Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (30. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Mavi bayrakta Ontealdon adım. Tecrubeli sayılırım oyunda. Yalnız RaidCall grubu adresi yanlış galiba bir daha verebilecek var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: atakanyz
Mavi bayrakta Ontealdon adım. Tecrubeli sayılırım oyunda. Yalnız RaidCall grubu adresi yanlış galiba bir daha verebilecek var mı?
Buyur ip 8296255 -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmedpasa
quote:
Orijinalden alıntı: OxyGeNMasKeSi
quote:
Orijinalden alıntı: .PAINKILLER
Yok ne kusuru zaten $amanımda Ottoman yer alsın isteseydim mutlaka yazardım öyle bir $ey
http://imgim.com/0611_140652.jpg bu da kalsın burada
Dun sizin adiniza bana küfür etti.TURKEY loncasinda bende siz zannetmistim
Güldürme Allah aşkına nick benzerliği vardı kim dedi onun adına küfür ettiğimi ayrıca ilk başta sizin küfür ettiğiniz herkes tarafından bilinmekte
Benmi küfür ettim kuledeyken rica ettim abanozu yaktim kardesim alirsan ben sana ayni fiyati vercem deyip 250kya alip bana yok sana ayni fiyata satmam 400k alıyorsan al diyip zor duruma dusurende bendim.Pm den küfür edipte lonca konusmasinda ana baci katti diyende bendim eyw.O yüzden ban yedi dimi carin :))
-
Bende başladım beyler ismim xTURKx yardımlarınzı beklerim çok eziğim :D
Bedensel açtım. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ahmedpasa
quote:
quote:
Yok ne kusuru zaten $amanımda Ottoman yer alsın isteseydim mutlaka yazardım öyle bir $ey
http://imgim.com/0611_140652.jpg bu da kalsın burada
Dun sizin adiniza bana küfür etti.TURKEY loncasinda bende siz zannetmistim
Güldürme Allah aşkına nick benzerliği vardı kim dedi onun adına küfür ettiğimi ayrıca ilk başta sizin küfür ettiğiniz herkes tarafından bilinmekte
Benmi küfür ettim kuledeyken rica ettim abanozu yaktim kardesim alirsan ben sana ayni fiyati vercem deyip 250kya alip bana yok sana ayni fiyata satmam 400k alıyorsan al diyip zor duruma dusurende bendim.Pm den küfür edipte lonca konusmasinda ana baci katti diyende bendim eyw.O yüzden ban yedi dimi carin :))
ban yemesi o yüzden değil adamın metnine kas atmıştık o da ticket attı.
ayrıca coopers' falan sorabiliriz ilk başta senin o*** çoç** dediğini
-
Başladım 3 lvlim lonca varmı gençler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Lonca $u an yok ama yakinda kurulacak.Ayrica görüyorum ki seviye git gide dü$mekte.Bu durumdan dolayi üzüntü icerisindeyim.Dh'nin birle$tirici üslubundan uzakla$ilmamali cünkü bu bizi ayriliga iter.Lütfen kendimize ve lafzimiza cekidüzen verelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Lonca $u an yok ama yakinda kurulacak.Ayrica görüyorum ki seviye git gide dü$mekte.Bu durumdan dolayi üzüntü icerisindeyim.Dh'nin birle$tirici üslubundan uzakla$ilmamali cünkü bu bizi ayriliga iter.Lütfen kendimize ve lafzimiza cekidüzen verelim.
aynı fikirdeyim DH yi küçük düşürenler var uslubuyla
Pm den söven bendim aynen.Peki Bugun metinden ban yediysen niye bana pm attin senin yüzünden ban yedim diye.Bende SS yolladim -
-
-
Aynısı bana olmuştu en az 10kk lik item gitmişti. -
quote:
Orijinalden alıntı: SametKA24
quote:
Samet bıraktın mı?
quote:
Orijinalden alıntı: RapiDeath
Dropların bitmesi sonucu deponun 2. ve 3. bölümündeki itemlar hayal oldu.Her şeyi bırak dolu ve at madalyonlarına yazık oldu :( Bu da piper la aramızda geçen konuşma durum umutsuz yine.
Edit:Everything OxyGeNe yi keserkene :D
Geçmi$ olsun.Bu arada siz değerli karde$lerimin kandili kutlarım
-
quote:
quote:
quote:
Samet bıraktın mı?
quote:
Orijinalden alıntı: RapiDeath
Dropların bitmesi sonucu deponun 2. ve 3. bölümündeki itemlar hayal oldu.Her şeyi bırak dolu ve at madalyonlarına yazık oldu :( Bu da piper la aramızda geçen konuşma durum umutsuz yine.
Edit:Everything OxyGeNe yi keserkene :D
Geçmi$ olsun.Bu arada siz değerli karde$lerimin kandili kutlarım
Bırakmadım oynuyorum devam :)
-
Mod Türk mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf -- 13 Haziran 2014; 4:00:24 >
quote:
Bırakmadım oynuyorum devam :)
Umarım bırakmazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Schtroumpf
Mod Türk mü?
Türkçe biliyor, gerisi hakkında informasyonumuz yok. -
Ara sıra koyduğumuz ss veya videolarla burayı biraz daha canlı tutalım
http://imgim.com/0613_105158.jpg -
Ben de oyuna nostalji olsun diye başlamak istiyorum ama ve lakin aklıma takılan birkaç soru var :
1 -) oyunun yaş ortalaması ne durumda , 18 yaş üstü oyuncu kitlesi mevcut mu /
2-) oyunda exp kasımı tr de ki gibi zor ve uğraştırıcı mı yoksa tr ye oranla daha basit mi eğer basitse ne kadar basit yani 1 haftalık kasılma ile kaç level olunabilir /
3-) oyunun kapanma olasılığı var mı ,boşa kürek çekmeyi kimse istemez sonuçta /
4-) para karşılığında item alma gibi bi durum var mı ( edit ) /
5 -) serverda ortalama ne kadar türk oyuncusu var ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Torneol
Ben de oyuna nostalji olsun diye başlamak istiyorum ama ve lakin aklıma takılan birkaç soru var :
1 -) oyunun yaş ortalaması ne durumda , 18 yaş üstü oyuncu kitlesi mevcut mu /
2-) oyunda exp kasımı tr de ki gibi zor ve uğraştırıcı mı yoksa tr ye oranla daha basit mi eğer basitse ne kadar basit yani 1 haftalık kasılma ile kaç level olunabilir /
3-) oyunun kapanma olasılığı var mı ,boşa kürek çekmeyi kimse istemez sonuçta /
4-) para karşılığında item alma gibi bi durum var mı ( edit ) /
5 -) serverda ortalama ne kadar türk oyuncusu var ?
her oyunda olduğu gibi 10 yaşında elemanda var 18 yaş üstü de vardır
yaklaşık bi haftada 38 oldum
kapanma olasılığı yoktur pvp değil sonuçta bu
tr serverlerindeki gibi edit yok
oran bilmesemde türk baya bol
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X