Şimdi Ara

Lys mi, Ygs-mi ? [Mezunlar] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cyaßß

hocam arkadaşlarımdan gördüğüm en büyük hatadır uyarayım bu hataya düşmeyin en iyi bildiğini fullemeye çalışmak saçmalığın ötesi birşey hemen celallenmeyin demek istediğim adamın matı iyi yaptığı netleri görünce aç camı atla aşağı o derece 34-37 arası mat neti türkçe 10-15 fen 10-15 çok saçma bir davranış sınav sonuçlarında 280-300 e zor çıkıyor benim netler tüm bölümler birbirine yakın çoğu arkadaşımı geçtim yani tek koldan girmeden homojen çalışmak gerekli merete. bir dersten 35 i gördüysen extrem sorulara bak sadece birde bol bol kitap okuyun ne kadar türkçe için önemli o sadece gibi düşünülsede tüm sorularda metin var

işte tam senin dediğini yapmak içinde bol bol deneme çözmek gerekiyor çünkü her derse gerektiği kadar önem vermiş oluyorsun. Özellikle 2 güne 1 deneme çözen adamın (ama hakkıyla çözen 150 dk içinde bütün sorulara bakmaya çalışan ve ciddi olarak çözmekten bahsediyorum yani elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak 150 dk nın sebebide 10 dk da optik kağıda geçirmek olarak düşünmek lazım bence) 400 puanın altına düşmesine imkan yok bence ama farklı yayınlardan çözmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws12

quote:

Orijinalden alıntı: ylmz12

quote:

Orijinalden alıntı: jaws12

quote:

Orijinalden alıntı: ylmz12

2 keredir aynı hatayı yapıyorum Lys yi son 2 aya bırakıyorum.

Son 2 aya bırakmada ne yaparsan yap. Önce biter gibi gelir gözüne. koskoca 2 ay biter zaten dersin ama olmuyor.

Yani çalış lys'ye hatta elinden geldiğince lys yi ygs sınavından önce bitirmeye bak.

Zaten ygs de istediğini pek yapamoyorsun.sonra moralin bozuluyor.Sonra gaza geliyorsun hadi lys kasacam diyorsun bir bakıyorsun bir ton konu...

fakat ygs olmadan lysde olmuyor hocam yani ilk ygs biterse kasıma kadar falan sonra 7 gün lys 2 gün ygs denemesi öyle olabilir mesela bende seneye giricem o yüzden araştırıyorum öyle başlıcam

yazın çalışacaksa olur.ama dershane başladıktan sonra lys yede başlarsa iyi olur. yani ygs ye kadar sadece ygs çalışmayın da onu deek istiyorum.

anladım hocam yazdıklarınız benim icin altın değerinde o değilde hep başlıcam diyorum bi türlü başlayamıyorum onu ne yapıcam :S herşeyin farkındayım ama bi türlü calışma isteği gelmiyor -.-

al eline kitabı otur masaya ve aklına farklı düşünceler gelmeden önce önünde ki konuyu bitirmeye çalış. Şimdi sen başlayacağın sıra "sonra başlarsam daha iyi başlarım." vs. türü düşüncelerle çalışma işini erteliyorsun.

Bu tür sorunları çözmek için sihirli bir sözcük yok. Bu yüzden çalışmak için gayret et.

• Yapman gerekeni söyleyeyim.

11. Sınıf konuları tamam oldu diyene kadar çalışmak. 11. Sınıf konuları seneye başını ağrıtır. dershane başladığında ygs lys beraber gider dershaneyle zaten.
  • Ygs'ye hiç çalışma full lys çalış. Ygs çok şans işi, ygsye 1 ay kala 15-20 tane deneme çöz yapamadıklarını iyice anla gir sınava. Tabii lys'de toplam 5-6 yanlış yapacagını düşünürsek baya yüksek bi sıralamada olursun
  • Hedefin yükseklerdeyse ikisi de çok önemli.YGS ye 3 ay kala kendini full YGS ye kasarken görüceksin sınav bittiğinde LYS yaklaştıgında keşke YGS yerine LYS ye çalışsaydım dicen.Halbuki seneye bi daha hazırlanırsan gene aynı şeyi yapacaksın.YGS ye yaklaştıkça insanın öbür sınava çalışası gelmiyo çünkü.Bence ikisini de eşit oranda tut ilk sınavdan sonra LYS ye kaptırıp gidersin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.