Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valla arkadaşım osym yi aradım fakat 1 tanesini adam açtı ve 0312 298 80 50 yi ara dedi.Bu noyu aradım açan yok.Muhtemelen osym bürosuna gideceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras_gs

quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Matematik'te 10 tane sorum değerlendirilmeye alınmamış, olamaz böyle birşey. Hadi 3-4 tanesini kaydırma yaptım birşey yaptım, ama kalanlarının böyle olmasının imkanı yok. Sizdede var mı böyle bir durum?

dayı 10dan fazla soruda olmus ayrıca okul puanı sanırım 54 qelmıs nasıl olr boyle sey...

Dostum okul puanı umrumda değil benim şu anda, yanılma olabilir okul puanıyla ilgili bende yanılmışım okul puanında.

Diğer sorularda 1-2 tane oynama var ama onları yanlış hatırlıyor olabilirim. Matematik'te ben kadını beklettim, boşlarımı saydım yanında kadının, kaç tane boşumun olduğunu biliyorum. Çok rahat bir şekilde 10 tane sorumun değerlendirilmeye alınmadığını söyleyebilirim, 2-3 tanesini kaydırma yaptım, yanlış yaptım diyelim ama kalanlarının böyle olması mümkün değil.

• Ya ben şimdi tm-2 den 80000. oldum.Acaba ygs deki gibi önümde yine millet varmı yoksa direk geçen başarı sıralamasına göre tercih yapabilirmiyim?Mesala uludağ üni kamu yönetimi(iö) geçen sene 116.000 almış ben oraya girebilirmiyim?
  • TM-2 34975
    İstanbul gelme ihtimali nedir.EAyım
  • Öğrenilir bi karışıklık olmuş belli ki varsa yakınlarda ösym binası falan bi git istersen.Telefon çok meşguldur şimdi.
  • Kaç kişi girmiştir sayısaldan mesela?
  • ohhhhhhhh bea 14 bin sıralama hacettepe ingilizce iktisat beni bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Ya ben meslek lisesi mezunuyum ama ek puanlı başarı sırası ve puan boş nasıl oldu bu?

geçen senemi mezun oldun ?
  • Sayısal öğrencisidir. Hangi puan esas alınıyor, nick'ini belirterek cevap yazarsanız sevinirim. İyi midir kötü müdür yorumlayınız lütfen.

LYS Sonuçları Açıklandı

LYS Sonuçları Açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 15 Temmuz 2010; 11:01:04 >

• TM3 40.000 psikoloji ve pdr gelme olasılığı nedir?
  • arkadaşlar açı yayınlarınn 2009 sıralamaları gösteren pdf döküman linkini verebilecek olan var mı
  • midem bulanıyor,yaşamak istemiyorum yeter artık.
    tercihlerden sonra fsm den biri atlarsa bilin ki o benim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aras_gs

quote:

Matematik'te 10 tane sorum değerlendirilmeye alınmamış, olamaz böyle birşey. Hadi 3-4 tanesini kaydırma yaptım birşey yaptım, ama kalanlarının böyle olmasının imkanı yok. Sizdede var mı böyle bir durum?

dayı 10dan fazla soruda olmus ayrıca okul puanı sanırım 54 qelmıs nasıl olr boyle sey...

Dostum okul puanı umrumda değil benim şu anda, yanılma olabilir okul puanıyla ilgili bende yanılmışım okul puanında.

Diğer sorularda 1-2 tane oynama var ama onları yanlış hatırlıyor olabilirim. Matematik'te ben kadını beklettim, boşlarımı saydım yanında kadının, kaç tane boşumun olduğunu biliyorum. Çok rahat bir şekilde 10 tane sorumun değerlendirilmeye alınmadığını söyleyebilirim, 2-3 tanesini kaydırma yaptım, yanlış yaptım diyelim ama kalanlarının böyle olması mümkün değil.

benimde aynı rahat 4 netim yok ortada

bide

ben sayısalım tm 1 ortak alan alan içi puanınamı bakıcam alan dışına mı . alan içi alan dışından daha az nasıl oluyo o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özelders -- 15 Temmuz 2010; 11:02:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan-_-

arkadaşlar açı yayınlarınn 2009 sıralamaları gösteren pdf döküman linkini verebilecek olan var mı

http://cm.ntvmsnbc.com/dl/Egitim/DonusturulmusPuanlar.pdf
    buyur kardeşim
  • ' zerosun ' bu soruyu sorman bana bir umut oldu. Bende 29. bindeyim ve hukuk gelemeyeceği için psikolojiye yöneldim ama ondan da umut yoktu. İnşallah gelir güzel bir yer. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Ya ben meslek lisesi mezunuyum ama ek puanlı başarı sırası ve puan boş nasıl oldu bu?

geçen senemi mezun oldun ?

Hayır 2008 mezunuyum ama alanındayı hesaplamış ama ek puanlı yok
  • HERKESE GEÇMİŞ OLSUN
  • TM-1 13953

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsiyuen -- 15 Temmuz 2010; 11:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
    quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Ya gençler giriyorum, şu yazı çıkıyor:

İSTEĞİNİZ DOĞRULTUSUNDA BİLGİLERİNİZ YAYIMLANMAMAKTADIR.

Internet'te yayınlanma seçeneğini seçmemişim galiba.

Gidip ÖSYM bürosundan çıkartabiliyor muyuz sonuçları?

Ya biriniz şu soruma yanıt versin, hadi.

bekle birazcık aynı hata bende de çıktı ben osym yi arıyorum hemen.Sende istersen arayabilirsin numarasını vereyim.

0312 298 85 13-12-11-10

bende de aynı hatayı veriyor.Ösym'yi aradım bize dilekçe yazın dedi. dilekçe yazın ösymye gönderin hemen düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syseditenes -- 15 Temmuz 2010; 11:04:06 >

• 75000 ile nereye girilir yahu?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.