Şimdi Ara

LYS MATEMATİK +40 HEDEFLEYENLER ( kitap + deneme tavsiyesi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimdeki kitaplar bunlar + karekök 0 ve Güray küçük fasikülleri var 11 sınıf kitaplarını ve simetrileri çözmem büyük ihtimalle . 12 . Sınıf hariç fasikğller bitti sayılır . Fem sb dan 1500 soru kaldı toplamda . Ygsden sonra karekök sb almayı düşünüyorum . Türev limşt integral ötf de video fem sb + karekök sb şeklinde gideceğim . Apotemi 12. Sınıf fasikülleri nasıldır sizce iyi mi almaya değer mi bu kadar kitaba rağmen . Deneme olarak neleri önerirsiniz ne Zaman deneme çözmeye başlanmalı
     LYS MATEMATİK +40 HEDEFLEYENLER ( kitap + deneme tavsiyesi )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi kere bilfen kesinlikle olmalı veya karekök bence fem beyaz ile bilfeni adam akıllı bitir ve deneme çöz

Mayıs 15. Deneme çözmeye başla denge ve palme benim kesin çözeceklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 29 Şubat 2016; 15:33:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lykke.. kullanıcısına yanıt
    karekök ya da bilfen arasında tercih yapmam lazım . karekök düşünüyorum ben . dediğin denemeleri alayım o zaman kesin . 3-4-5 orta seviye ya da apotemi lys mat denemeleri nasıldır bilgin var mı
  • 35000 kullanıcısına yanıt
    Bence deneme işi bi dursun mayıs gibi yeni denemeler falan çıkar hem şimdilik lys mat kitabı al bence onu çöz

tamam knks saol o zaman karekök sb ve apotemi 12.sınıf fasikğllerini alayım . fem sb + karekök sb + integral körfez + apotemi fasiküllerini mayısın ortasına kadar bitirmeye çalışayım biter mi sence
    Çüş valla bence fazla olmuş

Ben şuan yüzdeyüz türev limit felan bitirdim bilfendede türev integral matris kaldı ygs sonrası onları bitirip karekökten şöyle bir tarama yapıp (türev integralde hepsini çözerim)
    Mayıs 15 gibi denemelere geçerim zaten palme ile denge anca yetişir herhalde yanınada bir apotemi belki yada 345 hangisi daha kolaysa

Daha edebiyat var benim hiç başlanmamış ondan

Bence bu kadar yeter abartmanın lüzumu yok 1 2 nitelikli kitap çözmen yeterli

Tabi si sn sen 40+ diyorsun sen

Bana 33 35 üstü yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 29 Şubat 2016; 15:46:03 >
    benim edebiyat bitti sayılır . genel bir tarama . aşırı detay ezberler kaldı sadece . günde 6-8 saat arası ayıracam mat2 ye . ötf-limit-türev-integral için apotemiyi çok övüyorlar almam lazım mı soru kaçırmak istemiyorum diyemem tabi bu konulardan ama 15 soru çıkıyorsa 12 sini falan yapmak istiyorum o açıdan lazım mı bu fasiküller .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    AYT FEN DENEME ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lykke..

Bi kere bilfen kesinlikle olmalı veya karekök bence fem beyaz ile bilfeni adam akıllı bitir ve deneme çöz

Mayıs 15. Deneme çözmeye başla denge ve palme benim kesin çözeceklerim

Palmeyi önermiyorum dostum. Çok kolay. Çerez niyetine ilk onu çözeyim dersen ayrı.

• Gauss Batlamyus kullanıcısına yanıt
    Bilemedim ha şimdi böyle diyince ben ygs sonra öyle günlük 1 2 çözüyğm diye düşünmüştüm çok felaket ise almayım

• Palme mat denemesi iyi mi ya ?

Şöyle diyim sana; geçen sene palmede türev integral yapmadan 30 35 arası yapiyodum. Sınavda yine türev integral yapmadan 23 yaptım:)

O da, karekök de guvender de baya kolay. Şu an 40 yapıyorum onlarda ama denge çözdüm zorla 25 geldi. O derece fark var yani.

Çöp o zman final falan alayım onu çözeyim
    Senin hedef ne kardeş?

Valla 5k 10k arası bişey istiyorum Mf3 için. Yumuşak ama anlamlı olsun diyorsan; fem 6 lı ve 9lu böyleydi. Mesela ygs sonrası önce bunları yapacam. Ardından denge ve apotemi. Zaman kalırsa 345 ve metin yayınları da çözmek istiyorum. Sen de bu şekilde gidebilirsin.

Hocam konuya göz attıysan apotemi fasiküllerini almama gerek var mı ? yoksa onlara girmeden direk denemeye mi başlayayaım
  • Palme sb var bende cok zorlayici sorulsr yok ama karekok veya bilfene gecmeden once cozulmesinde fayda var. bende karekok 0 lar var ama bikac konuda mesela limit turev integral trigo ya ayriyetten gur yayinlainin fasikullerini alip iyice pekistirmek istiyorum sizce boyle yapmam zaman kaybi olur mu?

• Wuxx kullanıcısına yanıt
    bende o fasiküller var bende onlar yerine apotemi almayı düşünüyorum onlara hiç dokunmayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35000

bende o fasiküller var bende onlar yerine apotemi almayı düşünüyorum onlara hiç dokunmayıp

Apoteminin fasikullerindeki sorular zor mu? Zorsa hic almayim pratiklik lazim ilk once bana :d

• Wuxx kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hiç
  • lys için çok deneme kasmaya gerek yok ygs gibi bir sınav değil çünkü sbden çözsen daha faydalı olur 20li denge var onu al
    Baktım kardeşim. Diğer arkadaşa ek olarak onu dedim zaten. Hedefin 25 falansa ben senin yerinde olsam integrale bile bakmam.çünkü integrali artık cidden hem zor soruyorlar hem de zaman yetişmiyor. 45 hedefi olmayan bence onun yerine turevden daha çok çözsün. Apotemi türev biraz üst seviyedir. Önce diğer fasikül lerde herhangi biri olur, bitir sonra yüzde yüz yayinciliktan çöz en son apotemi den devam et derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.