Şimdi Ara

LYS Matematik Konu Anlatımlı Tavsiyesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler önceden açılmış konu olabilir ama ben yine de sormak istiyorum.

Apotemi alsam iyi midir? Tavsiye eder misiniz?

• apotemi zaten cozulmesi gereken bir kaynak fakat her konuya kitabı yok. baba konular için yazılmış fasikülleri var. sana komple tüm konular mı lazım?
  • genova88 kullanıcısına yanıt
    Hocam her konuya ihtiyacım var şimdiden başlamak istiyorum sonra sıkışırsam hem moralim bozulur yetiştiremem
  • biraz daha beklersen iyi olur şuan daha fazla konu anlatım çıkmadı palmenın lys mat konu anlatımı çıktı
  • genova88 kullanıcısına yanıt
    O da alınmaz şimdi. Neyse bir yolunu bulacağım artık internetten bakarım.

Soru bankası alayım o zaman Var mı soru bankası olarak tavsiyeniz güzel soruları olan. Palme gibi abuk sabuk soruları olmasın
  • Şuanda Müfredat Değiştiği İçin İlk Olarak YGS Kitaplarına Yöneldiler.Şuan Çıktı Piyasaya Çoğu.LYS Kitaplarıda ve YGS Denemeleri Şuan Hazırlık Aşamasında veya Baskı Aşamasında Birkaç Yayın Evinin Dışında.Ekim Başı Gibi Piyasaya Sürülür Diye Söyledi Çoğu Yayın Evleri Beklersen Biraz Daha Çok Alternatifin Olur.İyi Çalışmalar.
  • Teşekkürler ama biraz aceleciyim bu konuda zira ne kadar erken başlarsam daha iyi olur diye düşünüyorum fakat madem yok yapacak bir şey yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    AYT Geometri Deneme Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apotemi baya iyi o konuda kanırta kanırta öğretir ama öğretince de tam öğretir.
    Fem konu anlatımı da güzel bulmak sıkıntı mı bilmiyorum bunları önerebilirim hemen acil beklemeden başlamak istersen değişmemiş konuları apotemiden bulabilirsin onları hallederken yenisi çıkar herhalde
    Değişmemiş konuları halledebilirsin şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.