Şimdi Ara

LYS'yi ne zaman bırakıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıktaki gibi arkadaşlar. YGS ye kaç gün kala LYSden el ayak çekiyorsunuz.

Tabi bu kişinin düzeyine göre değişebilir ama YGS kapıya dayanmışken LYS'ye pek odaklanılmıyor sanki.

• YGS için bölüm denemesi + genel deneme giderek yanlışlarıma eğiliyorum. Her gün fix LYS gidiyorum, onu da yazarak çalışıyorum. Ancak dediğiniz gibi %50 dengeleri kurmak çok zor. Tüm benliğimle YGS kasmak istiyorum ama vicdanım sonra görürsün diyor :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: navavaner*

YGS için bölüm denemesi + genel deneme giderek yanlışlarıma eğiliyorum. Her gün fix LYS gidiyorum, onu da yazarak çalışıyorum. Ancak dediğiniz gibi %50 dengeleri kurmak çok zor. Tüm benliğimle YGS kasmak istiyorum ama vicdanım sonra görürsün diyor :d

Bayan mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben yılın basından gibi hayvan gibi lys kastım millet sayılar falan çözerken ben integral bitirmiştim ama artık olmuyo ygs isteği ağır basıyor sürekli denememçözesim var ondan daha fazla dayanamadım bıraktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.