Şimdi Ara

LYS Matematik hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen biriniz cevap versin gerçekçi yorumlara ihtiyacım var. Şimdi YGS Matematik konularını çok çok iyi yapıyorum sadece Fonksiyonlar ve Parabol zayıf. LYS Matematikte Limit,Türev,İntegral temelim yok salak kafam YGS'den önce bitirmedi ama diğer konuları ne kadar unutsam da eskiden görmüştüm bakınca yine hatırlarım. Şimdi buna bakarak 3 ayda LYS Matematik 35+ net yapabilir miyim ? Eşit ağırlıktan gireceğim Edebiyat ve Coğrafya dersim iyi zaten günümün çoğunluğunu Matematik dersine harcayacağım. Lütfen realist yorum yapın. Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• bu forumun yüzde 95 i türev limit integrali ilk defa işliyor lysden sonra siz niye geç kalasınız ki sizde başlayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

bu forumun yüzde 95 i türev limit integrali ilk defa işliyor lysden sonra siz niye geç kalasınız ki sizde başlayın

Malum hocadan video satın almıştım ama önemli olan 35+ net yapmak. YGS'de de eksik konu yoktu ama sınavda patladı :(
  • Uppp

• up up up up

• uppppppppppppppp pupppupupuup
  • Ya bu forumda niye kendine Müslüman olma durumu var ? Bu 196 kişinin içinden çoğu kişi Matematik konularını bitirmiş, 3 ayda olup olmayacağını bilen kişilerdir. Tamam kimse bana yardım etmek zorunda değil ama yarın öbür gün sizde yardım istiyorsunuz o zaman cevap yazmayınca sizde gıcık kapıyorsunuz. Her şey karşılıklı bu kadar bencil olmamalıyız.
  • So nkez upppppppppppp
  • Kardeş kusura bakma da

"Ygs matematik konularını çok çok iyi yapıyorsan"

Niye 35 net

• Bu forumda ki kimse kahin değil. Nereden bilsin senin 35+ net yapabileceğini? Boş boş konu açacağınıza gidin ders çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basketballer35

Kardeş kusura bakma da

Niye 35 net

Ne gibi yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcq.234

quote:

Kardeş kusura bakma da

Niye 35 net

Ne gibi yani ?

Az mütevazi ol sonra dersine çalışırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: -TheDifference-

Bu forumda ki kimse kahin değil. Nereden bilsin senin 35+ net yapabileceğini? Boş boş konu açacağınıza gidin ders çalışın.

Konuyu adam gibi okumuyorsunuz ondan sonra gelip yorumlarda artı kasmak için kibirli kibirli yorum yazıyorsunuz. İhtimal var mı diyorum ihtimal. Gerçekçi olarak bunun cevabını verin diyorum. Varsa var de yoksa yok de bitti. Kimsenin kahin olduğunu da söyleyen yok. Şuan bir yandan ders çalışıyorum zaten merak etme. O ihtimale göre de ders saatimi arttıracağım. Ama yok illaki ya bakıp gideceksiniz ya da böyle dik dik konuşacaksınız öyle değil mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş kusura bakma da

Niye 35 net

Ne gibi yani ?

Mütevazi olmakla bunun ne alakası var kardeş ? LYS Matematik dersinin iyi olup olmayacağı YGS'ye bağlı değil mi ? Evet. Bende YGS Matematik dersi hakkında durumumu söylüyorum ki bununla ilgili yorum yapın. Ortada kendimi övme durumu yok. Yardımın yoksa boş yapma ve git sen bu mütevazi lafını durmadan kendini övüp duran tiplere söyle bana değil.

• dcq.234 D kullanıcısına yanıt
    Dostum beni kaç sefer konularda beğeni kasarken gördünde böyle konuşuyorsun? Aptal aptal şurdan şuraya çekebilirmiyim, şu netleri yapabilirmiyim, sıralamam kaç gelir saçmalıklarından bıktım. 50 yapmak içinde bir ihtimal var bunu soruyorsan zaten durum daha vahim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş kusura bakma da

Niye 35 net

Ne gibi yani ?

Mütevazi olmakla bunun ne alakası var kardeş ? LYS Matematik dersinin iyi olup olmayacağı YGS'ye bağlı değil mi ? Evet. Bende YGS Matematik dersi hakkında durumumu söylüyorum ki bununla ilgili yorum yapın. Ortada kendimi övme durumu yok. Yardımın yoksa boş yapma ve git sen bu mütevazi lafını durmadan kendini övüp duran tiplere söyle bana değil.

Senin gibileri adam yerine koyup yazan bende kabahat

• quote:

Orijinalden alıntı: -TheDifference-

Dostum beni kaç sefer konularda beğeni kasarken gördünde böyle konuşuyorsun? Aptal aptal şurdan şuraya çekebilirmiyim, şu netleri yapabilirmiyim, sıralamam kaç gelir saçmalıklarından bıktım. 50 yapmak içinde bir ihtimal var bunu soruyorsan zaten durum daha vahim.

Bıktıysan boş yapma birader o zaman. Diğerleri gibi cevap vermeyebilirsin. Bende bıkıyorum bazı şeylerden ama kalkıp o kişiye aptal demiyorum, artistlik yapmıyorum. 50 yapmak için bir ihtimal varken bunu realist olarak söylemiyorsun laf sokmak için söylüyorsun. Ben orada gerçekçi olarak yorum yazın diyorum belliki yazdığımı okumuyorsun. Gerçekçi olarak ihtimal var diyorsan tamam bitti. Daha da uzatıp, hakaret edip kavga çıkartmaya çalışma. Ne adamlar var la

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş kusura bakma da

Niye 35 net

Ne gibi yani ?

Senin gibileri adam yerine koyup yazan bende kabahat

Bir yardımın mı oldu sanki ? Saçma sapan konuşup durdun. Geçen sene bu kadar da kötü değildi bu bölüm bu sene yeni nesil iyice kafayı yemiş.

• Yaparsin dememiz icin mi actin konuyu anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

Yaparsin dememiz icin mi actin konuyu anlamadim

Fikrinize göre yaparsın, yapamazsın demeniz için açtım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.