Şimdi Ara

lys yanlıs soru için itiraz !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler trollemek için yazmıyorum ciddiyim soru itirazı için nereye başvuruyoruz nasıl yapılıyor bilen varsa söyleyebilirmi

Ben hala o nesnellik sorusunun çelişkili olduğunu düşünüyorum,bol bol kelimesini sayın ösym öznel olarak alıyorsa '2001’de gösterilen Pearl Harbour filminde eski fotoğraflar kullanılarak limanın 50 yıl önceki görüntüsü elde edildi. '' bu cümledede eski fotograflar bölümünüde öznel olarak alınabilir ozaman bana göre eski sana göre değil belki

gerçekten itiraz edeceğim bu sorunun bence 2 şıkkı var ve iptal edilmeli

• Ygs de de bu fransalı at arabalı soruda da aynı şeyi yaptı OSYM. Zaman onlara göre göreceli değil.
  • Sonuçta çok eski demiyor. Sadece eski yani tarihte vermil buna yeni diyemezsin ama eskilik derecesini yorumlayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wade96 kullanıcısına yanıt
    hatırlıyorum o soruda bi garip zaten sana bana göresi olmazki bunun üniversite sınavı yapıyosun sonra çelişki olunca bana göre doğru diyip konuyu kapatıyosun resmen yeni kural çıkartıyolar ,bütün sene öğrencileri boru gibi sorular sorcam diye deli gibi çalıştır 2 soruyu düzgün hazırlayama

cidden nereye basvuruluyo itiraz edicem, 2 şıkta ya doğru yada yanlış olmalı çünkü ikisindede çelişki var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMan-- -- 22 Haziran 2014; 17:20:47 >
  • purpleswag kullanıcısına yanıt
    sonuçta o doğruysa diğer şıkta doğru kabul edilmeli ikisindede nesnelliği sorgulanabilecek kelimeler var
  • NextMan-- kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ona bişey demiyorum ben de düşündüm biraz o soruda ama kesinlikle hata olduğunu düşünmüyorum. Eski eskidir. Tarih vermiş sonuçta. Diğeri için aynı şeyi diyemeyiz. Tabi ne dersem diyim farklı düşünüyoruz ikimizde kendimize göre haklıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bol bol olan şıkkını işaretledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay Bir Ygs Sorusu.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • purpleswag kullanıcısına yanıt
    sizde haklısınız zaten bana göre 2 şıkta doğru ben ilkini okuyup direk işaretledim keşke hepsini okusaydım diyorum ama okusam bile ikisi arasında kalıp işaretlemezdim büyük ihtimal

yinede ben başvuru yapacağım artık dershaneye gidermi yaparım kendimmi yaparım bilmiyorum, ÖSYM bu ne yapacağı belli olmaz
  • 2.sorumdu kafayı yiyordum baktım süre ilerliyor önce bol bol olan şıkkı yaptım sonra geri döndüm dur ama hepsini bi okuyayım dedim sonra içinde eski geçen şık daha bariz şekilde nesnel geldi onu işaretledim ama değişikti ya bir an bütün cümleler nesnel bile geldi gözüme. Çıkınca da acaba yanlış mı okudum hangisi nesnel değildi diye mi soruyor acaba diye bile düşündüm. Neyse bari işaretlediğim şıkkı doğru saymış Ösym amca
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextMan--

hatırlıyorum o soruda bi garip zaten sana bana göresi olmazki bunun üniversite sınavı yapıyosun sonra çelişki olunca bana göre doğru diyip konuyu kapatıyosun resmen yeni kural çıkartıyolar ,bütün sene öğrencileri boru gibi sorular sorcam diye deli gibi çalıştır 2 soruyu düzgün hazırlayama

cidden nereye basvuruluyo itiraz edicem, 2 şıkta ya doğru yada yanlış olmalı çünkü ikisindede çelişki var

bir şey değişmez olan parana olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.