Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mümkün mertebe sakin olmalı ve akıllıca davranmalıyız.Ks durumunda kar$ıdaki ki$inin slotumuza/metnimize dalmadan önceki ss'si ve dalarkenki ss'sini metin2.sg/support 'a yolladığımızda en fazla 24 saat içinde gerekeni yapıyorlar.Zaten ss'leri server otomatikman metin2.sg dosyası içindeki screenshot'a atıyor, yani bizim sadece PrtScn'ye basmamız yeterli.
  • itemların iyi vadide 45 lik metin kesebilirsin daha iyi bence
  • Bazı Almanlar var ortak olunur, bazıları da var ki bo$tur, kelimeler kifayesiz kalır.Buyrun bu da onlardan biri...Sırf anlayayım diye Türkçe translate kullanan biri, nasıl bir densizliktir siz karar verin
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• +6 ta$Sahibi 600kk harcadım, yapması çok zor vs dedi ama tafsilatı hakkında malumatı en yakın zamanda edineceğim, zira gördüğüm ilk +6 ta$.Umarım cheat engine değildir.
  • Tarja Turunen ile vadide gölge metni kesimiKalifiye itemsiz dü$ük levelleri mağdur eden Çöl haydutları beni de bo$ geçmedi

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Protestocular i$ ba$ında Bu sefer neyi protesto ettiler söylemediler, sadece hi demekle yetindilerBirkaç dakika protestolarına destek verdikten sonra ayrıldım
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Farm king VeRiSaTiS'in, benim 5 dakikada zor kestiğim Gölge Metni'ni 1 dakikadan az sürede kesi$ini izledim.Hava Kılıcı(aos) P, öfke(berserk) ise g'ye 11 beceri kitabı(skill book) kalmı$; bütün itemleri 5 efsunlu ve kahraman(chivalric) olduğundan item dü$me oranı da yüksek.Bunlar da görüntüler:
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Selamünaleyküm beyler.
    Metin2 sg 'yi tarayıcı üzerinden indirdiğim zaman nedense milim milim ilerliyor ve 0.1 yani 100mb olunca kapanıyor.
    Kota yok sınır yok eskiden böyle olmuyordu. Çok rahat indiriyordum. Formattan sonra böyle oldu acaba sebebi nedir.
    Ayrıca torrent üzerinden indirilebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Farm king VeRiSaTiS'in, benim 5 dakikada zor kestiğim Gölge Metni'ni 1 dakikadan az sürede kesi$ini izledim.Hava Kılıcı(aos) P, öfke(berserk) ise g'ye 11 beceri kitabı(skill book) kalmı$; bütün itemleri 5 efsunlu ve kahraman(chivalric) olduğundan item dü$me oranı da yüksek.Bunlar da görüntüler:

Çocuklugumun oyunudur metin 2 . Hocam questleri yapıyo musunuz? At zırhlama görevi ben cocukken zordu partiyle yapılırdı ordaki görev farklımı nası yaptınız ?

• İdm ile indirdim 25 dk surdu gayet temiz hatasiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneijder35x

iki tane fms+4 bastım biri 13avg biri 7skill

para sıfırlandı satılacak bi madalyon iki gold key var

karınca gibi ilerliyorum.....

Bence fms farmı değil, metin farmı yapmalısın.Zira 15 levellik sava$ metnini kessen ve hava kılıcı(aos) dü$se 1,5kk'den satarsın ki bu yeni ba$layanlar için muhte$em bir $eydir.Metin farmı, beceri kitabı(skill book) ve ta$(stones) vermesi açısından en mantıklı farm diye dü$ünüyorum, dediklerimi bir dü$ünün derim

• Aleykümselam,https://mega.co.nz/#!h9pTgYDR!0i53F-Lc3TKAq_keEJZteqhwp5kJByGXfGm04I9XqOM
    adresinden indirmeyi deneseniz daha hızlı olur diye dü$ünüyorum
  • derindarbe200 D kullanıcısına yanıt
    Tabii ki yapıyorum.At zırhlama görevi burada iki $ekilde, sistem ya 50 yılan okçu veriyor ya da 50 akrep kral.Yılan okçu verirse dediğiniz gibi zor oluyor ama akrepi kesmesi kolay olduğundan görevi bitirmesi fazla sürmüyor
  • Teşekkür ettim beyler.
    Sağ olasınız.
  • 2 gündür bütün bayrakları dolaştım 2 türk gorebildim onlarda cevap vermedi nerede bu türklerrr

• Geliyoruz :D :D
  • Ben sarı bayrakta oynuyorum..Sarı bayrakta hiç türk varmı?

• Ekseriyetle mavideyiz.Sarı bayrağa hiç gitmedim ama sarıların nüfusu maviden az olduğundan mütevellit Türkiyeli nüfusu da azdır
  • sarı bayrak çok az o yüzden saatte 2 hesapla 15 metin taşı kesebiliyorum fakat hiç düzgün bir şey çıkmıyor 2 günde 10m geçmemiştir param :D bayrak değişiyorsa maviye geçerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi bayrakta para ve hayat daha akıcı, tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.