Şimdi Ara

LYS sımdı mi çalışılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun grubuyum tatilde dershane yoktu annem dogum yaptı derken tatil kötü geçti bölüm denemeleri çözmeye çalıştım gecen sene ygs de 80k Yaptım bu sene 30 40 k denemelerde 95 100 net cıkıyo zaten 10-15 net anca sosyal
    Ama bölüm denemelerinde son 3 gündür Türkçe 33 üstü mat 31 üstü fen 32 üstü cıktı umarım denemelere de bunu yansıtırım 30 40 k olabilir mi sizce gecen sene matematikte kendimi kaybettim 1 saatten fazla natematikte oyalandım ve heyecan Yüzünden kaybettim
    LYS sımdı başlasam nasıl olur neyle başlamam mantıklı olur ?

LYS de mat 2 de polinom ıkıncı dereceden parabol eşitsizlik Karmaşık logaritma bitti gecen sene limit Türev integral den özel ders almıştım Hatırlıyorum baya asıl sıkıntı organık kımya ve trıgonometri yapamıyorum
    Ftr istiyorum 20 25 k olur mu sizce :D biraz uzun yazdım kusura bakmayın Boşluk ıcındeyım ne yapacağımı bilmiyorum yazayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exxplorer -- 7 Şubat 2015; 15:33:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu soruya en iyi cevabı kendin verebilirsin
  • Ben lys kitap açmadım şuanda 3 ayda hepsini yetiştiricem son 30 gün kalmasını bekliyorum ygs çalışmak için 5-6 aydır sadece denemelere girip günde 20-30 soru çözerek 110-120 civarı takılıyorum yani senden daha kötüleri var
  • LYS baslıcam neyden başlıcagımı bilemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt bitmeden ayt başlanır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.