Şimdi Ara

m.youtube.com videolarını MASAÜSTÜ pc den izlemek için hangi program gerekl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m.youtube.com videolarını MASAÜSTÜ pc den izlemek için hangi program gerekli. Real player kuramıyorum. onun dışında bir program önerebilir misiniz

• ındırdıkten sonra ızlemekten bahsedıyorsun sanırım ? flv player tavsıye ederım
  • hayır.
    m.youtube.com adresine girip aynı anda videoyu bilgisayarımda izlemek istiyorum. bunu real playerda yapıyorlarmış. ben real player kuramıyorum. Düşük hızla videoların kalitesini düşürüp daha hızlı yüklenmesini sağlan real player benzeri bir progrma varmı. ben cepnetciyim de o yüzden.
    Masaüstü pc de m.youtube.com videolarını izleyebileceğim bir program tavsiye edin lütfen.
  • youtube dosyalarını muzık olarak ındırmeyı saglayan bır program vardı aslında onunla beraber bır ekstra program gelıyor o mu acep :S bi o şekilde aramanı tavsıye ederım
  • m.youtube u pcden niye izleyeceksin ki? Normal youtube dan izle. eger 3gp çevirip telefona atacaksan programlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

m.youtube u pcden niye izleyeceksin ki? Normal youtube dan izle. eger 3gp çevirip telefona atacaksan programlar var.

İşte bende tam olarak orayı anlamadım neden youtubeye m olarak baglanıyor acaba :S
  • ben vodafone cepnet ile masaüstü bilgisayardan internete bağlanıyorum. hız çok düşük 4 dakikalık videoyu 20 dakikada ancak açar.
    o yüzden kaliteyi düşürüp hızlı açmasını sağlamak istiyorum. bunu real playerda yapıyorlarmış . ama ben realplayer bir türlü kuramıyorum. k lite codec indirdim . bir numara olmadı. mevzu benim hızım çok düşük olduğu için m.youtube.com kullanmak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiş süper açıklayıcı oldu işte bizim emmioğlu gibi bağlanıyorsun sende yani :) cepten net muhabbeti bak o konuda aslında oda magdur bır vıdeo attım ben bunu ancak yarın ızlerım demıstı.. sanırm onunla alakalı bır arastırma yapayım ben
  • tavsiyesi olan var mı?
  • yok mu bi cevap arkadaşlar
  • ....
  • bu konuda nasıl yaptıgı hakkında bilgi vereyim sana internet dowlander manager programı sayesınde dosyayı biraz daha hızlı dowland edip pc ye pc den izliyormuş bilgin olsun
  • bahsettiğin program bende var. Doğru söylemiş . Fakat ben farklı birşey denemek istedim. mobil youtube video larını 3gp uzantılı. onları pc de açabilecek bir media oynatıcı bulmak istiyorum. mevzu bu.

yine de çok çok teşekkür ederim.
  • Yani boyutunu düşürmek olarak birşey bilmiyorumda yanlız k-lite codec programı tüm video formatını açar istersen onu dene
  • onu da denedim.
    bana adı pek duyulmamış media oynatıcılar falan lazım
    vlc, gom, media player classic, km denedim,fakat olmuyor.
    bu cep telefonlarında hangi program oynatıyor bu mobil youtubu...
    neyse...
  • youtubenın formatı normalde flv dir o zaman bir flv oynatıcı indir :D
  • m.youtube.com formatı biraz değişik galiba, mobil youtube.

zaten normal youtubu vlc de açmaya başlıyor. ama ben m.youtubu açmak istiyorum. ve bunu yapan var ama bana denk gelmedi.
  • ....
  • klm codec ya da vlc player yeterlidir
  • super video convecter diye birşey buldum ... bir tanesi videoda paylaşmış bak istersen

Youtube
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.