Şimdi Ara

Lys sınavından sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak bende sizin gibi sınavı kazasız belasız atlayıp istediğim bölümü kazanmış olmayı istiyorum. Lys 2 sınavından sonra okuldan 4 hocam ve 7 öğrenci arkadaşımla belirli şehirleri gezeceğiz; geçen sene aynı hocalarımla 10 günde antalya muğla aydın çanakkale bursa ve konya yı gezmiştik kimya öğretmenimizin kendi arabasıyla. nerede nasıl kalacağımız önceden ayarlanmıştı ama zaman kısıtlı olduğu için pek kalamadık gittiğimiz yerlerde, bu senede inşallah böyle bir şeye tekrardan niyetlendik. Oradan döndükten sonra Ygs ve Lys sınavları adına Matematik ve Fen dersleri için yaklaşık 4 kaynaktan ve -hepimizin çok sevdiği video hocalarından- nejdet, behzat, ekol, gibi hocaların videolarından "özenle" konu konu notlar hazırlamak.. Malesef ki piyasada böyle özenle hazırlanmış notlar bilmiyorum siz buldunuz mu ama -en azından- ben bulamadım. Bu konuda çok mustaribim doğrusu. Ve Benden, bizden sonra gelecek kardeşlerimiz için böyle bir çalışma bırakmak istiyorum. Gerçekten onlar için emek sarfetmek istiyorum.. Bunlarla uğraşırken diğer yandan kullanmak istediğim enstrümanlarla meşgul olacağım. Yaklaşık 1 yıldır 'tad'ım yok denecek kadar az bu yüzden sporu ve gitarımı 'raf'a kaldırmıştım. Şimdiden tekrardan spora başlamak, gitarın tozunu silmek için sabırsızlanıyorum. Bağlama ve bateri çalmayıda çok istiyorum, inşallah o da kısmet olur.
    Planım bu şekilde arkadaşlar. Bu forumunda hiç şüphesiz bana katkıları yadsınamaz ve zaman kalırsa böylesine büyük ve çok amaçlı bir forum açmakta bir diğer istediğim. Ama sorumsuz bırakmayacağım buradakiler gibi..
    Okuyan, okumayan herkese, hepinize teşekkür ederim yaklaşık 6 aydır aranızdayım ve 2 haftaya kadar ayrılacağım, bunları yazmak, bilmenizi istedim.
    Sınava ben gibi girecek olan arkadaşlarımıza şimdiden Allah gönlümüze, gönlünüze göre versin diyorum, Sağlıcakla kalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbeazizim -- 7 Haziran 2014; 17:30:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.