Şimdi Ara

LYS MATEMATİK SIRALAMA 48 D 2 Y

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hatırlarsanız ben daha önce ygs zamanı açmıştım Demiştim ki Bir arkadaşım mat 39 a 1 yapmış fen 35 5 vs. ilk 5 bin de olur mu diye (iddiaa kaybetmiştim)

Neyse arkadaşım 2700. olmuştu şimdi matematikten 48 Doğru 2 yanlış Geometri 25 doğru 5 yanlış yapmış bu netlerle ilk 1000 e girebilirim diyor doğru mu olabilir mi ? (tabi fen sınavı var o da önemli ama ort. bir fen neti yaptığını saysak ) İlk bine girme şansı var mı cidden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorluprens -- 15 Haziran 2015; 9:16:14 >

• Tabiki . İyi bir obp ve ortalama fenin 1-2 tık üstü yaparsa neden olmasın(çünkü matı iyiymiş baya)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar 2 bindeyim 35 net diyor 40 üstü yapanlar trol diye eksileniyor sen ne diyon burda değişik illa adınızı analım mı

• cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Bizim grupta bir arkadaş 79/80 yaptı. 800.ymüş YGS de

• 970. Adam enişteme kursa geliyor mat 42 geo 25 işaretlemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

Adamlar 2 bindeyim 35 net diyor 40 üstü yapanlar trol diye eksileniyor sen ne diyon burda değişik illa adınızı analım mı

boş boş konuşma ya adam gibi birşey sorduk
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 55 k ygs2 mat 26-28 geo 18-19 Kaç bin olur sizce

• up
  • İlk 1000 armut toplamış zaten. Fenden 28er yaparsa evet ama ilk 1k daki adamlarla mat neti aynı fark yapmamıs yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalolmuş

İlk 1000 armut toplamış zaten. Fenden 28er yaparsa evet ama ilk 1k daki adamlarla mat neti aynı fark yapmamıs yani

İyi İyi Lys sonucu ilk 1000 olursa yemek yedirecem ben ona olmassa o bana yedirecek saol
  • UP
  • O kişi sensin dimi? neden bi başkası gibi anlatiyosun kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceynt -- 15 Haziran 2015; 9:38:05 >
  • Bana kalirsa 26/28/27 ser dogru fkb yaparsa obp de iyiyse banko ilk 500 de . Cunku ben cok cok iyi mat yapan gormedim acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceynt

O kişi sensin dimi? neden bi başkası gibi anlatiyosun kardeşim

Ben olsam övünürdüm benim ki 36D 4Y mat geo 22D 4Y bu benim kuzenim samimiyizdir Ygs de iddia ya girip kaybetmiştim şimdi yine girdik kaybetmek istemedğimden sorayım dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.