Şimdi Ara

M.2 destekli yuvanın nvme sdd destekledi nasıl anlaşılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptopumda m.2 yuvasına sahip bir ssd takılı bu ssd okuma/yazma hızları 1600/900 sata hızlarından fazla internette SSD araştırdığımda şu sonuç çıktı ; M.2 destekli yuvanın nvme sdd destekledi nasıl anlaşılır ?

    Ürün görsellerde göründüğü gibi nvme SSD yazıyor ancak neden pinler m.2 sata SSD gibi, ben ssd yükseltmesi yapmak istiyorum, M.2 destekli yuvanın nvme sdd destekledi nasıl anlaşılır ?

    Samsung'un 970 Evo plus modelinin pinleri farklı ben 970 Evo plusı satın alırsam laptopumda çalışır mı tam performans kullanabilirmiyim, yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Fotodaki Toshiba M-B key, Samsung ise M-key. Anakart M.2 M-key destekliyor mu emin olmak için anakartın kitapçığından kontrol edebilirsiniz.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Anakart kitapçığı yok normal kullanma klavuzu var ama ondada o bilgiye ulaşamadım, başka hangi şekilde öğrenebilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı M.2 NVME ssd'ler B+M key'li olur bazıları sadece M key'li.

    M.2 slotlarının üzerinde veya yanında ne tür soket olduğu yazar.Veya içerisindeki çentiklere bakıp anlayabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 21 Temmuz 2019; 22:49:16 >
  • Servisle görüştüm bir döküman gönderdiler ve dökümandan anladım kadarıyle m-key desteği var m.2 yuvasının ; M.2 destekli yuvanın nvme sdd destekledi nasıl anlaşılır ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nvme x2 deskeklediği garanti. Ama sizin ihtiyacınız olan x3. onu da öyle dökümandan mökümandan bakarak öğrenemezsiniz. İnternette laptopun özelliklerinde nvme'in hızı mutlaka belirtilir. nvmex2 mi? x3 mü? her neyse.

    he x3 alsanız çalışmaz mı? benim kanaatim çalışır ama x2 hızında çalışır. İlerde makinayı değiştirim derseniz yeni makinasında daha yüksek hızlarda kullanırsınız. yani 900 yazma ve 1200 okuma da az buçuk hızlar değil.
  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    Ürünü yeni aldım içerisinde 8.nesil bir işlemci var ürün bu yıl piyasaya sürüldü, bu kadar yeni bir laptopta X2 yoktur/olmaması gerekir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bgood kullanıcısına yanıt
    Siz yanlış anladınız. eğer x3 desteklerse sizin kullandığınız nvme x2 dahi olsa çalıştırır. Buna istinaden x2 garanti destekliyor, x3 bilemem diyorum. Ama yazdıklarınıza bakılırsa x3 de kesin destekliyor diyebiliriz. Ama desteklemiye de bilir. laptop ne kadar yeni olursa olsun. Anakartı üst seviye anakartlardan mı? bildiğim kadarıyla anakartın çipset modelide destek için önem arz ediyor. Genelde üst modeller dışında kolay kolay x3 desteği sunmazlar.

    Şu meşhur laptopunun markasını modelini işlemcisini bi yazda biz bari bakalım internetten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.