Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar para kazanma eylemine farm yapma deniyor. Bu kadar abartmaya gerek yok ki.. Metin kesme balik tutma ticaret yapma bunlar zaten olmazsa olmaz sadece singapura has degil oyuna para yatirmiyorsaniz baslangicta verilen kilicla takilacak haliniz yok muhakkak para kasmaniz lazim. Herkes diline dolamis bi farm farm farm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maksimum 2,5kk'ye +7 beşgen bulabilirsiniz, o da kâfidir zaten farm için.HPli itemler de çok pahalı değil zaten, rahatlıkla Map 2 için gerekli item dizebilirsiniz, yeter ki at zırhlı olsun.

• M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• 85 biyoloğum gün itibariyle bitmiştir.PvP olma adına mükemmel bir özellik verdi: +%10 her karaktere karşı dayanıklılık.Baek-Go'nun verdiği sandıktan da Changer çıktı.

90 biyoloğunda, sadece boss kestiğinizde çıkan bir eşya istendiği için epey zor, o yüzden bir an önce boss farmına başlamam lazım.

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• ConquerorMehmed ile yaptığımız son kulemize dair görüntüler...

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Güneş Kılıcı'ma kavuştum

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Yeni tarzımız

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Sonunda başlayabildim. Oyundaki nickim "YOZGATLI" dır,eklerseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Maksimum 2,5kk'ye +7 beşgen bulabilirsiniz, o da kâfidir zaten farm için.HPli itemler de çok pahalı değil zaten, rahatlıkla Map 2 için gerekli item dizebilirsiniz, yeter ki at zırhlı olsun.

+5 besgen kalkan aldım 75.000 yanga görevdende +4 demir kask geldi. +3 kdp var birde. Zihinsele cevirsem cari rahat farm yapabilirmiyim ?

• Zihinsele çevirirseniz hiç farm yapamazsınız.Zihinsel güçlüdür ama yavaştır, bedensellerin 20 snde kestiği metni en az 2 dakikada keser, yeşil potsuz zihinselde rahat edemezsiniz, sürekli skill vurarak metin kesmeye çalışırsınız.
  • suroyda S kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Zihinsele çevirirseniz hiç farm yapamazsınız.Zihinsel güçlüdür ama yavaştır, bedensellerin 20 snde kestiği metni en az 2 dakikada keser, yeşil potsuz zihinselde rahat edemezsiniz, sürekli skill vurarak metin kesmeye çalışırsınız.

Anladım , bedensel hava kılıcıda pahali cok bakacaz artık çaresine

• S a

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Hocam güneş kılıcında changer görecek miyiz

• Hava m1 öfke m1 çok rahat farm yapılabilir aslında
  • deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam, hayırlı olsun tekrardan
  • Efsunlar mı kötü neden görelim
  • Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere dün 85 biyoloğunu bitirdim ve 90 biyoloğuna başladım.90 biyoloğunda Notice of Plague King yani Liderlerin Notları adı verilen eşyayı düşürmem isteniyor.Bu da Ancient Tree(Ata Ağaç), Flame King(Alev Kral), Queen Spider(Kraliçe Örümcek), Nine Tails(Dokuz Kuyruk), Yellow Ghost Tiger(Sarı Kaplan Hayaleti) ve Giant Turtle(Dev Tosba)dan düşüyor.Bundan ötürü, Alev Kral çıkarma potansiyeli çok olan Moonlight(Ay Işığı) sandığınızı benim yanımda açarsanız çok müteşekkir olurum.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Hocam artık pvp ye başlarsınız diye düşünüyorum sadece savaşçı değilde diğer karakter bonusları da olsa fena olmaz sanki

• O manada diyorsunKesinlikle katılıyorum, o savaşçının yanında bir ninja da olsa da xSerBaNN adlı psikolojik baskı dalında doktora vermiş birine vuruşumuzu ikiye katlayalım da olmuyor işte, her şeyin zamanı varŞu an önceliğim ninja kalkanı bulmak, sirius ve zehirimin taşlarını 3lemek, umarım ona da sıra gelir
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.