Şimdi Ara

M.Ali Erbil bu gece Tv. Makinasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okan Bayülgen M. Ali' yi konuk ediyor. Araları gergindi. İlginç bir program olabilir.

• yav şu salak heriften bıktım televizyonda görünce anında kanalı degiştiriyorum salak salak espriler yapıyor
    inşallah güzelim programı mahvetmez gelip
  • M ali erbil den sinemacı stand up cı olmaz ama ii bi sunucu,carkıfelek turunden seyler yapsaydı da hababama bulasmasydı keske.....
  • ulen bu adamdan kurtuluş yokmu

hiç kaçırmam televizyon makinasını, naapcam şimdi ben,hasta falan olsa da katılamasa mali
  • birde tuba büyük üstün var

• ikiside kanalı neşeledirirler çok güzel olcak çok
  • m.aliyi maymun eder heralde okan
  • ilginç olabilir...

muhtemelen ikisi hakkında söylediklerinden sonra cem yılmazın kulaklarını çınlatacaklardır....
  • of of of of ibrahim tatlıses bir mehmet ali erbil iki. bu adamları her gun görmekten bıktım gına geldi yeter artık ya görmek istemiyorum artık bu şahısları
  • bence fazla cıvıtmıccak mali arada salak salak espri yapar yine ama okan halleder bence tuba büyküstüne çok sevindim bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxerdalxxxx

ikiside kanalı neşeledirirler çok güzel olcak çok

gerçekten eğlenceli olcak iyi bu gece yine eğlencez -
  • bu akşamki konuklar:

• reha muhtar
    • mehmet ali erbil
    • lerzan mutlu
    • noella
    • gülden gökşen
    • ali kırca
    • bülent inal
    • nur sürer
    • tuba büyüküstün
    • sinan tuzcu

sahi bu noella boğaziçinden neden atılmıştı?
  • lerzan mutlu ile de mahkemelik olmuştu... onu nasıl çağırmış
  • allahım biri lerzan mutlu mu dedi

• quote:

Orjinalden alıntı: Metalovski

of of of of ibrahim tatlıses bir mehmet ali erbil iki. bu adamları her gun görmekten bıktım gına geldi yeter artık ya görmek istemiyorum artık bu şahısları

• ohh ohh başladı
  • Okan laf soktu mu ki Mali'ye soktu deyin bende rahatlayayim gene karşımızda bu herif yaa ne yani özelliği nedir komik mi?
  • Gayet hoş bir programdı. M.Ali ortalığı şenlendirdi...

Reha Muhtar'ın yazısındaki "orgazm" dokundurmasına M.Ali "Orgazm için kar kalınlığı da çok önemli" deyince ben koptum! Adam matrak ve bence yakıştırıyor. İçinde fırlama bir çocuk var.
  • O değilde Kıza birdir bir öğretme sahnesinde koptum...Kıza ne diyodu You ARE DOMALYY
  • gerçekten çok güzeldi mali bu eğlendirme işlerini daha iyi yapıyor komedi filmlerinde oynamasın böyle olsun canımı yesin
    kar kalınlığı muhabbetine çok güldüm bende bide gelen ali kırcalar vardı ya süperdi yaa -bizim için ali kırca o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.