Şimdi Ara

Lysye 28 Gün Kala Durumum ( Mf3 14 Bin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimya ve Biyoloji bitti aşağı yukarı 24-26 net geliyor.
    Matematik aşağı yukarı 35 net geliyor mat-1 ve integral yok çalışmam lazım.
    Fizik ise 18-19 geliyor konu eksiğim çok çalışıyorum 9 netten geldim buralara kadar.

Sizce durum nasıl ayrıca fizikte hangi konulardan en çok soru geliyor o konulara daha fazla ağırlık vereyim örneğin bugün yıldızlardan yıldızsılara çalıştım ezberledim baya soru geliyor mu bilmiyorum söylerseniz sevinirim

• Ygs kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav hacı reis biyoloji kimya 26 net yapıyon da mattan nasıl 35 yapıyon çok ironik değil mi

• Burdan inceleyebilirsin
    Bu mesaja eklenen görseller:

Lysye 28 Gün Kala Durumum ( Mf3 14 Bin )

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

Ygs kac

Hocam ygs 35 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacquess7

Yav hacı reis biyoloji kimya 26 net yapıyon da mattan nasıl 35 yapıyon çok ironik değil mi

Kardeşim normalde mat 40 falan geliyordu ama şu 1 aydır çalışmıyorum doğru düzenli düştü netlerim integral falan da yok ne yapacağım bilmiyorum.

Biyoloji ve kimyayı sorarsan en mf3 en çok puan getiren dersler olduğu için çok çalıştım bol tekrar ediyorum hedef 26-27 biyo 29-30 kimya.Bana sorarsan fullemesi en kolay ders kimya.
  • Haklısın hocam mantıklı ama mat geoda patlama onlara da iyi çalış derim sadece bi tavsiye, kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 günde tyt (hedef ilk 30 bin)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacquess7

Haklısın hocam mantıklı ama mat geoda patlama onlara da iyi çalış derim sadece bi tavsiye, kolay gelsin

Matematikte patlamam da geoda patlayacağım gibi ygs den sonra hiç çalışmadım 12-13 net anca yapıyorum. Artık fizik ve matematik yükleneceğim

Size de kolay gelsin hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.