Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• oldum kayıt :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcYüzBesYüz -- 18 Ocak 2015; 14:50:28 >
  • beyler hata veriyor kurulumu başlat diyince neden
  • Kayıt oldum nick: Beorn
    görürseniz konuşuruz
  • hesap kullanılmamaktadır diyor ban mı yedi noldu hiç bişi yapmadım You accountcannot be used diyor bi yardım edin nasıl acıcam
  • Buyulu kılıç sura is yapar mı farm olarak ayrı hesap felan istemiyorum farmida pvpyide büyülü silah ile yapabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu farm olayı nedir yapmak zorunda mıyız
  • acemliğimi ilk hesapta attım 2. yi açtım nick Casablancas
  • Büyülü silah çok iyidir ama son skillerde seçim lazım mesela 5.master büyü çözme / dehşet yada pve için ilk 3 e dehşet koyan var pvp isteyenlerin ilk 5 inde büyü cözme olur.Kararını vermen gerekiyor ama bedenselde bu sıkıntı yok.
  • UcYüzBesYüz kullanıcısına yanıt
    Eksik dosya var demek ki.mega.co dan indirmeyi deneyin

• roket5361 kullanıcısına yanıt
    Farm para kazanmanızı en kolay yoldan sağlayan yegane eylemlerdir, farmsız Singapur sizi oyundan soğutur ve oyunu bırakırsınız.

• Banlanma varsa email adresine bilgiler gelir, hesabınız engellendi yazmadıgı sürece sıkıntı yok.

• Ayni sartlarda Büyülü silah vadi, doyum paper ve v3 farminda bedensellerden fersah fersah iyidir ama siz yeni başlayan olarak map 2 farmi yapacağınız için yeşil potunuz da yoksa bedensellerden çok geride kalabilirsiniz.
  • Beyler bu farm dediğiniz olay ne oluyor tam olarak? 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Farm para kazanmanızı en kolay yoldan sağlayan yegane eylemlerdir, farmsız Singapur sizi oyundan soğutur ve oyunu bırakırsınız.

Tamam kolay yolda ne olduğunu öğrensem yapacam
  • Arkadaşlar metin kesmek veya para eden item, eşya düşürmeye farm deniyor.
  • Bedensel akar ozaman

• Budokan(1-1) eventinden görüntüler:

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• 85 biosu için Kırmızı Hayalet Ağaç Dalı kastım.Kırmızı Monokl ile bugün 8 tane verdim, kaldı 1.Yarın eğer geçerse 85 biosunu bitirmiş bulunuyorum

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Şu an farm ve balıkçılık yapıyorum , 30 levelim. Beşgen kalkan satabilecek olan varmı bana ? yada 500 - 1000 hplik takı falan ?
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.