Şimdi Ara

M/M vites'in doğru kullanımı hakk. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok flash bi gelişme öğrendim. şu sıralarda yapılan ncap testinde chinese terrier yıldız alamayarak sınıfta kalmış.ayrıca aynı segmentteki en güvensiz köpek sıfatını almış. çarpacaklara şimdiden duyrulur malum çin malı sakata gelmeyin
  • Bu işin aslını, arkadaşların gördüğü beyaz köpeğe sormak lazım... Öyle değilmi hedo5,
    quote:

Orjinalden alıntı: hedo5

ellerine sağlık hocam ne diyeyim taunus'cular sana dua ediyormuş heryerde ailemizden 1 kişiyi kurtaran demir_mert'e şükranlarını sunuyorlarmış bilmem aslı varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Bu işin aslını, arkadaşların gördüğü beyaz köpeğe sormak lazım... Öyle değilmi hedo5,
    quote:

ellerine sağlık hocam ne diyeyim taunus'cular sana dua ediyormuş heryerde ailemizden 1 kişiyi kurtaran demir_mert'e şükranlarını sunuyorlarmış bilmem aslı varmı

bubir asılsız ithamdır kaldiki otopsi sonucunda köpekte 215 promil alkol çıktı demekki kafası bozuktu keratanın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Bu işin aslını, arkadaşların gördüğü beyaz köpeğe sormak lazım... Öyle değilmi hedo5,
    quote:

bubir asılsız ithamdır kaldiki otopsi sonucunda köpekte 215 promil alkol çıktı demekki kafası bozuktu keratanın

• Bu promil olayı da senin başının altından çıktı dimi hedo5 ???
  • yok hocam antidoggie firmasının bi isteğiydi benım değil buda
  • Ulan bu antidoggie sigorta şirketi ne şerefsiz bir firmaymış... Kusura bakma hedo5, boşu boşuna günahını aldık. Affet bizi......
  • ŞOK ŞOK ŞOK !!!

Olaydan sonra ilk görüntülerini ele geçirdiğimiz kaza maduru namıdiğer hedozede

kendini içkiye ve gece hayatına vermiş bir şekilde objektiflere yansıdı

Mutluluğun artık çok uzaklarda olduğunu belirten hedozede tek umudunun tekrar eskisi gibi koşabilmek olduğunu söyledi

Olay sonrasında Hedonun ziyaretine gelmediğinden yakınan hedozede, hedo yu asla affetmeyeceğini açıkladı.

hakkında çıkan alkollüydü iddialarının asılsız olduğunu ve tamamen olayı örtbas edebilmek için hedo tarafından ortaya atılmış iddialar olduğunu sözlerine ekledi.

M/M vites'in doğru kullanımı hakk.

• nedemek demir_mert hocam

çok dediler catkask iyi ona geç diye ama ondada hazarsızlık çabuk bozuluyordu. birde her cins köpeğe çarpamıyormuşuz felan iş değil yani her köpeğe çarpamazsam ne anlamıvar öyle kaskonun dimi yani
  • Ahh be hedo5. Yahu yanındaki arkadaş köpeği görüyorda neden seni uyarmıyor? Bak şu köpeğin haline. Gencecik köpeğin gençliğini elinden aldın. Yazık değil mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

ŞOK ŞOK ŞOK !!!

Mutluluğun artık çok uzaklarda olduğunu belirten hedozede tek umudunun tekrar eskisi gibi koşabilmek olduğunu söyledi

Olay sonrasında Hedonun ziyaretine gelmediğinden yakınan hedozede, hedo yu asla affetmeyeceğini açıkladı.

hakkında çıkan alkollüydü iddialarının asılsız olduğunu ve tamamen olayı örtbas edebilmek için hedo tarafından ortaya atılmış iddialar olduğunu sözlerine ekledi.

• quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

ŞOK ŞOK ŞOK !!!

balon haber

zaten hedozede'nin yakınları hastane önünde mum yakmış bekliyorlar... ama söndürmeleri lazım çünkü yolladım diğer tarafa boşuna bitmesin mumları

beyler bu hoş muhabbet için saolun hoş bir geceydi ben yatıyorum artık iyi geceler

• Herkese iyi geceler muhabbet içinde ayrıca teşekkürler

Konuyu dağıttığımız için @murattanhu dan özür diliyoruz
  • hedo5 yattığına göre forumda uğraşacak kimse kalmadı. Bende yatayım artık. Bu hoş muhabbet için çok teşekkürler. İyi geceler. (Hedo5 bu gece köpek için dua edeceğim.... )
  • şehir içinde mm vites kullanırken ışıklara yaklaştığımda yada yavaşlamam gerektiğinde otomatik moddayken vitesi boşa alıp ööle duruyorum.dolayısıyla araç vites değiştirmemiş oluyor.sizce ne derece doğru yapıyorum?
  • bende bazen öyle yapıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım sorun olacağını belirten herhangi bir açıklama da bulamadım.
    yalnız bazen aracı boşa aldığımı unutup gaza basıyorum, acemi görünümü veriyor sağa sola...
  • Bence bu hareket mantıklı değil. Araç tamamen durduktan sonra boşa atmak daha sağlıklı bence

quote:

Orjinalden alıntı: amlocard

şehir içinde mm vites kullanırken ışıklara yaklaştığımda yada yavaşlamam gerektiğinde otomatik moddayken vitesi boşa alıp ööle duruyorum.dolayısıyla araç vites değiştirmemiş oluyor.sizce ne derece doğru yapıyorum?
  • bir ekleme daha

ben neden sorun olmaz dedim...

araçta zaten elektronik kontrollü aktarma sistemi var, yani siz hareket halinde aracı N konumuna alsanız bile araç önce hareketi algılayıp sonra yapıyor. o geçen saniyenin daha altında sürede doğru olup olmadığını hesaplıyor , eğer hareket zararlı ya da olmaması gereken bir hareketse sistemi kilitleyip buna izin vermiyor.
    netice itibarıyle hareket halindeyken E den M ye M den E ye ve dahi bu konumlardan N ye vitesi getirmekte sakınca yok dediğim gibi sistem istemezse zaten izin vermiyor. Saygılar. .
  • E modunda iken ES tusuna bastıgınız zman aracta belırgın bı degışım oluyormu gıderken ben farkedemedım sadece gaza basınca bıras daha yukarı devırlerde vıtes gecısı yapıoo.. opel astrada sport tusu var ona basınca sankı gaza koklemışsınız gıbı araba bırden suratlenıyor ama corollada bu olmuyoo yada bende olmadı deneyen varmı?
  • Aynen Ope^'deki sport tuşu gibi. Es'e basdığınızda araç daha yüksek devirlerde vites değiştirip daha seri oluyor. Tabiiki yakıt tüketimi de artıyor

quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

E modunda iken ES tusuna bastıgınız zman aracta belırgın bı degışım oluyormu gıderken ben farkedemedım sadece gaza basınca bıras daha yukarı devırlerde vıtes gecısı yapıoo.. opel astrada sport tusu var ona basınca sankı gaza koklemışsınız gıbı araba bırden suratlenıyor ama corollada bu olmuyoo yada bende olmadı deneyen varmı?
  • performansa bir etkisini görmedim ancak yokuşlarda ve devirli kullanım gerektiren yerlerde faydası oluyor. araç bayılmıyor. tabi esnekliğide arttırıyor bu arada..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.