Şimdi Ara

LYS MATEMATİK SORU BANKASI HK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.Başlıktada görüldüğü üzere lys matematik soru bankası arıyorum.12.sınıfta limit ve karekök soru bankasını kullanmıştım.Bu sene ise esen kullanıyorum ve bitmek üzere.Zor olabilecek kategoride soru bankası önerir misiniz?
    Bilfen de kararsız kaldım.Forumda ise endemiğin zor olduğunu duydum.Fakat o kitabı internette hangisi olduğunu bulamadım.Teşekkürler

• Fen bilimleri güzel ama orta seviye denilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayi unutmusum onu da gecen sene cozmustum tesekkurler

• Acil matematik var ben kullanıyorum zordna ziyade kaliteli A++ soruları var efsane moz testleri hiç söylemiyorum bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin aradığınız Endemik hocam. Zor, güzel bir soru bankası. ÜçDörtBeş yayınları da var genel olarak nasıl bilmiyorum. Tahmin yürütürsem son 2 3 testi bayağı zor olur.

• hocam bu akdar sb çözeceğine deneme kassan daha iyi olmazmı
  • Şu an için ygs denemesi cozuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAhmetcanX

Sizin aradığınız Endemik hocam. Zor, güzel bir soru bankası. ÜçDörtBeş yayınları da var genel olarak nasıl bilmiyorum. Tahmin yürütürsem son 2 3 testi bayağı zor olur.

Hocam iste endemiğin hangi kitabi onu bulamadim forumdaki .dialoglar 2015 2016 yilindan kalma endemigin basim yili 2017

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhadgar

quote:

Orijinalden alıntı: uAhmetcanX

Sizin aradığınız Endemik hocam. Zor, güzel bir soru bankası. ÜçDörtBeş yayınları da var genel olarak nasıl bilmiyorum. Tahmin yürütürsem son 2 3 testi bayağı zor olur.

Hocam iste endemiğin hangi kitabi onu bulamadim forumdaki .dialoglar 2015 2016 yilindan kalma endemigin basim yili 2017

Geçen sene müfredat güncellendiği için bazı konular YGS'ye kaydırıldı Endemik Yayınları da onu güncelledi. 2017 Basım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• 345 in konu testi 4 tane oluyor. İlk 3 test kolay 4. De yarıdan sonra zor.

ÖSYM tarzı soruları YGS daha önce sorulmuş soruların benzerleri.

Orijinal soruları(2 test 8 soru) ise bir adım ötesi.

• Çözülmüş bı kaç sayfa varsa atsana

• quote:

Orijinalden alıntı: mühendislikyolunda

Acil matematik var ben kullanıyorum zordna ziyade kaliteli A++ soruları var efsane moz testleri hiç söylemiyorum bile

Hocam kitap hakkinda bilgi verebilir misin cok mu kolay cok mu zor ortalama bi konudan kac test vs zaman kaybi olur mu sence ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhadgar

quote:

Orijinalden alıntı: mühendislikyolunda

Acil matematik var ben kullanıyorum zordna ziyade kaliteli A++ soruları var efsane moz testleri hiç söylemiyorum bile

Hocam kitap hakkinda bilgi verebilir misin cok mu kolay cok mu zor ortalama bi konudan kac test vs zaman kaybi olur mu sence ?

Çok kalın değil ama iyi bence kolay orta zor diye gidiyor

• bilfen ve 345

• hocam bende mezun kaldım da geçen sene karekök vardı fakat karekökte mesela ilk testinde tüm konudan sorular var ben mesela konunun bir kısmını çalışıp o kısımla ilgili soru çözmeyi istiyorum varmı bildiğin ve tavsiye edebileceğin bir yayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlondeBomb -- 1 Eylül 2017; 14:48:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.