Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (130. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
oldum kayıt :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcYüzBesYüz -- 18 Ocak 2015; 14:50:28 > -
beyler hata veriyor kurulumu başlat diyince neden -
Kayıt oldum nick: Beorn
görürseniz konuşuruz -
hesap kullanılmamaktadır diyor ban mı yedi noldu hiç bişi yapmadım You accountcannot be used diyor bi yardım edin nasıl acıcam -
Buyulu kılıç sura is yapar mı farm olarak ayrı hesap felan istemiyorum farmida pvpyide büyülü silah ile yapabilirmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bu farm olayı nedir yapmak zorunda mıyız -
acemliğimi ilk hesapta attım 2. yi açtım nick Casablancas -
Büyülü silah çok iyidir ama son skillerde seçim lazım mesela 5.master büyü çözme / dehşet yada pve için ilk 3 e dehşet koyan var pvp isteyenlerin ilk 5 inde büyü cözme olur.Kararını vermen gerekiyor ama bedenselde bu sıkıntı yok. -
Eksik dosya var demek ki.mega.co dan indirmeyi deneyin
Farm para kazanmanızı en kolay yoldan sağlayan yegane eylemlerdir, farmsız Singapur sizi oyundan soğutur ve oyunu bırakırsınız.
Banlanma varsa email adresine bilgiler gelir, hesabınız engellendi yazmadıgı sürece sıkıntı yok.
Ayni sartlarda Büyülü silah vadi, doyum paper ve v3 farminda bedensellerden fersah fersah iyidir ama siz yeni başlayan olarak map 2 farmi yapacağınız için yeşil potunuz da yoksa bedensellerden çok geride kalabilirsiniz. -
Beyler bu farm dediğiniz olay ne oluyor tam olarak? 😂😂
quote:
Orijinalden alıntı: .PAINKILLER
Farm para kazanmanızı en kolay yoldan sağlayan yegane eylemlerdir, farmsız Singapur sizi oyundan soğutur ve oyunu bırakırsınız.
Tamam kolay yolda ne olduğunu öğrensem yapacam -
Arkadaşlar metin kesmek veya para eden item, eşya düşürmeye farm deniyor. -
Bedensel akar ozaman
-
-
Şu an farm ve balıkçılık yapıyorum , 30 levelim. Beşgen kalkan satabilecek olan varmı bana ? yada 500 - 1000 hplik takı falan ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X