Şimdi Ara

Lys matematik ve edebiyat hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çalışma takvimimi şöyle planlamıştım ; marta kadar ygs konuları bittiği gibi, lys edebiyatı da bitirecektim ve ygs den hazirana kadar ki boşlukta da lys matematiği bitirecektim.Ama şuan bu konu hakkında kafam karıştı.Mart-Haziran da matematik mi yoksa edebiyat mı çalışmalıyım ? Edebiyatı ygs den önceki dönem, ygs konularıyla çalışsam sonradan unutur muyum ?

Tm'yim ve lys matematikden büyük bir beklentim yok, 25-30 net bana kafi.
    Lakin edebiyattan en az 45 net istiyorum.
    Nasıl yapmalıyım ?

• Fem el kitabı ve güvenderle garantilidir 50 net bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soct

Fem el kitabı ve güvenderle garantilidir 50 net bence

şuan lys hazırlık konu anlatımlı kitabı var bende fem'in, ama asıl sorum mat-edb çalışma sıralaması ve zamanı, bahsettiğim dönemlerden hangisinde hangisini çalışmalıyım, onu bilmem lazım
  • hocam 1.5 2 aylık gibi bir sürede türevi, integrali, limiti bitirip üstüne bol bol soru çözebilecek duruma gelebiliyorsan kalkıp alkışlarım ama o iş yaş kusura bakma.

Ama eğer, ben mat2 konuların hepsini biliyorum belli bir seviye yapabiliyorum desen bile bir nebze fayda olur.

en mantıklı yöntem lys ve ygsyı bir götürmek hatta mümkünse daha fazla lys çalışmak.
  • Mat2 nin temeli analitik geometri,trigonometri ve fonksiyonlardır. Analitik geo önemli çünkü mat2 zaten analitik geometri demek, fonksiyon önemli çünkü türev,integral,trigonotmetri,diziler vs bütün konular aslında birer fonksiyondur. Trigonometride önemli çünkü hemen hemen her konunun içinde çıkıyor ama en yoğun şekilde türev,limit,integralde çıkıyor.

Özetle bu 3 konuyu adam akıllı bitirirsen mat2 anlaman ve yapman çok kolaylaşır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    mat lys hakkında
    10 yıl önce açıldı
    TM için TYT FEN hakkında..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.