Şimdi Ara

Lys matematik 2013 gibi olur mu sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene arkadaşlar ygs daha kolaydı ve bi yerde seçmeleri lazımdı bunu mat geo da yaptılar sizce bana göre daha zor bi ygs den sonra bu kadar zorlama gereği duyarlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ösym komisyonu değişti akademisyenler eskileri kadar tecrübeli değil

tırt bir mat sınavı bizi bekliyoor
  • Emree1195 E kullanıcısına yanıt
    Öncelikli olarak ygs zor değildi bunu belirteyim. Adam gittikçe zorlayıcı sorular soruyor, tahminimce bu sene de zor olacak

• uğraştırıcı olur yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence zor olmıycak çünkü ygs başarısı çok düşü,k 2012de de ygs başarısı düsüktü sınav kolay olmustu bu senekı ygs basarısı bütün ygs ler içindeki en kötü oldugundan en kolay lys bile olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

ösym komisyonu değişti akademisyenler eskileri kadar tecrübeli değil

tırt bir mat sınavı bizi bekliyoor

tam tersi iyi adamlar geldi dinazorlar gitti
  • İşlem kalabalıklı soru gelmesin, zor olsun ama güzel ve kaliteli olsun. İşlem hatasından normal insanlar gibi 1-2 soru kaçırmıyorum ben, abartıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ygs ortalamaları baz alarak yaptıklarını düşünürsek,matematik ortalaması inanılmaz düşmüş.Bana göre hem matematik hem geometri 2013 kadar zor olmaz.
    En zor edebiyat olacak diye düşünüyorum.Ösym bu beklentileri ters çevirir.
  • mat ortalama olur bence tm ler için edeb-coğ seçici bölüm olabilir.
  • Geçen yilin aynisi olacak demedi demeyin ! Ohrencileri artik matten eliyorlar. Sbs ,ales ygs-lys...

• Kimse bilemez bunu. 3. Defa giriyorum, tahmini olarak matematik ve geometri 2012 gibi olur, edebiyat en zoru olur, fenlerde de biyoloji zorlar diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama olacak bnce

• KeskinTr kullanıcısına yanıt
    Matematiği zordu hocam ya matematiğe zaman ayırcam diye feni 25 dk da geçtim 5 mi 6 mı ne yanlış geldi buna rağmen 35-4 mat yapabildim hocam lys de 2013 gibi olursa sıralamalar oyanamaz ama 450 altında tıplar olacak öyle olursa puansal

Benim gibi meslek liseli biri bile 30 neti geçtiyse kimse bana matematik zor diyemez
    Ben 8 bin deki biri olarak söylüyorum ve mezunum 2013 de de girdim

Eğer 8bindeki biri zor diyorsa benim buralarda ağlayıp sızlanmam gerekirdi zor diye , fakat ben zor değildi diyorum . Öyle çok çok kolay değildi ama abartılacak kadar da zor değildi , sorular sadece 40dk da bitecek tarzdan sorular değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeskinTr

Benim gibi meslek liseli biri bile 30 neti geçtiyse kimse bana matematik zor diyemez

Matematik zor değildi süre sorunu oldu. 4 bölümü de yetistirebildin mi sen ?

Bende sorular abartı zor demiyorum ki ygs de bi bölümün zorluğu süredir ygs süre lys bilgi sınavı yani 2012 türkçe de kolay ama 55 dk da bitiyor 😄 o yüzden zor

• loftyrant kullanıcısına yanıt
    Evet Allaha şükür yetişti ama türkçeyi 35dk da bitirdim . Türkçeden ve fenden artan süre ile çözdüm .

quote:

Orijinalden alıntı: Emree1195

Bende sorular abartı zor demiyorum ki ygs de bi bölümün zorluğu süredir ygs süre lys bilgi sınavı yani 2012 türkçe de kolay ama 55 dk da bitiyor 😄 o yüzden zor

Hocam o zaman ygs matematik zordu demeyeceksin , süre sıkıntısı yaşadım diyeceksin . 1 saat zamanım olsa full olmasa bile rahat 35-36 net yapardım ben o matematikte

• 2013 gibi olur yine aynı zorlukta fen yine kolay olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.