Şimdi Ara

LYS SİMETRİK ÇÖZÜMLERİ TEKNOFEM DE VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 dk dır arıyorum bulamadım acaba teknofem de lys simetrik kitaplarının çözümleri var mı ?

• Var bro .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSBD

Var bro .

Nereden bakacağız neye tıklıcağız siteden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliHa41 -- 22 Mart 2015; 16:43:42 >
  • Bilen yok mu ?
  • her konunun konu anlatım videosu simetri kitabından yapılıyor ancak kitaptaki tüm soruları çözmüyorlar videoda. Atlaya atlaya çözülüyor simetri. her sorunun cevabı yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

her konunun konu anlatım videosu simetri kitabından yapılıyor ancak kitaptaki tüm soruları çözmüyorlar videoda. Atlaya atlaya çözülüyor simetri. her sorunun cevabı yok yani.

Tamam da kardeşim olan sorulara nasıl bakacaz bankrodu yazıyorum web destekli ürün - kitap ekleye kitap bulunamadı diyor.Nereye yazacağız bu bankrodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliHa41

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

her konunun konu anlatım videosu simetri kitabından yapılıyor ancak kitaptaki tüm soruları çözmüyorlar videoda. Atlaya atlaya çözülüyor simetri. her sorunun cevabı yok yani.

Tamam da kardeşim olan sorulara nasıl bakacaz bankrodu yazıyorum web destekli ürün - kitap ekleye kitap bulunamadı diyor.Nereye yazacağız bu bankrodu

dostum mesela karmaşık sayılar çalışıyorsan youtubeye karmaşık sayılar teknofem konu anlatımı yaz orda çıkan videolardaki sorular/anlatımlar simetri kitabının aynısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Eyw çok yararı dokundu saol dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.