülkemden adamın yaptığına bakın.Fms yi ver dediği anda çıkarıp verdim 2-3 metin kesip getiricem demene güvendim ama hata bende.Ayrıca itemimi çalmıs ve ona basmak için +3 savasçı taşı arayan birinede beyefendi olamam yazdığım yazıları hepsinde gayet insancıldım ama bu zavallı metajuri mühendisi o ss leri atmiş.Sağlık olsun 25 kk dediğim anda kosa kosa pazarı kurdun ama iişte ss ler.Ayrıca 2-3 fazladan kesmek mevzu değil sonuçta onun sahibi bensem nasıl çıkarıp verdiysem seninde aninda getirmen gerekirdi neyse hayırlı olsun Sağlıcakla kal gerçi senin bu yüzsüzlüğünle insanlar senin suratına bakar mı bilmem ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airxxxxx -- 1 Eylül 2014; 2:38:35 >

• SS lerde dikkatimi çekti 25kk da yetmemiş aç gözlülük bu olsa gerek 26kk ya koymus ne koparırsa tabi 0 emekle çok şey bekliyor zeki arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneijder35x

selam olsun, bugun baya oynadım resimlerle aktarayım

forumdan oldugunu soyleyen biri sağolsun dolunayını verdi, birkaç metin fazladan kesincede kustu zehrini. çocuk gibi ağllamaya değermi, birde gelmiş 1lvl çarla taklit yapıp 10 avgli doluya 25kk verecem sat diyor.

Yaptığın şey çok ayıp be kardeşim.Bide kendini haklı duruma getirmeye çalışmışsın.Yazık valla.Bir oyun için değer mi?

• Arkadaşlar atı zırhlayamıyorum yardım edecek varmı
  • Dün gece rib düşürmek için bir geldim saklanan gizemli türkleri buldum :D
  • Arkadaşlar bugün akşam başlamak istiyorum yardımcı olabilecek var mı ? Herhalde büyülü silah sura veyahutta bıçakçı ninja açacağım hayrına kasacak falan varsa so dada yay takarım olur biter

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.