Şimdi Ara

M.2 Genie Error Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir gündür uğraşıyorum kardeşime masaüstümü verecektim beceremedim gitti. Şimdi ben yeni bir laptop aldım üniversitede kullanmak için. Masaüstümdeki 500gb M2 SSD'mi ek olsun diye laptopa taktım. Şu an laptop sıkıntısız çalışıyor. Neyse güncellemelerini yaptım yavaştan masaüstünü kurayım dedim.

Masaüstünde Şu An Şunlar Takılı: 1 SATA SSD(windows buna kurulacak) + 1TB HDD + i7 7700 + GTX 1070 + 16 GB DDR 4 RAM + B250M GAMİNG 3

Masaüstünü çalıştırdım. M2 Genie Error Please setup run F1 diye bir hata çıkarttı. F1'e bastım bios'a attı. Bir yandan internetten baktım Sata Mode'u optane den AHCI'ye altındaki M2 yi'de disable yapın kaydedin çözülüyor dediler. Neyse yaptım kaydettim ve yeniden başlattım aynı hata. Gene biostayım AHCI'ye geçmemiş hala Optane yazıyor. Neyse gittim bios'u restore defaults yaptım gene aynı hata. Bu sabah şimdi bios pilini 2 kere çıkarttım yok bu hatayı aşamıyorum. Yardım edebilir misiniz

• güncel :(

• uzun uğraşlar sonucu çözdüm ileride bu sorunla uğraşabilecek arkadaşlar için çözüm yolumu söyleyeyim. kesinlikle optane ahci'ye geçmiyordu bios pili falan bissürü şeyle uğraştım. bunun üzerine anakartımın sitesine gidip tüm bios sürümlerini indirdim ve çok eski bir sürüm kurdum. (en güncel olanı kurduğuğmda sorunum değişmemişti) ve bilgisayar açılırken bana m2 datanı tamamen silinecek tarzı bir şey sordu f1 run setup ve f2 contunie idi ben f2 ye basıp devam ettim ve şu an sorunum çözdüldü windows'u kurduktan sonra tekrardan en güncel bios'a güncelleyeceğim iyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kernel power 41 hatası
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.